nahita kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru ENG Romda Şebeke Gelmiyor?

mtk işlemcili olduğu için qcn olmuyor diye biliyorum. 1695842227 her şeyi ile sıkıntılıymış hocam da sonradan öğrendik :)
  2. N

Yardım Redmi not 11 se doğru rom'u bulamadım

merhaba bu rom fastboot modda miflash ile mi kurulması gerekiyor yoksa trwp üzerinden mi kurulması gerekiyor.
  3. N

evet var imei. ANcak sim kart takılı arama yaptığımda ulaşamıyorum.
  4. N

Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Daha öncede bir konuda bahsetmiştim. Root ve rom değişikliği yaparken imeileri uçurdum. ENG rom yükleyerek METAmiui programı ile orijinal imeilerimi yazdım. Ancak ENG romda denediğimde Şebeke gelmiyor. Zaten eng romda şebeke gelmiyor mu yoksa cihazın onarımı...
  5. N

Soru MTK işlemcili Cihazın İmei'si Nasıl yedekleyebilirim?

Teknik olarak mtk larda mümkün değil mi?
  6. N

Evet yurtdışı fakat pasaport kayıtlı dolayısıyla Daha önce hiç bir işlem yapılmadı. Orangefox'a baktım ama bu modele uygun Orangefox imajı bulamadım. Bildiğim kadarıyla Orangefox ve trwp modele göre çıkarılıyor doğru mudur? Note 10 5G için olanı denedim çünkü kod adları aynı.
  7. N

TRWP'de buckup kısmında super diye bir dizin var. Aşağıda görseli var. Görünmüyor diğer dizinler wipe ve format data yaptım yine aynı. SOrun trwp den mi acaba?
  8. N

şu an note 11 se ye yönelik trwp bulamdım. Note 10 5g ye yönelik unoffical trwp buldum grupta. Alternatif ne kullanabilirim acaba ?
  9. N

telefon rootlu iken trwp üzerinden ya da fastboot modunda yaptığın işleme göre silinme durumu var. Forumda yaşayanlarda var başka cihazımda da ben yaşadım. Eşeği sağlam kazığa bağlamak laızm.
  10. N

Soru Redmi Note 11 Pro imei atılıyor mu?

Mediatek olanın imei yanlışlıkla uçarsa box vb. ekstra yazılım olmadan ENG rom yükleyerek metamiui ile tekrar orijinal imei yazılabilir mi?
  11. N

Affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum. Kesin trwp üzewrinden yedekleyebilir miyim? Zİra bu soruyu şundan soruyorum. Forumda araştırma yaparken yazılımda grup uzmanlarından biri insanları yanlış yönlendirmeyin trwp üzerinden qualcomlar efs modem vs. yedeklenir . Mtklarda iş farklı insanları...
  12. N

Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Cizaı rootlayacağım, farklı rom denemeleri yapacağım. Anlayacağınız biraz kurcalayacağım. İmeiler orijinal ancak uçmasından korkuyorum. Her ihtimale karşı yedeklemek istiyorum. Nasıl yedekleyebilrim?
  13. N

Soru Eng rom'da cihazı kapalı olduğu halde pc'ye bağlayınca açılıyor.

Merhabalar, telefonu bl kilidini açıp rom denemeleri yaptım. Sonrasında nvram yedeklemeden yanlışlıkla sildim. İmei mi geri yüklemek için uğraşıyorum. Bunun için Eng rom dosyası buldum ve yükledim. Maui META ile tekrar orijinal numaraları yazmaya çalışacağım. Ancak bildiğim kadarıyla Maui META...
  14. N

Yardım Xiaomi redmi note 10 5G imei repair

@İlke.40 son durum nedir? Bende cihazla uğraşırken imeileri null yaptım. Tekrardan kendi numarısını yazmam gerecek. Siz yapabildiniz mi?
Üst Alt