Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, mi 8 cihazımda müzik çalar kendiliğinden açılıyor arada sırada nasıl oluyor anlamıyorum ekranı uyandırınca oluyor bazen, bazende cebimdeyken çalıyor müzik. Global rom kullanıyorum benzer problem yaşayan var mı?
az önce mi 6 ya güncelleme geldi güncellemeyi yüklerken benim de aynı oldu reboot dedikçe yeniden başlatıyor
mi pc suit ile de bağlanmıyor telefona wipe all data dersem herşeyi silerse diye korkuyorum
mi 5s cihazımı değiştiğim için elimde kalan çok az kullanılmış temiz sıfır gibi 1 adet spigen kaliteli kılıf+ 1 adet MSVII kılıf ve 2 adet cam ekran koruyucu satıyorum ilgilenenlere fotoğraf atabilirim. fiyat:50 TL
malum yöntemlerle yapılan imei işlemlerinde kullanılan imei eski tlflara ait olduğu için gsm operatörleri telefonunuzu kullanılan imei deki tlf olarak görür haliyle telefonun 4.5 g, volte vs. desteklemediğini söylerler mevzu bu