nazmi28 kullanıcısının son içeriği

1. nazmi28

Yardım Mediatek işlemci cihaza root atılır mı?

Rom dosyası içindeki boot.img dosyasını alıp cihaza kurulu olan magisk apk üzerinden yapılandırıyosunuz. Ya tekrar rom içindeki boot.img dosyalarını değişiyosunuz yada fastboot üzerinden komutlarla img dosyasını cihaza yazdırıyosunuz... PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. nazmi28

Yardım The system has been destroyed

Xiaomi cihazlarda bu emmc işlemci bozulmaları ,soğuk lehime düşmesi bir hayli fazla oluyor.Bilinçli yada bilinçsiz yapıyor bilemiyorum ama vukaatlı cok cihazı var o sekil. PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nazmi28

Yardım EU Romda sistem uygulama güncelleme hatası

Resimdede görüldüğü üzere google playde sistemsel uygulamaları güncelleme görüyor fakat güncelleyemiyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim.
  4. nazmi28

Yardım Mi 13 Bootloop oldu

Cihazda root magisk gibi modüller kullanıyoaanız uyumsuz nir modül buna sebep oluyor olabilir.cihaz eskiyse pilden de yapabilir. PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. nazmi28

Yardım Orjinal B4PD batarya nereden bulabilirim?

Orjınal batarya satan ben bu zamana kadar görmedim.Deji batarya orjınalenennyakın batarya.oda her modelin yok. Ama şöyle bir durum da var pilin üzerindeki pil entegresini yeni herhangi bir bataryanın entegresi ile değişip yada değiştirip kullanabilirsiniz.Ben az bucuk tamirden anladığım için...
  6. nazmi28

Yardım xiaomi mi note 10 lite TOCO twrp acılmıyor

Bootloderin kapanmadıysa tekrar mıuı rom at mi flasdan.yüklediğin twrp uyumsuz demekki,uyumlu sürüm bulman lazım.Android 15 kurutosan belki stabil twrp si daha cıkmamıstır. PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nazmi28

Soru İthalatçı garantili cihaz imeil sorum var

Yine bilindik yerlerden alırsan sorun yaşamazsın trendyol n11 gibi sitelerden çakma imeile satış yapılan yorumlar gördüm. Siz yine bilindik yerlerden alın. PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. nazmi28

Yardım Direnç Sorunu İşlemci Frekansı İle Çözülebilir mi?

Rootlu mu deniyosun cpu programlarını? Rootsuzsa pek işe yaramaz. PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. nazmi28

Aldığınız pil mi bozuk cıkmıs ,cihazda mı sorun var? Bozuk cıkıyosa almayalım mı? PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. nazmi28

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Cihazı güncellemek mi istiyosun ? Cihazın bootloderi açık mı? 2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. nazmi28

Yardım Mi 13 Pro Band 20 hakkında bilgi

Cihazda 5g var nasıl çekmiyor 2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. nazmi28

HyperOS Xiaomi 13 Pro XiaomiEu Android HyperOS

Eu romlarda müzik çalar tarayıcı vs mi yenait sistem uygulamalarını google playden güncellemiyor bu sorunu nasıl aşıyosunuz? Bende de mi 13 pro var 13 ultrada vardı.Ultra bootloderi açamadığımdan sattım bunla devam ediyorum suan. Birde ekran koruma olarak ne kullanıyosunuz? 2210132G cihazımdan...
  13. nazmi28

Ben orjınal satan yer görmedim belki garantisine bakan servislerde olabilir.sormak lazım 2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nazmi28

Soru mi 13 ullra dirençli rom önerisi

Bootloderi nasıl açtınız? 2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nazmi28

Soru Xiaomi 13 Ultra Aosp rom

Bootloderın açık mı? 2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt