nedimkavak kullanıcısının son içeriği

1. N

Çözüldü Xiaomi Mi9 SE Spacewalk Teması İstek

Birşey soracağım kilit ekranının duvar kağıdı ana ekran gibi değil onu nasıl değiştiririz?
  2. N

Arkadaşım 2 gündür bu temayı arıyorum sen Hızır mısın nesin Allah razı olsun senden
  3. N

Arkadaşlar merhaba telefonuma yeni rom attığımda resimdeki tema vardı ama geçenlerde nasıl olduysa birden o tema silindi ve hiç bir yerde de bulamıyorum arkadaşımın telefonunda vardı ondan ismini öğrendim "uzay yürüyüşü" bunu da aradım internette ama hiç bir sonuca varamadım yardımcı olurmusunuz
  4. N

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

nasılsa öğrendim artık tavsiye ettiğiniz rom olursa onu yükleriz artık =)
  5. N

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

aynen dediğiniz romu kurdum bildirimlerde hiç bir sıkıntı yok
  6. N

@ aynen çözüldü çok şükür yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  7. N

Recovery Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

Reiwa Bahadir78 çok teşekkür ederim telefonum çok şükür açıldı telefon :) ben hatayı format data'da yapıyordum en küçük bir hata telefonun açılmamasına kadar gidiyormuş tekrar teşekkür ederim sizlere
  8. N

yaklaşık yarım saattir bekliyorum normal mi? 1566927881 hocam telefon açılmıyor halen o ekranda kaldı her hangi bir ilerleme yok
  9. N

hocam dediğiniz romu'da kurdum fakat yine açılışta kaldı ilerlemiyor
  10. N

bu ekranda kaldı şimdi yeni rom yüklemeye geçtim önerdiğiniz romu indiriyorum.
  11. N

biraz geç okudum ama şimdi kurdum belirttiğim romu dediğiniz romu nerden indirebilirim? ve bu sizin romu kurduktan sonra o romu kurabilirmiyim? bu arada resimde belirtilen yerde kaldı şimdide ne yapmalıyım?
  12. N

öyleyse şimdi sizin vermiş olduğunuz xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9 romunu kurabilirim değilmi?
  13. N

hocam yükleme bitti açılışta MIUI10 INNOVATIONS logosu göründü logo arkası karıncalı gibi ve sonrası yok yaklaşık yarım saattir bu şekilde normal mi?
  14. N

şimdi de masik f sirius romu'u telefona atmaya çalışıyorum ama ilerleme yok
  15. N

Şu anda TWRP 3.2.3.-1217'yi kurdum ve açıldı bu TWRP üzerinden sizin verdiğiniz Masik F Sirius rom'unu kuracağım doğrumudur?
Üst Alt