Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende garnet global var fakat hyperos 3 android 6 sürümünü cihaza yüklüyorum fakat cihaz bootta kalıp recoverye atıyor.aynı surum eu rom da denedım oda aynı. hyperos 2 ve mıuı 14 sürümlerınde eu romda sıkıntı yok cihaz açıyor.
var mı bır yolu yorda mı ?
Evet daha önce açılmış.Kimi olmamıs falan yazmış fakat benim ilk denememde süre aldım.Paylaşmak istedim.
2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bu cihazdan olup bootloderi açabilen var mı ,başvuru ile?
Cihaz direnç kayıtlı ve redmi note 8 imeleri var
Bootloderde imei pek önemli değil diye biliyorum.Resimde paylaştığım gibi hatalar veriyor.Yolu yordamı varsa yardımcı olursanız sevinirim
2312DRA50G cihazımdan Tapatalk...
Teşekkürler...
Demekki genel anlamda direnç değişenlerde bu sorun yok ,benim cihazdaki geniş açı kamera modülünde sorun var.
Dirençlede alakası yok o zaman.
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu neden açtım dirençli cihazlarda vöyle bir sorunsal oluyor mu diye.çünkü daha öncede bir.iki.cihazda böyle imei vs yüzünden kamera hataları olduğunu gördüm.
Benim de kamera modülünden olduğu aklıma geldi fakat direnç belki dedim bi yerleri bozmustur.
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk...
Orda ses ve titreşim kapalı.Her zaman yaptığım ayarlar ilk kez bu cihazda karsılaştım facede beğeni ve sayfa akısı kaymasında cihazın titrediğini.
Sildim tekrar kurdum vs. Yok yine aynı.
Bi ara bende yapıkredi için cok bakındım düzeltemeyince rootu kaldırmıstım.Reklamlar için adaway falan iyi oluyordu şimdi artık dns den çözüyorum.
Rootun cokta espirisi kalmadı artık.