Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler 2.el mi note 10 lite almistim herşey iyi guzel giderken notch sorunu bende de olmaya basladi parlakligi fulledigim zaman ekran kafayi yiyiyor. Bunu tamir ettirmek istersem bana ne kadara mâl olur acaba ?
Miui 14 e cihazimi guncelledim ve binbir pisman oldum o kadar çok bug var ki cihazdan sogudum. Miui 13 bile daha iyjydi. Bl kilidini acmadan miui 12.5 a dusurebilir miyim ? Bazi kanallar rom dosyasinin adini değiştirip downgrade yapiyor bunu denesem birsey olud mu ?
M2101K6G cihazımdan Tapatalk...
Arkadaşlar kamerada fotoğraf çekmeye çalıştığında fotoğrafı çekiyor ardından kamera uygulaması dönüyor ve hata veriyor. Ne denediysem çözülmedi. Sebebi ne olabilir ? Gcam ile denedim onda hiç bir sorun yok. Farklı romlarda denedim ve onlarda da aynı kamera sorunu var.
microG arkaplanda çalıştığı için şarjım çok gidiyor gibi bir hissine kapıldım. bu tür tarzda bir uygulama önerebilir misiniz ? (newpipe denedim hoşuma gitmedi.)
Redmi note 8 cihazıma ShapeShift OS A11 kurdum. kamera uygulamasıyla fotoğraf çektikten sonra donuyor ve uygulamayı kapatıp açınca düzeliyordu. Bende emin olmak için tekrar temiz kurulum yaptım. Bu sefer bir sorun yoktu ama Google Play Store güncellendikten sonra gene aynısı oldu. Sizce sebebi...
İyi günler arkadaşlar. Redmi Note 8 cihazımın bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ? (Cihazı Brick etmeden?) Bazı kişiler telefonu fastboota alıp minimal adb and fastboot ile şu komutu girin diyor : fastboot oem lock . Bunu denemek yerine MiFlash ile Global Rom yükleyip mi kilitlemeliyim...
arkadaşlar daha önce sd kartımı ntfs olarak kullanabiliyordum ve kolayca torrent üzerinden film , oyun indirebiliyordum fakat şimdi yapamıyorum. denemediğim rom kalmadı. exfat formatında da veri yazamıyorum.
Arkadaslar shapeshift os kullaniyordum ryzen kernelin yeni surumu cikmis onunla birlikte sifirdan kurdum fakat bu sefer netflix ve snaptube ile icerik indiremiyorum sebebi ne olabilir ?
arkadaşlar redmi note 8 cihazıma xiaomi.eu 12.0.3 a10 yükliyecektim kurarken twrp error :7 hatası veriyordı. bende romun içinden bir komut sildim kurdum ama telefon kapandı ve ne twrpye ne de fastboota giriyor ne yapmalıyım ?
1644416175
telefonu usb ile pc'ye bağlayınca böyle gözüküyor.
cihaz...
Rn8 için indirdiğim bir romda bir turlu safety test'i gecemedim. Oldukca performansli bir rom oldugu için gozum kaldi ama safety testi gecemedi. Bu testi gecmezsek ne olur ?