nahsen27 kullanıcısının son içeriği

1. nahsen27

Yardım Mi 14 ultra güncelleme sorunu

Çözüm buldunuz mu cihazim mi 14 ultra seri no ile sorguladigimda asagidaki yazı çıkıyor server kaydi yaptirdim ama guncelleme geliyor ama guncelemiyor Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz! Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir...
  2. nahsen27

Soru Mi5 Google Camera APK

hocam suan hocam suan global betayı yükledim twrp+root yaptım bundan sonrası için takip etmem gereken yolu belirtirmisiniz
  3. nahsen27

Soru Mi5 Google Camera APK

mrb cıhazınızda root var mı yoksa doğrudan beta rom yukleyerek calıstırabılır mıyım
  4. nahsen27

Soru Mi5 8.5.3.0

Peko şarjı daha iyi gidiyor mu mutlu bey MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. nahsen27

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Memnunmusun yeni birşey var mi şarj olarak nasil test edebildiniz mi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. nahsen27

Mi5 için rom arayışındayin ama hem şarj olarak iyi olsun istiyorum hemde gorsel olarak stock rom gibi olsun istiyorum önereceğiniz rom varsa yazarsaniz memnun olurum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nahsen27

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bu arada ben mi5 kullanicisiyim diger cihazi kardesime alacagim bu mi5 in diger versiyonları (mi5s mi5s plus) ara versiyon mu hani g4 beat gibi mi guncelleme konusunda sıkıntı olur mu bi süre sonra mi5 i ana versiyon olarak gördüğüm icin daha 2 yil kadar...
  8. nahsen27

Büyük ekran sorun olmaz ama gerek kamera gerekse islemci olarak mi5 daha iyi gibi geldi bana mi max da batarya ve ram olarak iyi islemci cift cekirdek 820 ye 8 cekirdek 625 yanilmiyorsam yardımcı olursaniz sevinirim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. nahsen27

Ya mi5 prime düşünüyorduk ama fiyat farki fazla olmadigi icin mi max 2 de olabilir dedik siz ne dersiniz arkadaşlar kamera performans bakimindan hangisi daha iyi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. nahsen27

Soru Android 7 vs. redmi note4

Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım.Siz değerli arkadaşlara şöyle bir sorum olacak mi5 cihazım var kardesime de mi5 prime almayı düşünüyoruz sormak istediğim sorum şu mi5 için cikan rom mi5 prime a yuklenebilinir mi yoksa prime için farklı rom mu çıkarılıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk...
  11. nahsen27

Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım.Siz değerli arkadaşlara şöyle bir sorum olacak mi5 cihazım var kardesime de mi5 prime almayı düşünüyoruz sormak istediğim sorum şu mi5 için cikan rom mi5 prime a yuklenebilinir mi yoksa prime için farklı rom mu çıkarılıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk...
  12. nahsen27

Evet 8.2.2 üstelik temiz kurulum yaptim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. nahsen27

Son güncellemelerden sonra Facebook da video izlerken sesle görüntü birbirini tutmuyor kayma var bu sorunu yasayan varmı ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nahsen27

Linkdeki guncellemeyi fastboot ile mi yukleyelim yoksa güncelleme uygulamasi ile mi?? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nahsen27

Sen kurulumu yaptın mı hocam MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt