nayhatsu kullanıcısının son içeriği

1. nayhatsu

Rom Mİ 9t için A11 Pixel Experience Rom

Arkadaşlar hayırlı cumalar ; Mi 9T için A10 VEYA A11 Pixel Experience rom kurmak istiyorum, en problemsiz ve stabil olanı hangisi tecrübelerinizi bekliyorum
  2. nayhatsu

Çözüldü By Trabzonlee Twrp Yükleme hatası

herkese iyi günler. fastboot üzerinden twrp yüklemeye çalışırken, cihaza twrp dosyası flashlandıktan sonra hep FASTBOOT ekranına atıyor. ACİL yardım edebilir misiniz ? Cihazın BL açık
  3. nayhatsu

Yardım Google play store Hk.

Arkadaşlar Google Play store benim ana ekranimda sabit bir şekilde duruyordu. Fakat simge olarak kayıp olmuş. Bunu tekrar nasıl geriye getirebilirim acaba?
  4. nayhatsu

Soru WhatsApp bildirimleri gelmiyor

İyi günler. Mimix 12.1.2 güncel A11 sistemini kullanıyorum. Cihazım mobil veriye bağlı iken WhatsApp bildirimleri geliyor. Fakat wi fi ye bağlı olduğunda WhatsApp i açınca bildirimler gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz
  5. nayhatsu

Rom Miuı mix ve miuı eu arasındaki fark nedir ?

Miuı mix ve miuı eu arasındaki fark nedir ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
  6. nayhatsu

Çözüldü twrp sonrası bir şey atamıyorum

iyi günler twrp de wipe ve format data yaptıktan sonra tekrar twrp ye giriş sağlayabiliyorum ancak bilgisayarıma rom dosyalarını atamıyorum öyle kaldı yardımcı olur musunuz
  7. nayhatsu

Rom Mi 9t için Miui 11 li stabil rom önerisi

Arkadaşlar mi 9t kullanıyorum. Fakat yeni yüklediğim romda takılmalar var. Miui 11 olan (Eğer Miui 10 mevcutsa o da olur) şarj bakımından en iyi olan bir rom arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :) İyi akşamlar.
  8. nayhatsu

Rom Mi 9t için Miui 11 li stabil rom önerisi

Arkadaşlar mi 9t kullanıyorum. Fakat yeni yüklediğim romda takılmalar var. Miui 11 olan (Eğer Miui 10 mevcutsa o da olur) şarj bakımından en iyi olan bir rom arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :) İyi akşamlar.
  9. nayhatsu

Soru Uygulama içi reklamlar

Arkadaşlar merhaba, uygulama içinde açılagelen reklamları nasıl kapatabiliriz ? Root gerekiyor mu ? Bu işi hangi uygulama yapabilir ? Youtube için olanı da var mıdır ?
  10. nayhatsu

Yardım Rom Kurduktan sonra TWRP ye geri dönüyor

Merhabalar arkadaşlar sitedeki MIUI 12 Android 11 - 20.10.22 EU Beta ROM kuruluydu. miui DAVİNCİ EEA v11.0.5 i kurdum. Kurar kurmaz TWRP ye geri dönüyor. Sonra eski romu deneyeyim dedim. Yine aynı hatayla karşılaştım. FW yükledim yine olmadı. LÜTFEN YARDIM
  11. nayhatsu

Yardım Twrp geri yükleme

Arkadaşlar Twrp üzerinden backup yaptım.. Fakat restoreden yüklemeye çalıştığımda DATA dosyası görünmüyor... Var mıdır bir çaresi ?
  12. nayhatsu

Yardım Bilgisayarım cihazı görmüyor

Cihazımın güncel sürücülerini bilgisayarıma kurdum ve gerekli ayarlamaları yaptım.Ama MIUI programı ve bilgisayarım telefonumu fastboot modundayken görmüyor.Bu yüzden unlock butonu kapalı kalıyor.Bu problemi nasıl çözebilirim? telefon: red mi k20
  13. nayhatsu

Çözüldü Mi6 twrp kuramıyorum

sorunum çözüldü teşekkürler..
  14. nayhatsu

sizin bu yönteminizi denedim. başarıyla yazıldı diyor, ardından MI yazısında takılı kalıyor. boot loader kilidi açık olmasına rağmen twrpye ses açma +güç tuşuyla giriş yapamıyorum.
  15. nayhatsu

malesef. pc den cmd ile boot yapıp girebiliyorum
Üst Alt