nedirhanx9 kullanıcısının son içeriği

1. nedirhanx9

Yardım Poco X3 NFC şebeke sorunu

Merhabalar poco X3 NFC kullanıyorum stock rom da şebeke git gel yapıyordu pixel rom kurdum şebeke düzeldi ama rom kararlı değil çöküyor onerebilieginiz rom varmı şimdiden teşekkürler
  2. nedirhanx9

Yardım Miui 13 süper duvar kağıdı sorunu

Nedense süper duvar kağıtlarını indiremiyorum indire bastığım halde tepki yok bunu kurabilicegim bi link var mı
  3. nedirhanx9

Yardım redmi note 8 ana kamera calismiyor

redmi note 8 cihazimin arkadaki 4 kamerasindan ana kamera çalışmıyor cohaz testlerine girdigimde diger kameraların çalıştığını gördüm acaba diger kameralari aktif edebilicegimiz bir rom veya uygulama var midir cok teşekkür ederim şimdiden
  4. nedirhanx9

Yardım redmi note 10 kamera sıkıntısı

cihaza imei atıldıktan sonra kamera 1x de fotoğrafı çektiği anda uygulamadan atıyor ama 48 mp ve diger modlarda bir problem yok bootloader kilidi açık ama twrp veya rom atılmamış yardımınızı bekliyorum
  5. nedirhanx9

Yardım Mi 9t açılmıyor

Cihazı daha bugün aldım sıfırlarken IMEI uçtu kendim IMEI atmak isterken yanlışlıkla 2 IMEI yazdım cihaz da açılırken birşeyler dönüyordu sonra gidiyordu bende miflash ile rom atmaya çalışırken bootloader i kapattım lütfen yardım edin daha bugün aldım
  6. nedirhanx9

Çözüldü Mi 9T ekran süresi ve batarya

önceden de mi 9t ve note 8 pro kullanıcısıyım bu cihazı 2. el aldım sizce bu batarya ömrü normal mi , ne önerirsiniz
  7. nedirhanx9

Yardım Mi 9T yavaşladı ve sarj çok gidiyor

mi9t cihazım var yurtdışı cihazın daha bootloader kilidi açılmadı veya imei atılmadı (2 3 güne açarım ) kasmalar çok fazla var ve pil anormal denilebilicek düzeyde azalıyor hangi rom önerirsiniz stock rom olarak teşekkürlerimi sunarım
  8. nedirhanx9

Yardım redmi airdots kutu kayboldu

kulakliklarin kutusunu kaybettim acaba nerden alabilirim bilgisi olan varmi yada satan
  9. nedirhanx9

Yardım Note 8 pro alinir mi

Mi9t mi sattım bu telefondan gecersem aradaki farklar ne olur ekran kalitesi ve isinmadan korkuyorum
  10. nedirhanx9

Yardım mi9t overclock etmem lazim

selamlar mi9t cihazım pubg da cok dalgalı fps veriyor acaba root ipe işlemciyi overclock etme imkanım var mı
  11. nedirhanx9

Yardım redmi airdots kutu kayboldu

taşıma kutusunu kaybettim kulakliklar boş boş duruyor acaba satin alabileceğim bi yer veya başka uyumli bir parca varmi lütfen yardim edin
  12. nedirhanx9

Çözüldü redmi airdots kutu kayboldu

redmi airdots kutu kayboldu ama kulaklıklar hala bende acaba nerden siparis edebilirim? Çözüm: Sanal iletişim WhatsApp hattına mesaj gönderiniz +908504601414
  13. nedirhanx9

Yardım mi9t bootloader kilidi kapandı

mi9t cihazıma ota dan miui11 guncellemesi yaptiktan sonra acilistaki unlocked yazısı gitti ve haliyle twrp de gitti geri yukleyemiyorum yardımm
  14. nedirhanx9

Yardım Xiaomi RedMi Airdots ses kesilme sorunu

arka cebine koymadan yuru yada elinde tut telefonu öyle yuru olmadi o kulaklik gitti
  15. nedirhanx9

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

cihazımda imei repair var ve twrp kurulu ota dan guncelleme gelmiyor dosya sec gibi bi secenek yok ne yapabilirim
Üst Alt