Neaxy kullanıcısının son içeriği

1. Neaxy

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

Bu TWRP'yi Android 11'de kullanabiliyor muyuz?
  2. Neaxy

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkür ederim hocam, cansınız. <3 1678214501 Madalya hiç fena olmaz :)
  3. Neaxy

Sohbet Xiaomi 12 Pro vs Mi 11 Ultra

Yani bütçe sıkıntım yok ben telefon alırken genelde bütçeyi çok kısmam çünkü sık telefon değiştiren birisi değilim genelde 3, 4 senede bir değiştiriyorum. Bakayım ona da zaten şuan araştırma içerisindeyim.
  4. Neaxy

Tamamdır, teşekkür ederim tüm destekleriniz için. İyi forumlar diliyorum.
  5. Neaxy

mesutc4 Anladım hocam, son olarak dirençsiz ve IMEI işlemi görmüş bir Mi 11 Ultra'da OTA güncellemeleri geliyor mu ve gelirse yapmakta sakınca var mı? MIUI 14 için soruyorum bu soruyu. Bana Mi 9 SE'de güncelleme gelirse yapma demişti aldığım yer yeni sürümle TWRP yükleyemiyoruz filan...
  6. Neaxy

Açıkçası iki sorum daha var hocam yanıt veren olmayınca eklemedim konuya. Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için; forumda bunu konuşmak yasal mı bilmiyorum ama Mi 9 SE'yi İstanbul'da bulunan bir bayiden Sahibinden üzerinden almıştım. Siz nereden temin ettiniz acaba Mi 11 Ultra'yı? Mi 9 SE'yi...
  7. Neaxy

Mi 9 SE cihazımı artık değiştirmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim Xiaomi 12 Pro (12/256) ve Mi 11 Ultra (12/256) arasında kaldım. İki cihazda birbirinden güzel ve sağlam cihazlar ama kullanmadığım için artılarını ve eksilerini kullanıcılarndan duymak istedim. Oyun oynayan...
  8. Neaxy

Yardım Mi9se kamera kalitesi düştü

Bende Mi 9 SE kullanıcısıyım lâkin kameramda bir sıkıntı yok? https://xiaomitools.com/xiaomi-google-kamera/
  9. Neaxy

Yardım Mi 9 SE Fabrika Ayarlarına Dönderme

Hocam forumda mesaj atma kısmını bulamadım, bana özet şekilde şuan elimde bulunan Mi 9 SE Android 11 için fabrika ayarına hangi adımlarla döndürebileceğimi anlatır mısınız? Gerekli araştırmaları forumda ki konulara bakarak yapabilirim sadece yapmam gereken adımlar neler o konuda bilgim yok...
  10. Neaxy

Yusuftok516 , H.kadioglu Hocam benim cihazımda Android 11 var, sanırım tek tuş TWRP Android 11 için mevcut değil. Bu durumda ne yapmalıyım?
  11. Neaxy

Cihazıma zamanında imei atıldı, 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Cihazda TWRP kurulu değil, fabrika ayarlarına dönderirsem imei silinir mi? Daha önce bir arkadaşımın başına geldi ama onda TWRP yüklüydü. Sormak istedim, teşekkürler.
  12. Neaxy

Soru Versiyon Düşürme

Yusuf bende 12.5.1'e geçtim bir hata yapıp, tekrar 12.0.4.0 geçmek istiyorum mi flash ile hangi dosyayı indirmem gerekiyor yardımcı olur musun?
  13. Neaxy

Yardım Güncellemeyi Kaldırmak İstiyorum - V12.0.5.0.QFBEUXM

Ama videoda üst sürüme yükseltiyor arkadaş ben eski sürüme geri dönmek istiyorum
  14. Neaxy

Yardım Güncellemeyi Kaldırmak İstiyorum - V12.0.5.0.QFBEUXM

EDİT: Çok özür diliyorum yanlışlık olmuş konuyu açarken; güncellediğim sürüm: V12.5.1.0.RFBMIXM eski sürüm: V12.0.4.0.QFBMIX
Üst Alt