Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah hocam tekrar gelir de bu cihazdan yaparsam bende atarım inşallah saygım var herkese ben size yalan söylüyorsunuz demedim ki
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim bir kere yaptım bende yardımcı olmak için yazdım neden yalan söyliyeyim ki elime ne geçecek
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim bu attıgım video senin cihaza ait degil ben örnek olarak attım bu yöntem ile yapılıyor yani ama senin cihaz için cihaz ise çin rom yükleyip bu yöntem ile açıp sonra bootloader klit açma izni istemen gerekiyor sonra global rom yüklersin
hocam çin cihaz mı global cihazmı ona göre rom indirin edl mod da mi flash tool 64 bit programı ile flash yapın ama bu 64 bit olan mi flash tool kesinlikle ilk açtıgınızda hata vermemesi gerekiyor eger program hata verirse başka bilgisayarda tekrar deneyin benim başıma geldi çözdüm
Arkadaşlar mıuı 10 ile yapay zeka portre modu gelecek deniyordu ama güncelledim kamera da bir fark yok konu hakkında bilgisi olan varmı telefonum redmi 5 plus
Arkadaşlar ben resmi 5 plus kullanıyorum cihazım unlock idi bende geliştirici romu yüklemek istedim yükledim ama yüklerken kilitle seçeneğine tıklamışım ve artık cihaz unluck degil ve Cihaz recovery modunda kalıyor test point yöntemiyle rom yükledim ama global rom yükleyince açılmıyor Çin romu...