Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüm buldunuz mu cihazim mi 14 ultra seri no ile sorguladigimda asagidaki yazı çıkıyor server kaydi yaptirdim ama guncelleme geliyor ama guncelemiyor
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir...
Mi5 için rom arayışındayin ama hem şarj olarak iyi olsun istiyorum hemde gorsel olarak stock rom gibi olsun istiyorum önereceğiniz rom varsa yazarsaniz memnun olurum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bu arada ben mi5 kullanicisiyim diger cihazi kardesime alacagim bu mi5 in diger versiyonları (mi5s mi5s plus) ara versiyon mu hani g4 beat gibi mi guncelleme konusunda sıkıntı olur mu bi süre sonra mi5 i ana versiyon olarak gördüğüm icin daha 2 yil kadar...
Büyük ekran sorun olmaz ama gerek kamera gerekse islemci olarak mi5 daha iyi gibi geldi bana mi max da batarya ve ram olarak iyi islemci cift cekirdek 820 ye 8 cekirdek 625 yanilmiyorsam yardımcı olursaniz sevinirim
Ya mi5 prime düşünüyorduk ama fiyat farki fazla olmadigi icin mi max 2 de olabilir dedik siz ne dersiniz arkadaşlar kamera performans bakimindan hangisi daha iyi
Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım.Siz değerli arkadaşlara şöyle bir sorum olacak mi5 cihazım var kardesime de mi5 prime almayı düşünüyoruz sormak istediğim sorum şu mi5 için cikan rom mi5 prime a yuklenebilinir mi yoksa prime için farklı rom mu çıkarılıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk...
Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım.Siz değerli arkadaşlara şöyle bir sorum olacak mi5 cihazım var kardesime de mi5 prime almayı düşünüyoruz sormak istediğim sorum şu mi5 için cikan rom mi5 prime a yuklenebilinir mi yoksa prime için farklı rom mu çıkarılıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk...
Son güncellemelerden sonra Facebook da video izlerken sesle görüntü birbirini tutmuyor kayma var bu sorunu yasayan varmı ?