narenciyede kullanıcısının son içeriği

1. narenciyede

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

neden ama nedeennn 🙄 Sürüm yükseltmedim veya düşürmedim.
  2. narenciyede

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Bir de kullanışlı, sorunsuz bir rom bulabilirsem o zaman tamamdır :)
  3. narenciyede

BL kilidi açıldı ve telefon sıfırlandı. Çok teşekkürler :)
  4. narenciyede

Merhaba, aynı sekilde yaptım 168 saat sonra dedi ama telefon sıfırlanmamıştı. Olur mu sizce ?
  5. narenciyede

Çözüldü Rootlu telefonu sıfırlama

Hemen deniyorum 1631484323 Oldu. Çok teşekkür ederim. 👍🏻
  6. narenciyede

Çözüldü Rootlu telefonu sıfırlama

Merhaba, ben de mi8se cihazımı satmaya hazırlıyorum. Kurduğum rom ve imei silinmeden nasıl sıfırlama işlemi yapabilirim? Ve bir de mi hesabından nasıl çıkılır? Yani satın alan kişi kendine ait mi hesabı olustursun istiyorum. Teşekkürler 😊
  7. narenciyede

Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Evet dediğiniz gibi sadece uygulamayı kullanırken seçmişimnod~~
  8. narenciyede

Öncelikle cevap için teşekkürler. Otomatik başlat yaptım. Ve bir de hesaplardan WhatsApp- hesabı kaldır olarak denedim. Sonra tekrar eşitle dedim. Gözlemliyorum düzelir umarım.
  9. narenciyede

Merhaba, bu romu iki hafta önce yükledim. Sürekli WhatsApp-Rehber kopukluğu sorunu yaşıyorum. Kişi listesine girip 'yenile' dediğimde düzeliyor ama bu durumu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Üst Alt