nedimvtnsvr kullanıcısının son içeriği

1. nedimvtnsvr

Yardım Redmi note 8 pro twitter sohbet odaları gözükmüyor.

Merhaba twitter uygulaması son güncel sürümü olmasına rağmen ve telefona bir kaç kez kaldırıp yüklememe rağmen anasayfada sohbet odalarını göremiyorum. Bu sorun ile alakalı tecrübesi olan bilen varmıdır acaba? Teşekkür ederim herkese iyi forumlar..
  2. nedimvtnsvr

Yardım Miui 12.5.1 güncelleme sorunu

Note 8 pro kullanıyorum güncelleme sonrası benim telefonda görüntülü konuşmada birden karşı tarafın sesi düşüyor izlediğim medyanın sesi hissedilecek derecede azalıyor. Umarım çözümü olur xiaomi telefondan sonra redmi serisi hem bluetooth hem bu sıkıntılardan iyice can sıktı.
  3. nedimvtnsvr

Yardım Redmi notr 8 pro kasma

Çok teşekkür ederim İftardan sonra uğraşacağım.
  4. nedimvtnsvr

Bu yedekleme işlemi nasıl yapılıyor sonrasında telefonumu eski güncel uygulama program vs son haline direk döndürebilicek miyim?
  5. nedimvtnsvr

Bir eski telefonumda bt kilidini açmaya çalıştım yapamadım nerdeyse telefon bozuluyordu. Başka bir yolu yokmudur ki?
  6. nedimvtnsvr

Global yazıyor evet nedir bu custom rom ben bu işlere uzağım bt vs hiç bilmiyorum, ne yapmamız gerekiyor durum çok can sıkıcı 1618392428 ‍♂️ Dedikleriniz nasıl yapılır hiçbir fikrim yok ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
  7. nedimvtnsvr

Merhaba, telefonum global 12.0.7 kararlı rom da son 2 haftadır clasch of clans clasch royal gibi oyunlarda bile aşırı kasmalar oluşmaya başladı. Twitterda bir twitin içeriğine tıkladığımda bile 10-15 sn sonra twiti açıyor eskiden bu yoktu bir çözümü var mı acaba?
  8. nedimvtnsvr

Soru (Kısmen Çözüldü-Kaynak Tespit Edildi) Redmi Note 8 Pro Wireless Sorunu (Akıllı saati/bilekliği olanlar bir el atabilir mi :) )

Geliştirici açıp 1.6 yaptık ama amazfit bip saat ve haylou t15 kulaklık bluetooth bağlı iken wifi gerçek mermiler ile tatbikat yapıyormuş gibi tam siper sürünme yapıyor.
  9. nedimvtnsvr

Yardım Wifi sorunu ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Sorun şu şekilde çözüldü. Ayarlar>bağlantı paylaşım> özel dns kapattım ve çözüldü aktif ettiğimi hatırlamıyorum ama onu kapatınca sorun çözüldü.
  10. nedimvtnsvr

Yazıyorum ama yapamadığımdan dolayı bilmem açılmıyor hocam
  11. nedimvtnsvr

Hangi dnsleri denemeliyim
  12. nedimvtnsvr

Reklam vs değil hocam hiçbir şekilde wifisine bağlanmıyor yokmu acaba bir yardımcı olucak kimse
  13. nedimvtnsvr

almanya da iş seyahatine geldim otelin wifisine bir türlü bağlanamıyorum. Telefonum note 8 Otomatik baglantı sayfası bir türlü açılmıyor. Aileme bile ulaşamadım acil yardım edebilicek kimse var mı?
  14. nedimvtnsvr

Yardım Note 9 wifi sorunum

Almanya'da hoteldeyim ve bu hata ile karşı karşıyayım aileme bile ulaşamadım wifi tıklıyorum bu sayfayı bir türlü açmıyor bağlantı sağlanmıyor. yardımcı olacak biri var mı? Çok acil net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED sürekli bu hata geliyor
  15. nedimvtnsvr

Yardım Widget yoğunluklu tema

Hindistan bölge ayarı yaptığımızda çıkan ama tüm özelliklerini kullanamadığımız bu kilit ekrana yada ana ekranda widgetlar bulunan işe yarar temalar yapılabilir mi acaba? Herkese iyi forumlar..
Üst Alt