Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Redmi k60 Eu stabil son sürüm ve en güncel twrp kullanıyorum. Rom, magisk veya başka bir şey flashlamada sorunum yok. Yedek alıyorum fakat geri yükle derken böyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır?
23013RK75C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhabalar.
Öncelikle yönetici/adminlere sesleniyorum. Artık bu telefon için bir bölüm açabilir misiniz [emoji3]
Şimdi soruma geleyim. Bu telefonda kimler hangi rom kullanıyor. Batarya odaklı en iyi rom hangisidir. Ben şu an Eu Stabil son sürümdeyim. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhabalar. Yakın zaman da telefon alacağım. Bu iki telefon arasında kaldım. Çok oyun oynayan birisiyim. Tetik tuşları çok önemli değil. İkisinin fiyatı da çok yakın, aynı sayılır. Yorumlarınızı bekliyorum
Merhabalar. Arkadaşlar yıllardır root-rom işlemiyle uğraşan birisiyim 2. Defa başıma geliyor. Twrp üzerinden Miui Mind 12.0.13 kurdum. Temiz kurulum yaptım. Bir süre sonra bluetooth açmaya çalıştığımda açılmadan kapanıyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim. Bluetooth verilerini temizlemek gibi...
Herkese merhabalar. Forumda çok aradım ama bulamadım. Aosp romlarda daha önce kullandığım arama kaydedici modulu vardı. Acr gibi bir ismi vardı. Magisk ile flashladığım zaman bildirim çubuğuna simgesi geliyordu ve miui romlarda olduğu gibi orjinal şekilde aramaları kaydediyordu. Bunu bulan bilen...
Herkese merhabalar. Uzun zamandır eu stabil 12.5.8 kullanıyorum. 1-2 gündür tuş kilidine almak için tuşa tıkladığımda sanki iki kere tıklamışım gibi ekran kapanıyor ve hemen arkasından kilit ekranı açılıyor. Çok sık ekran kilidi açıp kapattığın zaman ise bazen telefon kendi kendine resetleniyor...
Merhabalar. Telefonum imei kayıtlı. 12.5.4 eu stabil kullanıyorum. Operator degistirene kadar sıkıntım yoktu. 4.5G,volte ve wifi arama icin baska telefona takıp gerekli ayarları yaptım sonra kendi telefonuma geri taktım. Hücre bekleme aşırı derecede şarj yiyor. Volte aktif görünmesine rağmen...
Merhabalar. Mi 10T Pro kullanmaktayım. Eu Stabil 12.5.1 kullanırken de 12.5.2 kullanırkende aynı sorun. Telefon sessizdeyken herhangi bir numarayı aradığım zaman sessiz mod kapalı uyarısı geliyor ve telefonun sesi açılıyor. Telefona reset attıktan sonra düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı...
Merhaba arkadaşlar. Eu stabil 12.5.1 kullanıyorum. Universal GMS Doze yi magisk üzerinden flashlamama rağmen çok fazla şarj yiyor. Çözümünü bilen var mı ?
Herkese merhabalar. Eu stabil 12.0.7 kullanırken Eu stabil 12.5.1 e geçtim. Fakat temiz kurulum yapmak zoruma gittiği için direk kurdum. Birkaç hata yazdı fakat telefon açıldı ve sorun gözükmüyor. Twrp üzerinden Magisk v21 veya v23 flashlarken resimdeki gibi yine aynı hatalar yazıyor ve miui...
Herkese merhabalar. Yıllardır xiaomi kullanıcısıyım. Mi Max/2/3 şimdi de poco x3 kullanmaktayım. Black shark 3 pro ya geçme niyetindeyim. Kullananlar artı ve eksilerini yazabilirler mi ?. Bir de bu telefon için Eu Rom filan göremedim. Olur da global bulamazsam başka bir mi rom atma şansımız var...
Herkese merhabalar. Mi max 3 den yeni geçtim bu telefona. Çok aramama rağmen temalar kısmında içe aktar seçeneğini bulamadım. Tema veya yazı tipi ekleyeceğim. Sorunun çözümünü bilen var mı ?
Arkadaşlar merhabalar. Mi fitsiz notify kullanıyorum. Pil istatistiklerini sıfırladım bilekliğin şarjını fulledim fakar hic bir bilgi görülmüyor. Çözümü var mıdır ?