Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar kardeşim poco X3 pro telefonuma normal dahili depodan micro SD karta 4.5 GB rom dosyalarını atamıyorum bu konu hakkında bilgin varsa çok memnun olurum teşekkürler
1746964118
Hocam çözüldü mikrosd kartı çıkarıp tekrar taktım daha önce orange Fox tvrp kullanıyordum micro SD kartı biçimlendirmiştim SD kartı çıkarıp öyle yükleme yaptım ve de oldu 😀🙏 her şey için teşekkür ederim
Hocam selamlar dediğiniz romu kurmak istedim ama yine de olmuyor temiz kurulum talimatlarınızı aynen uyguladım mount bölümündeki bütün kutucukları işaretledim rom logosundan ileri gitmiyor dtbo IMG de yükledim şu anda hiçbir kustom rom yükleyemiyorum daha önce telefonda depfest rom vardı...
Hocam teşekkür ederim Allah razı olsun ilgi ve alakanız için ama yinede olmuyor acaba linklerde sorun olabilir mi twrp yükledim söylediklerinizi yaptım ama hata veriyor oxygen logosu dönüp duruyor bir saat bekledim yine açılmadı
Selamlar orange Fox recovery flaşlama yapıyorum hocam olmuyor bana yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
1746536175
Oxygen logosunda devam ediyor cihaz
Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi 8 pro daha önce 12.5 yüklemiştim normal güncellemelerden telefonu root atmıştım telefon sıfırlandı sonra 12.0 8 romu yükledim ama güncelleme gelmiyor ota olarak indirim yaptım manuel olarak yani ama yine de olmuyor yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden...