nazim_aze kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Telefonu İlk Haline Hangi Rom İle Getiririm?

Salam dostlar cihaz mi 9 lite eu rom kurulu android 11. mi flash ile stock roma (android 10 ) done bilirmiyim ? brick flan olmazmi cihaz ?
  2. N

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

Farklı twrp eski twrp üzərine yaza bilirmiyim ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. N

Salamlar. Eu rom guncelleme dosyasını twrp de bulunmuyor. Install bölümündə cihazin hafızası gostermiyor. Farkli farklı dosya isimləri mövcud. 4727gajrnab4243 7274gJwjdn2313 ve.s Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. N

Təşəkkürlər. Mi flash yardimiyla orginal rom indirib (android 10) miui 12.0.7 flashalayacam cihazi fastboot modda. Brick flan olmaz inşallah. Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. N

Orginal stock roma dönememmi ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. N

Stock roma döne bilirmiyim ? Stock romda en son android 10 miui 12.0.7. amma cihazimda hazırda android 11 var Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. N

Salamlar. Mi 9 lite eu rom 12.5.1 guncellemesi kurdum. Android 11 .Amma buglar var. Eski surume data kaybı olmadan (android 10 eu 12.0.2) döne bilirmiyim ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. N

Uygulama Youtube Vanced Manager Yayınlandı!!!

Bəylər cihaz 12.5.1 Android 11 mi 9 lite . Öncəki sürüm 12.0.2 miui android 10 sorunsuz çalışırdi. Eu romu yukseltdim vanced kayboldu. Yeniden cihaza kuramiyorum ne yapmam lazim ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. N

Soru Eu rom nasıl güngellenir

Salam bəylər. Cihazım mi 9 lite eu rom 12.0.2 kurulu. Eu rom sitesinde 12.5 gelmiş. Cihazda twrp var . Dosyalar kayıp olmadan nasıl guncelleme yapa bilirim ? Cihazdin hafizasinda ne kadar boş yer olmalı ? 3 gb yer var boş yetermi ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt