nazmi28 kullanıcısının son içeriği

1. nazmi28

Yardım xaomi mi9 qcn silindi yardım lazım

Bootloderin açık mı? Qcn neden silinsin durduk yere? M2007J17C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. nazmi28

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Üstad nasıl yaptınız? 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nazmi28

Yardım Geniş açı kamera puslu bulanık

Teşekkürler... Demekki genel anlamda direnç değişenlerde bu sorun yok ,benim cihazdaki geniş açı kamera modülünde sorun var. Dirençlede alakası yok o zaman. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. nazmi28

Konuyu neden açtım dirençli cihazlarda vöyle bir sorunsal oluyor mu diye.çünkü daha öncede bir.iki.cihazda böyle imei vs yüzünden kamera hataları olduğunu gördüm. Benim de kamera modülünden olduğu aklıma geldi fakat direnç belki dedim bi yerleri bozmustur. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk...
  5. nazmi28

Yardım Facebook titreşim kapanmıyor...

Orda ses ve titreşim kapalı.Her zaman yaptığım ayarlar ilk kez bu cihazda karsılaştım facede beğeni ve sayfa akısı kaymasında cihazın titrediğini. Sildim tekrar kurdum vs. Yok yine aynı. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. nazmi28

Yardım Yapı Kredi ve Magisk

Bi ara bende yapıkredi için cok bakındım düzeltemeyince rootu kaldırmıstım.Reklamlar için adaway falan iyi oluyordu şimdi artık dns den çözüyorum. Rootun cokta espirisi kalmadı artık. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nazmi28

Yardım Orijinal imei numarasını bulma

Dirençle yzıldıysa sıfırladığında bazı cihazlar orjınal imeiline dönüyor bilgin olsun. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. nazmi28

Çözüldü Xiaomi Sistem Uygulamaları Nasıl Silinir?

Google playden hidden setting uygulamasını indir uygulamaları yönete gir oradan kaldırma değilde dondurma yapıyorsun kalıcı googleye ait bir çok uygulamayı dondurabilirsin. Pc dende yapılıyor ama pc deki gerekli uygulamayı dondurursan cihaz bootloba düşebiliyor o zaman sıfırlaman lazım.. Shizuku...
  9. nazmi28

Cihaz ayarlarında diyorsanız öyle bir ayar göremedim titreşimle alakalı.. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. nazmi28

Yardım BL Kilidi açık gelen cihaz

Benim cihazda flobal rom var fakat bootloder basvurusunda yine hata veriyor.rom değişsede işlemci tabanında yine çin cihazı görünüyor. Bu yüzden normal yolla açılacağını zannetmem. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. nazmi28

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Cihazımın Yazılımı için ücretli yardım istiyorum

Çin cihazların bootloderini normal yollarla açamazsınız,bu yüzden mümkün oldukca global cihaz alın.. Bootloder açmak artık o kadar kolay değil. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. nazmi28

Yardım Telefonun şarjı bitip kapandığında ve tekrar açıldığında imei yuvası değişmesi

Dip not olarak yazayım.bu cihazı takasla aldım.sıfırlayınca.imei orjınale dönmüştü.Kendim evde dft pro uygulamasıyla sadece sim1 e imei yazdım. Cihazda mıuı 14 sürüm var ve kapatıp açınca sim değişme istemiyor. Muhtemelen çift sim yazılanlarda oluyor,çünkü cihazın sim slotunun delik yeri...
  13. nazmi28

Rehber Garnet China to Global - Kurulum Sihirbazı Hatası için Fix

Bootloderi açık cihazı nasıl buldunuz öylemi aldınız yoksa sonradan mı bootloderi açtınız? 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nazmi28

. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nazmi28

Facebook beğen tuşuna basınca ve sayfa yenileme yapınca cihaz titriyor.Ne yaptıysam kapatamadım. Instagram da böyle bir sorun yok..daha önceki mi 13 ultra ve honor cihazlarımda da sorun yoktu.Bu cihazı kullananlarda da var mı bu sorun. Titreşimi nereden kapatabiliriz? Cihaz garnet Redmi note 13...
Üst Alt