Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni cihaz aldım mi 9 daha önce mi9t pro vardı. Bootloader kilidi açmak için geliştirici seçeneklerinden hücresel veri ile girip hesap ekle deyince bu sim kartından daha fazla hesap eklenemez hatası alıyorum çözümünü bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar telefona miui 11e güncelledim ve bootloader kilidini açmak için başvuru yaptım ve 5 defadır her süre dolduğunda yeni bir süre veriyor veya süreyi arttırıyor. Şuanda 679 saat verdi ve ben kilidi açamıyorum. Sorunun Miui 11 den olduğunu düşünüyorum çünkü miui 10 olan 2 cihazda...
Xiaomi mi9t pro cihazım 3 haftalık sıfır aldım fakat koyu renkli görüntülerde ekranın orta kısmının rengi bu şekilde açık görünüyor. Fotoğrafta çok daha belirgin. Başka bi mi 9t pro cihaz var aynı durum onda yok. Parlaklık kisikken daha çok belli oluyor sebebi yazılımsal mıdır yoksa ekrandan...
Merhabalar mi9t pro cihazımda miui 11 global yüklü ve 3 haftadır bootloader kilidi açmaya çalışıyorum fakat süre her dolduğunda yeni süre veriyor. İlkinde 1 hafta verdi 1 hafta sonra girdiğimde 44 saat verdi. Şimdi ise 200 saat veriyor ne yapmalıyım ?
Bootloader kilidi açtıktan sonra cihaz Unlocked oldu mi hesap şifresini istiyor girince yanlış diyor fakat bilgisayardan o mi hesabına girebiliyorum bunu nasıl düzelteceğim ?