nazmi28 kullanıcısının son içeriği

1. nazmi28

Yardım BL kilidi açınca bankacılık uygulamaları kullanılmıyor mu?

Yapı kredi için birçok yöntem denedim ama algılıyor,bende rootu kaldırdım,cokta ihtiyaç yok artık. 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. nazmi28

Yardım BL kilidi açınca bankacılık uygulamaları kullanılmıyor mu?

Kullanılır ,root olunca kullanılmıyor. 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nazmi28

Uygulama Tapatalk bildirim sorunu

Mobil cihazlar için evet telegram daha iyi ve hızlı geriye dönükta grup kurulduğundan beri görebiliyosun vs. Diğer katogoriler için facebook var. Tapatalk bence bu süreçte kendini yenileyemedi bu yüzden pek bakıldığını zannetmiyorum ,donanımhaber de keza o sekil... 2304FPN6DG cihazımdan...
  4. nazmi28

Soru Çin romlarda google servis ve Türkçe dil ekleyebiliyormuyuz ?

Cihazım redmi note 9 pro 5g mi10t litenin çin için çıkan modeli.Merak ettiğim çin romlarına google servis ve türkçe dil ekleyebiliyormuyuz mıuı 13 te.teşekkürler. Çin romlarında çince ve ingilizce var sadece birde google servisleri google play vs olmuyor
  5. nazmi28

Soru RN 10 PRO ekran yenileme hızı 90hz yapacak modül var mı ?

90 Hz uygulamalar arasında da daha yaygın sanırsam.120 Hz her uygulama desteklemiyor.ekran tazeleme hızını 90 Hz yapabileceğimiz magisk modülü yada APK var mıdır ? M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. nazmi28

Soru Redmi note 11 NFC var mı ,yok mu ?

Aldığım cihazda NFC var diye biliyorum fakat ayarlarda görünmüyor,nasıl aktif edebilirim.cihaz yurtdışı.. 2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nazmi28

Yardım Poco x3 pro türk telekom mobil veri hatası.

Arkadaşlar selamlar.mi 9 lite cihazından poco x3 pro cihazına geçiş yaptım.Rom atarken bir şey dikkatimi çekti.tt hatta bazı uygulamalara 4.5g de iken giremiyorum.Örnek hepsiburada beinsport gibi.Fakat şebekeyi 3g ye aldığımda bu tarz açılmayan uygulamalara direk giriyorum.. Hatta bunu direk...
  8. nazmi28

Yardım Xiaomi orjinal batarya...

Selamlar arkadaşlar.malumunuz orjinal xiaomi redmi cihazların batarya bulma olayı ülkemizde ve yurtdısında zor.önerebileceğin site yada yer var mıdır ? Cihazım :mi 9 lite
  9. nazmi28

Yardım Xiaomi gizli blok kodlar ve bilgisi olan var mı?

Terminalden aldığım blok dizilimleri.Bildiğim kadaryla modemler imei ile alakalı ,persist sensörlerle alakalı.Diğer bloklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ? Ne ne işe yarıyor acaba? Terminal editöre root (su) yetkisini vererek ls -ln /dev/block/by-name/ koduyla çıkan...
  10. nazmi28

Soru 2 aynı telefon 2 farklı ön kamera

Selamlar arkadaşlar 2 tane mi9 lite var ve ikisininde ön kameralar orjinal biri imei yazılı diğeri orjinal cihaz. İmei yazılı cihazın ön kamerası puslu ve biraz daha sönük çekiyor.Buna ne neden olabilir ? 1 kameranın bozulması ? 2 persist.img yada başka bir dosyanın bu bozukluğa neden...
  11. nazmi28

Soru Mi 9 lite arka kapak camı kırıldı

Arkadaşlar camı değişmek istiyorum fakat nette baktım komple kapak satılıyor.Satılanlarda cc9 un CE yazısı olmayan kapaklar.Acaba sadece camını temizleyip cam bulabilirsem onu yapıstırsam diyorum.Ben baktım sadece cam satan göremedim acaba siz denk geldiniz mi aliekspres gibi yada ülkemizdeki...
  12. nazmi28

Soru (Mi9t)Romlar Arası Geçiş Nasıl Yapıyorsunuz?

Selamlar arkadaşlar..Bu cihazdan daha öncede vardı bir şekilde yine kullanmaya başladım.Size sorun dahili hafıza silmeden bozulmadan geçişleri nasıl yapıyorsunuz ? Mesela şuan miui 11 eu stable rom var ,hafıza silmeden mıuı 12 roma yada mıuı 11 android 9 a nasıl geçerim.Yada geçebilirmiyim ...
  13. nazmi28

Yardım Yüz tanıma bazen tekliyor !!!

Cihaz yaklasık bir haftadır kullanmaktayım.ekranndeseni ve yüz tanıma kullanıyorum.parmak izi kullanmıyorum.eunrom 12.03 sürümü var.Yüz tanıma bir zaman sonra teklemeye hatta kilid açmamaya başlıyor.bu tekleme başlayınca kamera ya girdiğim de ön arka kamera geçişi videoya geçiş biraz...
  14. nazmi28

Poco x3 de mıuı launcher kullanma (root gerektirir)

Konuyu yabancı sitede gördüm.magiskten modül olarak flash ediyoruz.cihazı kapatıp açıyoruz. Ayarlar/ana ekran / sistem başlatıcıdan varsayılanı sistem başlatıcı seçiyoruz..
  15. nazmi28

Yardım Mi 9 fastbootda pc görmüyor

Selamlar arkadaşlar..kısaca yazayım cihaza bootloder kapalı iken fabrika ayarı çekildi ve imei gitti.yerkili hesapla başka arkadaş imei düzeltildi fakat pc fastbootta telefonu görmüyor.cihaz açıkken görüyor..başka cihazı fastbootda görüyor driverler yüklü yani.. 3 4 pc de denedik olmadı. İmei...
Üst Alt