neckay kullanıcısının son içeriği

1. neckay

Yardım Xiaomi Vacuum Mop 2in1 Essential haritalama hk.

Maalesef bu modelde harita kaydetme ve sadece haritadan tek oda seçme gibi özellikler bulunmuyor. Mop pro modelinde mevcut bu özellik..
  2. neckay

Soru Haritaya yeni oda eklemek mümkün mü

1- tek odayı hariyalandıramıyorsunuz evi yeniden haritalamanız gereklidir. 2- Haritayı çıkarırken ne varsa hafızaya onu alıyor daha sonraki eşyaların varlığı yokluğu sensörler ile kontrol ediliyor. Yani harita çıkardıktan sonra sizin koyduğunuz eşyayı haritaya dahil etmez
  3. neckay

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Bölgeyi Yunanistan seçerseniz gelecektir
  4. neckay

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı V12.0.2.0.QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Ota dosyasından güncellemeyi yaptım.güncelleme sayfasından en son sürümü indir dediğimde bir iki dakika bekleyin uyarısı alıyorum sebebini bilen varmıdır. Bu şelilde güncelleme yapınca yaşanan bir durummudur. Benim aklıma gelen oradaki sürüm benimkinden eski kaldığı için yapabilir.
  5. neckay

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı V12.0.2.0.QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Ota dan henüz gelmedi dosya ile güncelledim sadece sistem iyileştirmeleri var sanırım ben farklılık hissetmedim
  6. neckay

Ara güncellemelerde üstüne yama yapılır ve kullanılır fakat ana güncellemelerde tamamen arayüz değiştiğinden telefon adapte olmakta kararsız kalabiliyor bu sebepten sıfırlandığında yama şeklinde değil yeni sistem ile başlıyor ve stabil oluyor. Iphone cihazlarda bile ana güncelleme geldiğinde...
  7. neckay

Güncelleme yaptıktan sonra telefonu sıfırlamanız gerekiyor.
  8. neckay

Evet hd seçeneği yok 1604402212 Güncelleme ana güncelleme olduğundan temiz kurulum şart aksi durumda stabil çalışmayacaktır.
  9. neckay

Mod Amazfit gts WhatsApp gelen resim görüntüleme

Apple watch bile göstermiyor görüntüyü bulanık önizleme veriyor sadece huawei watch fotoğraf yazıyor sadece. Amazfit de göstermeyecektir.
  10. neckay

Yardım Mi 8 Evofone Garanti

Onların tespit edeceği bir sorun varsa işlem yaparlar bence. Bu arada arkadaşın dediği gibi garanti sağlayan tüm firmalar sorun çıkarıyor genelde.
  11. neckay

Yardım Mi 8 Evofone Garanti

Sorun var ise tabiki yaparlar
  12. neckay

Yardım Mi vacuum cleaner mob pro "cihazı yere koyun" uyarısı

Bence onu deneyin, bu cihazda karşılaşacağınız her sorunun çözümü reset atmak. Reset atmayı bilmiyorsanız youtube da videosu vardı
  13. neckay

Aynı ürün var bende hiç bu sorunla karşılaşmadım. Fabrika ayarlarına dönmeyi denedinizmi ?
  14. neckay

1602440003 Paspas takılımı ürüne ?
  15. neckay

Yardım Xiomi vacum mop pro ikili harita sorunu

Şu an yok bildiğim güncelleme ile geleceği söyleniyordu
Üst Alt