nazmi28 kullanıcısının son içeriği

1. nazmi28

Rehber Android 15 global bootloder açmak,içerde...

Evet süre dolunca mi unlock.exe den kilit aşmayı başardım.Yani yöntem işe yarıyor. 2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. nazmi28

Rom POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - EEA STABIL-BETA - HyperOS2.0.2.0.VNREUXM

bende garnet global var fakat hyperos 3 android 6 sürümünü cihaza yüklüyorum fakat cihaz bootta kalıp recoverye atıyor.aynı surum eu rom da denedım oda aynı. hyperos 2 ve mıuı 14 sürümlerınde eu romda sıkıntı yok cihaz açıyor. var mı bır yolu yorda mı ?
  3. nazmi28

Evet daha önce açılmış.Kimi olmamıs falan yazmış fakat benim ilk denememde süre aldım.Paylaşmak istedim. 2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. nazmi28

Hayır global garnet için.kapakta ce logo var. 2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. nazmi28

Arkadaşlar selamlar.Elimde garnet redmi note 13 pro 5g global cihaz var.Malum yetkili hesapla bootloder açmak 25 dolardan başlıyor.Şimdi size paylaşacağım sayfada adımları yaparsanız kilit açma yetkisi alabilirsiniz ben bu akşam 19.00 pc başında 4 token dosyasıyla hesabı ilişkilendirdim mi...
  6. nazmi28

Yardım Global Garnet Redmi note 13 pro 5g bootloder açılması

Evet güncelleme alıyor.hyperos 2 sürüm var suan. 2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nazmi28

Yardım Global Garnet Redmi note 13 pro 5g bootloder açılması

Arkadaşlar bu cihazdan olup bootloderi açabilen var mı ,başvuru ile? Cihaz direnç kayıtlı ve redmi note 8 imeleri var Bootloderde imei pek önemli değil diye biliyorum.Resimde paylaştığım gibi hatalar veriyor.Yolu yordamı varsa yardımcı olursanız sevinirim 2312DRA50G cihazımdan Tapatalk...
  8. nazmi28

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

İşe yarıyor mu acaba ?
  9. nazmi28

Yardım xaomi mi9 qcn silindi yardım lazım

Bootloderin açık mı? Qcn neden silinsin durduk yere? M2007J17C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. nazmi28

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Üstad nasıl yaptınız? 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. nazmi28

Yardım Geniş açı kamera puslu bulanık

Teşekkürler... Demekki genel anlamda direnç değişenlerde bu sorun yok ,benim cihazdaki geniş açı kamera modülünde sorun var. Dirençlede alakası yok o zaman. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. nazmi28

Yardım Geniş açı kamera puslu bulanık

Konuyu neden açtım dirençli cihazlarda vöyle bir sorunsal oluyor mu diye.çünkü daha öncede bir.iki.cihazda böyle imei vs yüzünden kamera hataları olduğunu gördüm. Benim de kamera modülünden olduğu aklıma geldi fakat direnç belki dedim bi yerleri bozmustur. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk...
  13. nazmi28

Yardım Facebook titreşim kapanmıyor...

Orda ses ve titreşim kapalı.Her zaman yaptığım ayarlar ilk kez bu cihazda karsılaştım facede beğeni ve sayfa akısı kaymasında cihazın titrediğini. Sildim tekrar kurdum vs. Yok yine aynı. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nazmi28

Yardım Yapı Kredi ve Magisk

Bi ara bende yapıkredi için cok bakındım düzeltemeyince rootu kaldırmıstım.Reklamlar için adaway falan iyi oluyordu şimdi artık dns den çözüyorum. Rootun cokta espirisi kalmadı artık. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nazmi28

Yardım Orijinal imei numarasını bulma

Dirençle yzıldıysa sıfırladığında bazı cihazlar orjınal imeiline dönüyor bilgin olsun. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt