NarCos kullanıcısının son içeriği

1. NarCos

Yardım mi 8 kendiliğinden açılan müzik

bu problemi yaşayan yok mu?
  2. NarCos

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

ekledim ekran görüntüsü
  3. NarCos

Yardım mi 8 kendiliğinden açılan müzik

merhaba, mi 8 cihazımda müzik çalar kendiliğinden açılıyor arada sırada nasıl oluyor anlamıyorum ekranı uyandırınca oluyor bazen, bazende cebimdeyken çalıyor müzik. Global rom kullanıyorum benzer problem yaşayan var mı?
  4. NarCos

Yardım Çok acil yardım Mi6 reset

evet wipe all data yaptım telefon açıldı ama sıfırlandı
  5. NarCos

wipe data yapsam tlf fabrika ayarlarında tekrar açılır mı rom silinmez değil mi, her şey gitsin önemli değil
  6. NarCos

az önce mi 6 ya güncelleme geldi güncellemeyi yüklerken benim de aynı oldu reboot dedikçe yeniden başlatıyor mi pc suit ile de bağlanmıyor telefona wipe all data dersem herşeyi silerse diye korkuyorum
  7. NarCos

Satış mi 5s 2 adet kılıf+2 adet ekran koruyucu

mi 5s cihazımı değiştiğim için elimde kalan çok az kullanılmış temiz sıfır gibi 1 adet spigen kaliteli kılıf+ 1 adet MSVII kılıf ve 2 adet cam ekran koruyucu satıyorum ilgilenenlere fotoğraf atabilirim. fiyat:50 TL
  8. NarCos

VoLTE Aktifleştirebilen var mı?

malum yöntemlerle yapılan imei işlemlerinde kullanılan imei eski tlflara ait olduğu için gsm operatörleri telefonunuzu kullanılan imei deki tlf olarak görür haliyle telefonun 4.5 g, volte vs. desteklemediğini söylerler mevzu bu
  9. NarCos

Rom Mi5s 8.0.17.0 EcrMod

8.0.22.0 yükleyen var mı ?
  10. NarCos

Soru 5s hoparlör sorunu

hocam orada hoparlör yok görsel olarak o şekilde yapılmış sadece sağ taraftaki yerde hoparlör var
  11. NarCos

Mi 5s Hızlı Şarj Hakkında

hayır sahibinden
  12. NarCos

Mi 5s Hızlı Şarj Hakkında

adaptör modelini bilmiyorum ama cihazı internetten aldım
Üst Alt