narullah6154 kullanıcısının son içeriği

1. narullah6154

Yardım Poco f2 pro "kare tuşu özelliği çalışmıyor"

İyi günler Telefon poco f2 pro tüm güncellemeler yapılı durumda ve global IMEI atılmış bir cihaz Problem ise ; telefonun alt kısmında bulunan kare tuşuna basınca arkada açık olan ekranların gelmesi gerekirken gelmiyor tüm herşey gidiyor boş bir ekran kalıyor. Daha önce olmuştu bir kaç kez...
  2. narullah6154

Yardım İcon üzerinde rozet çıkmıyor, rozet bildirim olduğu halde çıkmıyor

resi̇mde de göründüğü üzre alt kisimda bulunan whatsapp i̇con'unda bi̇ldi̇ri̇m rozeti̇ yok i̇ken sayfada bulunan i̇conda ve menüde bulunan di̇ğer i̇conda da rozetler görünüyor ayrica arama ve mesaj i̇conlari i̇çi̇nde ayni sorun geçerli̇ -- telefon rootlu (i̇mei̇ atildi , eu global sürüm) --...
  3. narullah6154

Yardım İconların üzerine sayısal rozet gelmiyor

RESİMDE DE GÖRÜNDÜĞÜ ÜZRE ALT KISIMDA BULUNAN WHATSAPP İCON'UNDA BİLDİRİM ROZETİ YOK İKEN SAYFADA BULUNAN İCONDA VE MENÜDE BULUNAN DİĞER İCONDA DA ROZETLER GÖRÜNÜYOR AYRICA ARAMA VE MESAJ İCONLARI İÇİNDE AYNI SORUN GEÇERLİ -- TELEFON ROOTLU (İMEİ ATILDI , EU GLOBAL SÜRÜM) -- BİLDİRİM AYARLARININ...
  4. narullah6154

Yardım BİLDİRİM ROZETİ SORUNU !!! YARDIM POCO F2 PRO

RESİMDE DE GÖRÜNDÜĞÜ ÜZRE ALT KISIMDA BULUNAN WHATSAPP İCON'UNDA BİLDİRİM ROZETİ YOK İKEN SAYFADA BULUNAN İCONDA VE MENÜDE BULUNAN DİĞER İCONDA DA ROZETLER GÖRÜNÜYOR AYRICA ARAMA VE MESAJ İCONLARI İÇİNDE AYNI SORUN GEÇERLİ -- TELEFON ROOTLU (İMEİ ATILDI , EU GLOBAL SÜRÜM) -- BİLDİRİM...
Üst Alt