Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba twitter uygulaması son güncel sürümü olmasına rağmen ve telefona bir kaç kez kaldırıp yüklememe rağmen anasayfada sohbet odalarını göremiyorum. Bu sorun ile alakalı tecrübesi olan bilen varmıdır acaba? Teşekkür ederim herkese iyi forumlar..
Note 8 pro kullanıyorum güncelleme sonrası benim telefonda görüntülü konuşmada birden karşı tarafın sesi düşüyor izlediğim medyanın sesi hissedilecek derecede azalıyor. Umarım çözümü olur xiaomi telefondan sonra redmi serisi hem bluetooth hem bu sıkıntılardan iyice can sıktı.
Global yazıyor evet nedir bu custom rom ben bu işlere uzağım bt vs hiç bilmiyorum, ne yapmamız gerekiyor durum çok can sıkıcı
1618392428
♂️ Dedikleriniz nasıl yapılır hiçbir fikrim yok ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
Merhaba, telefonum global 12.0.7 kararlı rom da son 2 haftadır clasch of clans clasch royal gibi oyunlarda bile aşırı kasmalar oluşmaya başladı. Twitterda bir twitin içeriğine tıkladığımda bile 10-15 sn sonra twiti açıyor eskiden bu yoktu bir çözümü var mı acaba?
Geliştirici açıp 1.6 yaptık ama amazfit bip saat ve haylou t15 kulaklık bluetooth bağlı iken wifi gerçek mermiler ile tatbikat yapıyormuş gibi tam siper sürünme yapıyor.
almanya da iş seyahatine geldim otelin wifisine bir türlü bağlanamıyorum. Telefonum note 8 Otomatik baglantı sayfası bir türlü açılmıyor. Aileme bile ulaşamadım acil yardım edebilicek kimse var mı?
Almanya'da hoteldeyim ve bu hata ile karşı karşıyayım aileme bile ulaşamadım wifi tıklıyorum bu sayfayı bir türlü açmıyor bağlantı sağlanmıyor. yardımcı olacak biri var mı? Çok acil net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED sürekli bu hata geliyor
Hindistan bölge ayarı yaptığımızda çıkan ama tüm özelliklerini kullanamadığımız bu kilit ekrana yada ana ekranda widgetlar bulunan işe yarar temalar yapılabilir mi acaba? Herkese iyi forumlar..