Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak yukarıda arkadaşın bahsettiği sorunlar tüm mi 8 lerde var mı ? Mesela ben global versiyon mi 8 sıfır almayı planlıyorum bu sorunlar onun içinde geçerli mi ?
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Bende Mi 8 alma arifesindeyim. Bu konuya denk geldim şimdi anlamadığım birşey var bu tüm mi 8 lerde mi böyle ? Ben global versiyon olan mi 8 almayı planlıyordum ?
Konuyu hortlatmış gibi olacağım lakin bende bir powerbank bakıyorum. İki model arasında kaldım. Xiaomi 20.000 lik 2 ve 2c serisi arasında. Sizce bu modeller arasında nasıl bir fark var?
Arkadaşlar telefonumla ilgili bir sıkıntım var. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Öncesinde Mi 5s telefonum vardı. Kullandığım hattım Türktelekom. Sorunlarım;
1- Mi 5s in full çektiği yerde Mi 6 telefonum şebekesi zayıf çekiyor. Ve şebeke kopup duruyor.
2- 4G indirme hızı çok zayıf. 3 mbit...
Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba ikinci ele karşı bi ön yargı mı var? Daha evvel çok aldım ikinci el. İkinci elin güzelliği maddi anlamda zarar ettirmiyor. Alırken de satış sözleşmesi yapınca tadından yenmiyor:) neyse ben bi bakayım cihazı beğenmezsem sizin dediğiniz doğrultuda hareket...
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Kendime çok güvenemiyorum açıkçası. Alıp 2 ay sonra satarım diye ikinci el cazip geliyor. Fiyat farkı açısından da 300 liraya yakın bir fark vsr az olmasa gerek.
Hocam şimdi şöyle bir durum gelişti. Mi 6/64 gb jdi panel 4 aylık temiz bir cihaz buldum 1500e bıraktı arkadaş. Sanki bu değer kaybı açısından daha mantıklı gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar şuan mi 5s 64 gb kullanıcısıyım. Bu telefonu babama vereceğim kendime yeni bir telefon alıcam. Normalde note 8 alıcaktım şu aralar maddi durumda sıkışıklık olduğu için mi 6 ile note 3 arasında kaldım. 6 ay ile 1 sene sonunda telefonu elden çıkarırım. Bu bilgiler doğrultusunda,
Şuan...