Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
nazmi28 'in en son etkinliği
nazmi28
,
Yardım
Facebook titreşim kapanmıyor...
başlıklı konuya cevap yazdı.
Orda ses ve titreşim kapalı.Her zaman yaptığım ayarlar ilk kez bu cihazda karsılaştım facede beğeni ve sayfa akısı kaymasında cihazın...
1 Aralık 2025
nazmi28
,
Yardım
Yapı Kredi ve Magisk
Bi ara bende yapıkredi için cok bakındım düzeltemeyince rootu kaldırmıstım.Reklamlar için adaway falan iyi oluyordu şimdi artık dns den...
1 Aralık 2025
nazmi28
,
Yardım
Orijinal imei numarasını bulma
Dirençle yzıldıysa sıfırladığında bazı cihazlar orjınal imeiline dönüyor bilgin olsun. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
1 Aralık 2025
nazmi28
,
Çözüldü
Xiaomi Sistem Uygulamaları Nasıl Silinir?
Google playden hidden setting uygulamasını indir uygulamaları yönete gir oradan kaldırma değilde dondurma yapıyorsun kalıcı googleye ait...
1 Aralık 2025
nazmi28
,
Yardım
Facebook titreşim kapanmıyor...
Cihaz ayarlarında diyorsanız öyle bir ayar göremedim titreşimle alakalı.. 2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 Aralık 2025
nazmi28
,
Yardım
BL Kilidi açık gelen cihaz
Benim cihazda flobal rom var fakat bootloder basvurusunda yine hata veriyor.rom değişsede işlemci tabanında yine çin cihazı görünüyor...
28 Kasım 2025
nazmi28
,
Yardım
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Cihazımın Yazılımı için ücretli yardım istiyorum
Çin cihazların bootloderini normal yollarla açamazsınız,bu yüzden mümkün oldukca global cihaz alın.. Bootloder açmak artık o kadar kolay...
28 Kasım 2025
nazmi28
,
Yardım
Telefonun şarjı bitip kapandığında ve tekrar açıldığında imei yuvası değişmesi
Dip not olarak yazayım.bu cihazı takasla aldım.sıfırlayınca.imei orjınale dönmüştü.Kendim evde dft pro uygulamasıyla sadece sim1 e imei...
28 Kasım 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt