naniknanik kullanıcısının son içeriği

1. naniknanik

İpucu Mi 8 Sıcak Fırsatlar

mi 8 128 olan en uygun 3.200 TL oldu. daha iyi fiyat yakalayan oldu mu? bu saatten sonra olur mu?
  2. naniknanik

Satıldı Mİ6 64GB Siyah Satılıktır

Gece saat 1'e gelirken alışverişi tamamladık. Telefon çok temiz. bir başka alışverişte görüşmek üzere. Forumdan aldığım 2. ürün oldu. hadi bakalım..
  3. naniknanik

Satıldı Mİ6 64GB Siyah Satılıktır

merhaba, telefon duruyor mu hala? istanbuldan mısınız?
  4. naniknanik

Satıldı FİYAT DÜŞTÜ - Xiaomi Hybrid Pro HD Kulaklık (Son Çıkan)

blltlgn 'e hızlı kargodan dolayı teşekkür ederim. millerozgur 'e de hiç düşünmeden bir tane bu kulaklıktan edinmesini tavsiye ederim.
  5. naniknanik

Kulaklığı postaneden alalı yaklaşık yarım saat oldu. Birkaç favori şarkım ile test ettim. Piston 3'ten sonra bu kulaklık mükemmel geldi. Ses kalitesi harika. Müzik sever biri olarak şimdiden herkese tavsiye ederim. Sadece ses degil, malzeme kalitesi de çok üst düzey. Pistondan alıştığım ip kablo...
  6. naniknanik

Büyük ihtimalle Çarşamba elime gelir. Geldiginde sonuna kadar kullanip, degerlendirme yapacağım. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. naniknanik

Ben aldım bile. Nasip :) bir baska satışa inşallah..
  8. naniknanik

Yardım Gizli galeri

mi cloud'a yedek alıyor muydun fotoları? alıyorsan mi cloud hesabına girip oradan bakabilirsin gizli fotolara.
  9. naniknanik

MIUI Bulut Depolama

Son cümleyi okuyunca PSG'ye son dakikada 6. golü atmış Barcelona gibi hissettim :)
  10. naniknanik

MIUI Bulut Depolama

micloud çok başarılı. bence tek eksiği hafızanın yetersiz olması. Çin dışındakilerin de kapasiteyi yükseltmesine olanak vermesi gerekiyor. paramızla bile alamıyoruz daha fazla alan.
  11. naniknanik

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Günaydın.. Nasılsınız mi5 kullanıp da güncelleme bekleyenler :) mi4 var bende. güncelleme geldi. isteyen varsa takas edelim, ben mi5 ile güncellemeyi beklerim :D:D
  12. naniknanik

Mi 4 Telefonuma 8.2 yükledim. elimde çayım , forumdaki mi5'i olup da güncelleme gelmeyenlerin yazılarını okuyorum :) hayat bana güzel :P
  13. naniknanik

konunun ilk sayfasındaki linkten indirdim. Türkçe . sorun yok yani.
  14. naniknanik

Mi 4 TElefonuma 8.2 kararlı sürümü yükledim. sürekli ''Galeri uygulaması durdu'' diye hata veriyor. yükleyenler böyle bir sorunla karşılaştı mı?
Üst Alt