nayhatsu kullanıcısının son içeriği

1. nayhatsu

Yardım 13 Pro Plus 5g TWRP Yükleme

Merhabalar, cihazım OTA üzerinden güncelleme almıyor henüz kayıt yaptırmadım BL Açık.. Twrp yüklemeye çalışıyorum, ancak TWRP.img dosyasını bulup, flashlayamadım... Yardımcı olur musunuz ? TWRP ile Hyper OS kurmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
  2. nayhatsu

Rom Mİ 9t için A11 Pixel Experience Rom

Arkadaşlar hayırlı cumalar ; Mi 9T için A10 VEYA A11 Pixel Experience rom kurmak istiyorum, en problemsiz ve stabil olanı hangisi tecrübelerinizi bekliyorum
  3. nayhatsu

Çözüldü By Trabzonlee Twrp Yükleme hatası

Allah razı olsun vb meta ile sorunumu hallettim, hayırlı bayramlar :)
  4. nayhatsu

Çözüldü By Trabzonlee Twrp Yükleme hatası

herkese iyi günler. fastboot üzerinden twrp yüklemeye çalışırken, cihaza twrp dosyası flashlandıktan sonra hep FASTBOOT ekranına atıyor. ACİL yardım edebilir misiniz ? Cihazın BL açık
  5. nayhatsu

Soru Mi 9T Batarya Değişimi

Hocam ben 2 gündür uygulamayı kullanıyorum, hep de %80 e kadar şarj ediyor fakat şarj aletini takıp uygulamayı açmama rağmen hala sağlığı göremiyorum. ne yapmam gerekir ? ??
  6. nayhatsu

İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

Arkadaşlar mi 9t de, pil sağlığını öğrenme imkanımız var mı ?
  7. nayhatsu

Yardım Google play store Hk.

Arkadaşlar Google Play store benim ana ekranimda sabit bir şekilde duruyordu. Fakat simge olarak kayıp olmuş. Bunu tekrar nasıl geriye getirebilirim acaba?
  8. nayhatsu

Rom CrDroid 7.8 Beta - Mi9T(Davinci) [Android 11]

hocam bu romda parmak izi okuma ekran kapalıyken neden görünmüyor ? ben always on screen i açtığımda sadece kullanabiliyorum. bi de bana parmak okuma biraz yavaş gibi geldi.
  9. nayhatsu

Soru WhatsApp bildirimleri gelmiyor

teşekkürler ancak bu da olmadı. rom değiştireyim bari. belki de wi fi ile alakalı bir kısıtlama vardır dicem ama whatsapp ı da kısıtlamaz herhalde...
  10. nayhatsu

Bunu denedim. İşe yaramıyor
  11. nayhatsu

İyi günler. Mimix 12.1.2 güncel A11 sistemini kullanıyorum. Cihazım mobil veriye bağlı iken WhatsApp bildirimleri geliyor. Fakat wi fi ye bağlı olduğunda WhatsApp i açınca bildirimler gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz
  12. nayhatsu

Rom Miuı mix ve miuı eu arasındaki fark nedir ?

Miuı mix ve miuı eu arasındaki fark nedir ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
  13. nayhatsu

Çözüldü twrp sonrası bir şey atamıyorum

problemi çözdüm bilgisayar değiştirince oldu teşekkürler
  14. nayhatsu

Çözüldü twrp sonrası bir şey atamıyorum

iyi günler twrp de wipe ve format data yaptıktan sonra tekrar twrp ye giriş sağlayabiliyorum ancak bilgisayarıma rom dosyalarını atamıyorum öyle kaldı yardımcı olur musunuz
  15. nayhatsu

Rom Mi 9t için Miui 11 li stabil rom önerisi

Arkadaşlar pixel experience denemek istiyorum. son sürüm android 11 in olduğu stable bir rom var mı acabaaa
Üst Alt