Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin cihazları ücretsiz açılmıyor ,yukardaki arkadşların yazdığı gibi ücretli açılıyor bildiğim ,imei de server değilse sıfırlanır.
BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihaz çin cihazı fake rom vardır ,olmasa zaten türkce olamaz cihaz.fake rom atıyolar öyle kalıyor. Bootloderin açıksa ve direnç kayıtlı ise güncellemesini kendin yapar imeinde kendin atabilirsin.
Cihazı edl moda aldıracaksın ücretli yapanlar var ama root olmaz normal global sürüm yüklenir.Cihaz globalsede bir kaç yöntem var bootloder açmak için ama çin cihazıysa bootloder açamazsınız.
bende garnet global var fakat hyperos 3 android 6 sürümünü cihaza yüklüyorum fakat cihaz bootta kalıp recoverye atıyor.aynı surum eu rom da denedım oda aynı. hyperos 2 ve mıuı 14 sürümlerınde eu romda sıkıntı yok cihaz açıyor.
var mı bır yolu yorda mı ?
Evet daha önce açılmış.Kimi olmamıs falan yazmış fakat benim ilk denememde süre aldım.Paylaşmak istedim.
2312DRA50G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bu cihazdan olup bootloderi açabilen var mı ,başvuru ile?
Cihaz direnç kayıtlı ve redmi note 8 imeleri var
Bootloderde imei pek önemli değil diye biliyorum.Resimde paylaştığım gibi hatalar veriyor.Yolu yordamı varsa yardımcı olursanız sevinirim
2312DRA50G cihazımdan Tapatalk...