nahita kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru ENG Romda Şebeke Gelmiyor?

Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Daha öncede bir konuda bahsetmiştim. Root ve rom değişikliği yaparken imeileri uçurdum. ENG rom yükleyerek METAmiui programı ile orijinal imeilerimi yazdım. Ancak ENG romda denediğimde Şebeke gelmiyor. Zaten eng romda şebeke gelmiyor mu yoksa cihazın onarımı...
  2. N

Soru MTK işlemcili Cihazın İmei'si Nasıl yedekleyebilirim?

Merhabalar Note 11 Se cihaz var. Cizaı rootlayacağım, farklı rom denemeleri yapacağım. Anlayacağınız biraz kurcalayacağım. İmeiler orijinal ancak uçmasından korkuyorum. Her ihtimale karşı yedeklemek istiyorum. Nasıl yedekleyebilrim?
  3. N

Soru Eng rom'da cihazı kapalı olduğu halde pc'ye bağlayınca açılıyor.

Merhabalar, telefonu bl kilidini açıp rom denemeleri yaptım. Sonrasında nvram yedeklemeden yanlışlıkla sildim. İmei mi geri yüklemek için uğraşıyorum. Bunun için Eng rom dosyası buldum ve yükledim. Maui META ile tekrar orijinal numaraları yazmaya çalışacağım. Ancak bildiğim kadarıyla Maui META...
  4. N

Çözüldü Redmi Note 8 miui 12 yazan ekranda kalıyor

Merhabalar, problemimi farklı başlıklar altından takip ediyordum ancak takip açmak benim için zor oluyor en önemlisi başka bu problemle karşılaşanlara referans olması açısından bu konuyu açtım. Note 8 cihaza önce trwp sonrada trwp üzerinden orange fox yükledim. magisik kurmaya çalıştım. Bir...
Üst Alt