NapierEX kullanıcısının son içeriği

1. NapierEX

Soru Pil kullanımı uyuşmazlığı

Arkadaşlar Merhaba cihazın gösterdiği pil tüketimi ile cihazın şarjının durumu uyuşmuyor sizce pil bozulmuş olabilir mi yoksa yazılımsal bir hatamı merak ettim doğrusu cihazı alalı 1 yıl yeni olduğu için pil kaybının bu seviyede olması bana biraz tuhaf geldi.
  2. NapierEX

Soru Turkcell Volte aktif etme

Arkadaşlar Turkcell hattım var Volte çalışmıyor Vodafone hat taktiğimda volte çalışıyor sebebi nedir sizce?
  3. NapierEX

Çözüldü Sürekli format atmak cihaza zarar verir mi?

Rn7 cihazımın performansı ve ekran suresi kısaldi format atmayı düşünüyorum.
  4. NapierEX

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Kardeş yukarıdaki linkten indirdim kurdum oldu otayi beklemek istemiyorsan indir
  5. NapierEX

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Sonunda bildirim sorunu giderilmiş. 1572711598 MIUI 11 kurdum temiz kurulum yapmak istiyorum fabrika ayarlarına alsam MIUI 11 gider mi
  6. NapierEX

Yardım uygulamalardan atma sorunu

RN7 kullanıyorum 3.6.0 da böyle bir sorun yokken 3.10 geçince bu durum başladı 3.12 de de hala bı düzeltme olmadı Google, PES 2020,COD mobile gibi uygulamada herhangi hata veremden atmaya başladı çözüm önerisi olan...
  7. NapierEX

Sohbet Sohbet köşesi

Şanssız bir şekilde ABD'ye yenilmemiz.
  8. NapierEX

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Ben beceremedim daha ayrıntılı anlatır mısınız
  9. NapierEX

Yardım telefonumdaki sürüm miui global 10.3.6

Hocam hatam varsa düzeltin ama 3.9.0 yaklaşık 500 MB bu güncelleme idi + üstüne 3.10 geldi 200 mblik Ota boyutu küçük olmaz mi
  10. NapierEX

Hocam sanırım 3.6 dan OTA ile direkt 3.10 geçilmiyor OTA 3.9 linki lazım
  11. NapierEX

Hocam ben Ota dan kurmak istiyorum nasıl bulabilirim
  12. NapierEX

Hocam OTA yi denedim öyle hata verdi Recovery de olabilir
  13. NapierEX

Direkt 3.6.0 dan 3.10 kurmaya calisirsan kurmaz 3.9 gerekli herhalde