naturklich kullanıcısının son içeriği

1. naturklich

Yardım poco x5 pro gökyüzü filtresi ve google discover sorunları

Merhaba arkadaşlar. poco x5 pro aldım. tr romu yüklü miui 14 android 12. note 9s global olan telefondan geçtim. 1. ana ekran sola geçince çıkan google discover yok. ayarlardan da açılmıyor. sadee uygulama kasası denilen saçmalık var. 2. galeride resim edit kısmında gökyüzü filtresi çıkmıyor...
  2. naturklich

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

poco x5 pro TR romu için google discover nasıl aktif edilir?
  3. naturklich

Soru poco x5 pro miui 14 TR google feed sorunu

merhaba arkadaşlar. poco x5 pro aldım. ayarlardan ana ekrana gelince sadece uygulama kasası diye bir saçmalık var. ana ekranı sola çekince gelmesi gereken google discover yok. note 9 s' e de global rom yüklemiştim sırf bu yüzden 3 sene önce. durum hala değişmemiş. niye miui TR romlarına ısrarla...
  4. naturklich

MIUI 12 Redmi Note 9S - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

EU android 11 romu geldi zaten. https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.RJWMIXM_v12-11.zip?r=&ts=1612338310&use_mirror=nav
  5. naturklich

MIUI 12 Redmi Note 9S - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

Ben yükledim hiçbir fark yok neredeyse. android 11 değil gibi sanki. bildirim geçmişi vs yok. sadece farklı uygulamaların ses düzeyini ayarlama olayını gördüm fark olarak.
Üst Alt