nedirhanx9 kullanıcısının son içeriği

1. nedirhanx9

Yardım Poco X3 NFC şebeke sorunu

Merhabalar poco X3 NFC kullanıyorum stock rom da şebeke git gel yapıyordu pixel rom kurdum şebeke düzeldi ama rom kararlı değil çöküyor onerebilieginiz rom varmı şimdiden teşekkürler
  2. nedirhanx9

Yardım Miui 13 süper duvar kağıdı sorunu

Hocam dediğinizi yaptım ama şuan sadece ilk duvar kağıdı çalışıyor kalanları yine inmiyor
  3. nedirhanx9

MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Efs yedeği aldım sorun çözüldü eyw
  4. nedirhanx9

Yardım Miui 13 süper duvar kağıdı sorunu

Nedense süper duvar kağıtlarını indiremiyorum indire bastığım halde tepki yok bunu kurabilicegim bi link var mı
  5. nedirhanx9

MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

merhaba hocam benim cihazım yurtdışı da miui 12.1.4 den geçmeyi düşünüyorum imei konusunda sorun yaşar mıyım ?
  6. nedirhanx9

Yardım redmi note 8 ana kamera calismiyor

anlatmak istedigim şey makro kamerayi aktif edebilicegimiz bir yazılımdı
  7. nedirhanx9

Yardım redmi note 8 ana kamera calismiyor

redmi note 8 cihazimin arkadaki 4 kamerasindan ana kamera çalışmıyor cohaz testlerine girdigimde diger kameraların çalıştığını gördüm acaba diger kameralari aktif edebilicegimiz bir rom veya uygulama var midir cok teşekkür ederim şimdiden
  8. nedirhanx9

Yardım redmi note 10 kamera sıkıntısı

cihaza imei atıldıktan sonra kamera 1x de fotoğrafı çektiği anda uygulamadan atıyor ama 48 mp ve diger modlarda bir problem yok bootloader kilidi açık ama twrp veya rom atılmamış yardımınızı bekliyorum
  9. nedirhanx9

Yardım Mi 9t açılmıyor

Cihazı daha bugün aldım sıfırlarken IMEI uçtu kendim IMEI atmak isterken yanlışlıkla 2 IMEI yazdım cihaz da açılırken birşeyler dönüyordu sonra gidiyordu bende miflash ile rom atmaya çalışırken bootloader i kapattım lütfen yardım edin daha bugün aldım
  10. nedirhanx9

Haber Bir devrin sonu! Artık Xiaomi telefonlara IMEI atılamayacak!

xiaomi kendi topuğuna sıktı kimse mi11 e 9 bin gibi atmosferik bir rakam vermez herkes iphone ye yönetilir
  11. nedirhanx9

Yardım xiaomi mi6x bilgisayar okumuyor

cihazı açarken ses kısma tuşuna da bas bu sayede kurtarma moduna alıp bilgisayara baglayabilirsin veya tam tersi ses verme tuşu ile
  12. nedirhanx9

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

hayırlı zamazanlar
  13. nedirhanx9

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

merhaba hocalarım mi 9t cihazımda çok düşük bi ekran süresi alıyorum cihazı 2. el aldım batarya değişmek istemiyorum hangi rom önerirsiniz ?
  14. nedirhanx9

Çözüldü Mi 9T ekran süresi ve batarya

önceden de mi 9t ve note 8 pro kullanıcısıyım bu cihazı 2. el aldım sizce bu batarya ömrü normal mi , ne önerirsiniz
Üst Alt