Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Redmi note 10 pro cihazım telefonda takılırken bir anda kendini kapatmaya başladı. Sanki güç düğmesi takılmış gibi 8 saniye, bazen daha kısa sürelerde kendini kapatıp açıyor. Modem dosyasında falan bir problem yok çünkü güç düğmesine seri bir şekilde basınca telefon kendini kapatmıyor...
CrDroid 9.7 custom rom yükledikten sonra cihazın gps'i bozuldu. Konum verileri doğru değil, uygulamalar konum verilerine ulaşamıyor. Nasıl düzeltebilirim fikriniz var mı?
Redmi note 10 pro cihazıma attığım hiçbir rom hızlı şarjı desteklemiyor. Her biri 2.5 saat gibi bir sürede 100'de 100 dolduruyor. CrDroid kısmen daha hızlı yüklese bile o da bazen yavaş şarj uyarısı verip 15 saatte doldurduğu oluyor. Bunların hiçbirinin yaşanmadığı bir rom ya da modül var mı...
yüklerken herhangi bir hata almıyorum ama yüklemeden önce ekranda kırmızı 'Unable to mount /data/media/TWRP/.twrps' uyarısı gözüküyor. Hocam cihazı imeisiz bir şekilde kurabiliyorum. Cihaz açılıyor ama imei dosyasını restore edince olay boot'a dönüyor.
1692409923
Alınan yedeğin rom...
Efs modem bluetooth dsp ve recovery adında 10 küsür dosya var. Restore bölümünden denedim aynı sorun. İnstall kısmından zaten yüklerken hata veriyor. Hocam ortalığı çok karıştırdım. Farklı firmware dosyaları yükledim farklı romlar yükledim iyice allak bullak oldu telefon.
Rom atarken redmi note 10 pro cihazımda imei silindi. İmei yedeğimi recovery üzerinden yüklemeye çalışınca telefon boot'a düşüyor ve recovery modu tekrar açılıyor. Rom yükleyince imei tekrar siliniyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Yarın askere gidiyorum ve youtube yüklemeye çalışırken telefonu bozdum galiba. Telefon 30 saniyede bir kendini yeniden başlatıyor. Factory reset falan attım ama düzelmedi. Yardımcı olur musunuz lütfen.
Hocam paylaşılan uygulama yükleme yönteminde cihazı kontrol et diyince cihazım gözükmüyor. Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum ve doğal olarak hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum
Redmi note 10 cihazımda CrDroid 9.5 custom romu kullanıyorum ancak batarya performansım çok düzensiz. Telefonu şarja taktığımda bazen hızlı şarj alıyor bazen almıyor, cihazı yeniden başlattığımda düzeliyor. Bazen şarjım çok hızlı bitiyor bazen uzun süre gidiyor. Bunun çözümünü bataryayı kalibre...
Son 1 aydır crdroid 9.5 sürümünü kullanıyordum ve bir sıkıntısını görmemiştim. Bugün haftalık güncellemesi gelince onu ota üzerinden yükledim ancak hızlı şarj bozuldu. Yavaş şarj ediliyorda takılı kaldı. Bir önceki sürümü twrp üzerinden yüklemek istiyorum ama herhangi bir wipe işlemi yapmadan...