Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kararsız kaldım fikirlere ve deneyimlere ihtiyacım var. Amazfit şık görünüyor Google fit entegrasyonu var. Watch gt2e oksijen ve stres ölçümü var daha Spor görünüyor Google fit entegrasyonu var gibi görünüyor ama bilgi paylaşımı olmuyor.
1601493588
Huawei sağlık uygulaması mi fit ten ve...
Merhaba arkadaşlar mı band 4 un üzerinden yürüyüş başlatıyorum yürüyüş sonunda metre ve adım süreleri neredeyse aynı oluyor aşağıda örnek fotoğraf ekliyorum bin metrede yaklaşık bin adım doğru olamaz bir adım olsa olsa 30 cm olsun hatalı ölçüyor çözüm için fikriniz varmı
1600944239
Herkese merhaba global 11.0.8.0 dan bootloader kilidini açmadan Avrupa EEA stabil 11.0.11.0 roma geçilebilir mi ? Yakınlık sensörünün ve parmak izi okumasının daha stabil olduğunu duydum.....
Merhaba mi box s 4k kullanıyorum sorunum şu şekilde Bluetooth kulaklık yada ses sistemine sorunsuz bağlanıp kullanıyorum, ses sistemini başka bir cihazla kullandığımda yada farklı bir cihaza bağlandığımda yada cihazı yeniden başlattığımda tekrar ses sistemine bağlanmıyor herhangi Bağlan kısmı da...
Merhaba açtığım konu silinmiş bilgi amaçlı bir paylaşımdı kullandığım memnun olduğum bir rom du paylaşmak istedim neden silindiğini de bulamadım kurallara uymuyor denilmiş detay verilseydi hatalı kısmı düzeltseydim daha iyi olmaz mıydı
Merhaba Superonline hg255s wifi özürlü modemden kurtulmak için mi 4a router aldım kablolu bağladım internette hiç sorunum yok ancak bağlı cihazlar i uygulamadan yada tarayıcıdan göremiyorum nedenini biliyor musunuz
Mi box s optik çıkışını kullanarak ses sistemine bağlantı yaptım yalnız ses optik üzerinden gittiğinde Netflix de 5.1 simgesini görüyorum ancak mi box kumandasındaki ses tuşları çalışmıyor bilgisi olan varmı teşekkürler
Merhaba bu cihazı yeni aldım ve tecrübeli arkadaşlardan hangi uygulama yüklemeli ne işe yarar mesela maçlar nasıl izlenir ... Gibi uygulama önerilerinin bulunduğu sabitlenmiş bir başlık açılmasını rica edeceğim... Yada bu konu altında yazabilirsiniz teşekkürler
Merhaba cihazı yeni aldım televizyona bağladım Bluetooth ile sounbar a da bağladım müzik filim gibi durumlar hariç örneğin YouTube videosu izlerken sesin televizyondan gelmesini istiyorum ama seçim kısmı bulamadım
Merhaba miui12 de temalar uygulamasında bulunan her zaman açık ekran çeşitleri hep çince yüklüyorum ancak galiba gün çince yazıyor hatamı yapıyorum yoksa yeni olduğu için çeşit mi yok
Merhaba miui 12 eu kurduktan sonra markette girdim gcam aradım ve çıktı yükle dedim yüklüyor çalışıyor ama eski sürüm galiba nasıl olur gcam desteği mi gelmiş oluyor