Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı cumalar ; Mi 9T için A10 VEYA A11 Pixel Experience rom kurmak istiyorum, en problemsiz ve stabil olanı hangisi tecrübelerinizi bekliyorum
herkese iyi günler. fastboot üzerinden twrp yüklemeye çalışırken, cihaza twrp dosyası flashlandıktan sonra hep FASTBOOT ekranına atıyor. ACİL yardım edebilir misiniz ? Cihazın BL açık
Arkadaşlar Google Play store benim ana ekranimda sabit bir şekilde duruyordu. Fakat simge olarak kayıp olmuş. Bunu tekrar nasıl geriye getirebilirim acaba?
İyi günler. Mimix 12.1.2 güncel A11 sistemini kullanıyorum. Cihazım mobil veriye bağlı iken WhatsApp bildirimleri geliyor. Fakat wi fi ye bağlı olduğunda WhatsApp i açınca bildirimler gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz
iyi günler twrp de wipe ve format data yaptıktan sonra tekrar twrp ye giriş sağlayabiliyorum ancak bilgisayarıma rom dosyalarını atamıyorum öyle kaldı yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar mi 9t kullanıyorum. Fakat yeni yüklediğim romda takılmalar var. Miui 11 olan (Eğer Miui 10 mevcutsa o da olur) şarj bakımından en iyi olan bir rom arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)
İyi akşamlar.
Arkadaşlar mi 9t kullanıyorum. Fakat yeni yüklediğim romda takılmalar var. Miui 11 olan (Eğer Miui 10 mevcutsa o da olur) şarj bakımından en iyi olan bir rom arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)
İyi akşamlar.
Arkadaşlar merhaba, uygulama içinde açılagelen reklamları nasıl kapatabiliriz ? Root gerekiyor mu ? Bu işi hangi uygulama yapabilir ? Youtube için olanı da var mıdır ?
Merhabalar arkadaşlar sitedeki MIUI 12 Android 11 - 20.10.22 EU Beta ROM kuruluydu. miui DAVİNCİ EEA v11.0.5 i kurdum. Kurar kurmaz TWRP ye geri dönüyor. Sonra eski romu deneyeyim dedim. Yine aynı hatayla karşılaştım. FW yükledim yine olmadı. LÜTFEN YARDIM
Cihazımın güncel sürücülerini bilgisayarıma kurdum ve gerekli ayarlamaları yaptım.Ama MIUI programı ve bilgisayarım telefonumu fastboot modundayken görmüyor.Bu yüzden unlock butonu kapalı kalıyor.Bu problemi nasıl çözebilirim? telefon: red mi k20
sizin bu yönteminizi denedim. başarıyla yazıldı diyor, ardından MI yazısında takılı kalıyor. boot loader kilidi açık olmasına rağmen twrpye ses açma +güç tuşuyla giriş yapamıyorum.