nasml09 kullanıcısının son içeriği

1. nasml09

Soru Mi note 10 lite ekran değişimi ne kadar tutar ?

İyi günler 2.el mi note 10 lite almistim herşey iyi guzel giderken notch sorunu bende de olmaya basladi parlakligi fulledigim zaman ekran kafayi yiyiyor. Bunu tamir ettirmek istersem bana ne kadara mâl olur acaba ?
  2. nasml09

Soru Bl kapali cihazda downgrade yapma

Miui 14 e cihazimi guncelledim ve binbir pisman oldum o kadar çok bug var ki cihazdan sogudum. Miui 13 bile daha iyjydi. Bl kilidini acmadan miui 12.5 a dusurebilir miyim ? Bazi kanallar rom dosyasinin adini değiştirip downgrade yapiyor bunu denesem birsey olud mu ? M2101K6G cihazımdan Tapatalk...
  3. nasml09

Yardım Kameraya baglanilamiyor

Arkadaşlar kamerada fotoğraf çekmeye çalıştığında fotoğrafı çekiyor ardından kamera uygulaması dönüyor ve hata veriyor. Ne denediysem çözülmedi. Sebebi ne olabilir ? Gcam ile denedim onda hiç bir sorun yok. Farklı romlarda denedim ve onlarda da aynı kamera sorunu var.
  4. nasml09

Soru yt vanced tarzı uygulama önerisi

microG arkaplanda çalıştığı için şarjım çok gidiyor gibi bir hissine kapıldım. bu tür tarzda bir uygulama önerebilir misiniz ? (newpipe denedim hoşuma gitmedi.)
  5. nasml09

Yardım Google play store güncellendikten sonra kamera uygulaması donuyor

Redmi note 8 cihazıma ShapeShift OS A11 kurdum. kamera uygulamasıyla fotoğraf çektikten sonra donuyor ve uygulamayı kapatıp açınca düzeliyordu. Bende emin olmak için tekrar temiz kurulum yaptım. Bu sefer bir sorun yoktu ama Google Play Store güncellendikten sonra gene aynısı oldu. Sizce sebebi...
  6. nasml09

Çözüldü Bootloader kilidi nasıl kapatılır ?

İyi günler arkadaşlar. Redmi Note 8 cihazımın bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ? (Cihazı Brick etmeden?) Bazı kişiler telefonu fastboota alıp minimal adb and fastboot ile şu komutu girin diyor : fastboot oem lock . Bunu denemek yerine MiFlash ile Global Rom yükleyip mi kilitlemeliyim...
  7. nasml09

Yardım telefon ntfs formatında sd kartı okumuyor.

arkadaşlar daha önce sd kartımı ntfs olarak kullanabiliyordum ve kolayca torrent üzerinden film , oyun indirebiliyordum fakat şimdi yapamıyorum. denemediğim rom kalmadı. exfat formatında da veri yazamıyorum.
  8. nasml09

Soru pixel experience nasıl kurulur?

arkadaşlar pixel experience romunu kurmak için kendi recovery uygulamasından mı kurmamız gerek yoksa twrp üzerinden kurabilir miyim ?
  9. nasml09

Yardım Kernel kurduktan sonra video indirememe

Arkadaslar shapeshift os kullaniyordum ryzen kernelin yeni surumu cikmis onunla birlikte sifirdan kurdum fakat bu sefer netflix ve snaptube ile icerik indiremiyorum sebebi ne olabilir ?
  10. nasml09

Soru dark modda siyah bildirim paneli

miroom 11.0.6'da dark modu açınca bildirim paneli siyah oluyor bunu şeffaf yapma yolu var mıdır ?
  11. nasml09

Yardım rom sonrası telefon tepki vermiyor.

arkadaşlar redmi note 8 cihazıma xiaomi.eu 12.0.3 a10 yükliyecektim kurarken twrp error :7 hatası veriyordı. bende romun içinden bir komut sildim kurdum ama telefon kapandı ve ne twrpye ne de fastboota giriyor ne yapmalıyım ? 1644416175 telefonu usb ile pc'ye bağlayınca böyle gözüküyor. cihaz...
  12. nasml09

Soru Rn8 Çin sürümü nasıl tamamen ingilizce veya türkçe yapılır ?

Çin sürümünün performansı beni cezbetmişti fakat dilini ingilizce bile yapsam çince yazilar vardi bunu değiştirebilir miyim ?
  13. nasml09

Mod Android 9-10-11-12 için Dolby Atmos.

Dolby Atmos: DolbyAtmos.zip Magisk ile önce aml kurun ama yeniden başlatmayın ardından Dolby Atmos'u kurup yeniden başlatın.
  14. nasml09

Yardım mi globe kurduktan sonra bootlopa düşüyor

rootlu veya rootsuz olsun gerekli işlemleri yaptıktan sonra cihaz bootlopa veya fastboota düşüyor. ne yapmam gerek ?
  15. nasml09

Soru Safety test gecilmezse ne olur?

Rn8 için indirdiğim bir romda bir turlu safety test'i gecemedim. Oldukca performansli bir rom oldugu için gozum kaldi ama safety testi gecemedi. Bu testi gecmezsek ne olur ?
Üst Alt