namikmuseyibov kullanıcısının son içeriği

1. namikmuseyibov

Yardım Rootlu telefonda google pay hatası

Merhaba telefonum rootlu google pay kart ilave edemiyorum rootu kalrdirdim tam ama yine ayni sonra yiniden root atdım magisk içindən gizliyorum rootu ama faydasi yok .
  2. namikmuseyibov

Soru Poco x3 GT turbo şarj olma

Merhabalar Poco x3 GT kullanıyorum telefonu şarja takdığımda ilk 20% kadar turbo şarj oluyor 10 dakika gibi surede kendi şarj cihazı degil 22 watt orginal baska telefonun merak etdiyim 22 watt da turbo charger oluyormu? Ve birde pil tüketimde 15% kadar normal tükeniyor 15 den sorna 14-13-13...
  3. namikmuseyibov

Yardım Efs yedegi Nasil alarim

Merhaba Xiaomi Poco X3 gt root atdım ama twrp menu yok kuramadim efs yedegi Nasil alarim twrp olmadan?
  4. namikmuseyibov

Yardım Root için boot.img faylı almak

Merhabalar Allah rızası için su rom içinden boot.img dosyasını kim alar benim için playload.bin den cikarmak lazım basaramiyorum Download V14.0.2.0.TKPMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro China/POCO X3 GT - Global Stable in MiFirm
  5. namikmuseyibov

Soru Miui 14 için twrp recovery

Merhabalar Poco X3 gt miui 14 android 13 üçün twrp recovery bulamıyorum root atmak istiyorum
  6. namikmuseyibov

Yardım Xiaomi twrp yüklerken hata aliyorum

Merhaba kafayı yiyecem Xiaomi Poco X3 gt telefon sahibim root atmak istiyorum bootlader kilidi açık PC de driverler guncel telefonu goruyor twrp dosyasını indirim fakat komut verirken Boyle hatayla karşılaşiyorum "failed remote this partition doesn't exist " two Chopin 3.6.0 indirdim Poco X3 gt...
  7. namikmuseyibov

Soru Xiaomi Poco X3 GT kullananlar

Merhaba Poco X3 gt kulaniyorum imei kayitli değil bu modelde imei atma mümkünmü atdiranlar varmı hic ?
  8. namikmuseyibov

Yardım Poco X3 gt imei atma

Merhabalar arkadaşlar Xiaomi Poco X3 gt sahibim miui 14 mediatek islemcili bootlader kilidini açtım root atdım imei ata bilirmiyim simdi yazlimsal olarak mümkünmü ?
Üst Alt