nasre69 kullanıcısının son içeriği

1. N

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

teşekkür ederim ben bu hatayı alıyordum güncelledim düzeldi sağ olun
  2. N

Yardım Uygulama küçük açılıyor

Selamlar arkadaşlar Google arama uygulamasını açtığımda küçük açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  3. N

Yardım Redmi note 8 pro MIUI 12 customıuızer ses seçeneği sorunu

Arkadaşlar note 8 pro MIUI 12 edxposed ve customıuızer yüklü ses ve titreşim seçenekleri bölümüne MIUI 11 de olduğu gibi ek seçenekler ilave etmiyor customıuızer ile MIUI 11 de zil sesi ile bildirim sesi için ayrı ayarlar oluyor fakat MIUI 12 bu bölümler aktif olmuyor MIUI 11 de bu şekilde...
  4. N

Yardım clean all and lock soncu kilitlenen kilidi yeniden açmak

merhaba arkadaşlar fastboot rom yüklerken yanlışlıkla clean all and lock seçili imiş bootloader kilidini tekrar kilitledim cihaz açılıyor sorun yok ama kilidi bildik yöntemle açamıyorum bana yrdım edermisiniz miflash_unlock ile olmuyor daha önce açarken kullandığım yöntem işe yaramadı
  5. N

Yardım Redmi Note 8 Pro Twrp ile alnınan backupu geri yükleyememe sorunu

Arkadaşlar telefonumda endonezya 11.0.2 kararlı android 10 yüklü rotlu ve Edxposed yüklü twrp ile backupu sorunsuz bir şekilde alıyorum arada yeni çıkan mıuı 12 global romları test ediyorum mıuı 12 den tekrar aldığım backupu yüklemek istediğimde yükleniyor fakat açılmıyor redmi açılış ekranında...
  6. N

Çözüldü Redmi note 8 pro haberler kısayol sorunu

Selam arkadaşlar redmi note 8 pro kısayol bölümüne haberler diye bir kısayol gelmiş devre dışı bırakamıyorum diğer kısayollar devre dışı kalıyor fakat bu kısayol da bu seçenek yok sürekli haberler akıyor bu da kota dan tüketiyor telefon root lu bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan...
Üst Alt