Nefah kullanıcısının son içeriği

1. Nefah

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

Geliştirici seçeneklerini en başta açık tutacaksın ve sürekli geliştirici seçeneklerini kontrol et kapanmadigini. Çünkü kapanırsa süre sıfırlanır.
  2. Nefah

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

Telefonunda güvenlik uygulamasını kullandığın için önbellek temizlediğin için oluyor. Geliştirici seçenekleri kapanıyor ve kapandıkça süre uzuyor. Geliştirici seçeneklerini sürekli kontrol et kapanmadığına emin ol. güvenlik uygulamasını kullanma herhangi bi sistem uygulamasının önbelleğini...
  3. Nefah

Yardım Bootloader Kilidi (Please unlock 408 hours later)

Onuda denedim hocam cihaz değiştirdim yeni cihaz aldım başka simlendeneeim yine aynı süre sürekli artiyor. Geliştirici seçenekleri kendiliğinden kapanıyor sanırım bu yüzden 6 ay oldu iki cihaz içinde hala açılmadı. 1580250518 Telefona bootloader başvurusu yapıp kapatıp 1 hafta sonra hiç...
  4. Nefah

Mı 9 kullanıyorum ama mi 9t promda da böyle olmustu
  5. Nefah

800 saati bekledim 2 defa en son 1440 saat verdi Allah belasını versin ne alaka süre artması bu telefonun
  6. Nefah

Mod Beklemeden BL Kilidinizi açın

videoda bahsedilen olay şu modlu bir uygulama yapmışlar fakat geliştirici seçeneklerinden mi hesabı eklemeyin veriyi kapatın sonra programa girin diyor yoksa süre alırsınız diyor. Ama hesap eklemeyince de hesp ekle hatası veriyor yani çalışmıyor boşa denemeye gerek yok belki eski sürümler için...
  7. Nefah

Mi 9t pro cihazım vardı önce 168 sonra 44 sonra 200 sonra 688 ve tekrardan 700 saat verdi cihazı sattım mi9 aldım şimdide kendi sim kartımı kabul etmedi cihaz değişikliği için. Başka simle girdim 888 saat verdi bekledim bidaha 888 verdi tamamen xiaomi serverlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum...
  8. Nefah

Yardım Bootloader Kilidi Hesap ekleyememe

Tam olarak ne yapmalıyız hocam
  9. Nefah

Yardım Eklenemedi Hata kodu:10000

11,03 bende yüklüydü bootloader sorunu vardı onda da haberiniz olsun.
  10. Nefah

Yardım Mi 9t Pro Bootloader süresi sürekli artıyor.

Çıkışı da yaptım o cihazıda sıfırladım ve başka birisine sattım.
  11. Nefah

Yardım Mi 9t Pro Bootloader süresi sürekli artıyor.

Sorun bl kilidi kapalı telefona MIUI 10 yüklenmiyor. MIUI 11 de sorun var birde her sene yılbaşı zamanında uzun süreler veriyormuş yeni hesap eklediyimde dr aynı süreyi verdi bana. Şimdi ise bu sime daha fazla hesap ekleyemezsiniz diyor bl kilidi açmaya çalışırken yeni telefonumda.
  12. Nefah

Yardım Eklenemedi Hata kodu:10000

Hocam bende hesap ekleyemiyorum bu sim kartıyla daha fazla hesap ekleyemezsiniz başka sim deneyin diyor.
  13. Nefah

Eski telefonumda bu süreyi sürekli uzatiyordu hocam yeni cihazimda bu sim kartımla hesap ekleyemiyorum sadece aynı sorunu yaşayanlar olduğu için bu bilgiyi vermek istedim.
  14. Nefah

Herşeyi denedim hocam daha da kötüye gidiyor daha çok süre veriyor. Sorun yılsonu olması ve MIUI 11 den kaynaklı sanırım.
Üst Alt