Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba twitter uygulaması son güncel sürümü olmasına rağmen ve telefona bir kaç kez kaldırıp yüklememe rağmen anasayfada sohbet odalarını göremiyorum. Bu sorun ile alakalı tecrübesi olan bilen varmıdır acaba? Teşekkür ederim herkese iyi forumlar..
Merhaba, telefonum global 12.0.7 kararlı rom da son 2 haftadır clasch of clans clasch royal gibi oyunlarda bile aşırı kasmalar oluşmaya başladı. Twitterda bir twitin içeriğine tıkladığımda bile 10-15 sn sonra twiti açıyor eskiden bu yoktu bir çözümü var mı acaba?
almanya da iş seyahatine geldim otelin wifisine bir türlü bağlanamıyorum. Telefonum note 8 Otomatik baglantı sayfası bir türlü açılmıyor. Aileme bile ulaşamadım acil yardım edebilicek kimse var mı?
Hindistan bölge ayarı yaptığımızda çıkan ama tüm özelliklerini kullanamadığımız bu kilit ekrana yada ana ekranda widgetlar bulunan işe yarar temalar yapılabilir mi acaba? Herkese iyi forumlar..
Telefonuma gelen internet sitesi bağlantılı smsler önizlemeyi aç dememe rağmen sürekli dönüyor ve açılmıyor. Altı çizili bağlantıları kopyalamak istiyorum direk tüm smsi kopyalıyor.
No:Ayarlardan>uygulamalar>izinler kısmından gerekli izinleri verdim.
Galeride kamera fotoğraflarından bile önce çıkan ne olduğunu bilmediğim klasör klasör fotoğraflar var. Mesela herhangi bir sosyal medyaya fotoğraf atıcam bu tuhaf fotoğraflar en önde
Telefonumdan kendi çektiğim videolar olsun indirdiğim videolar olsun izlemeye çalıştığımda mi video sürekli durduruluyor diye hata veriyor. Acaba yardımcı olabilecek varmı??