NAGİSA kullanıcısının son içeriği

1. NAGİSA

Çözüldü Xmsirius İçin Modem Dosyası

Merhaba arkadaşlar yeni Android 13 romlarda sirius kod adlı cihazımızın adı xmsirius olarak değiştirilmiş bu yüzden modem dosyasını yüklerken recovery hata veriyor bu cihaz sirius değildir diye. Ben zip dosyasını modifiye etmeye çalıştım ama maalesef beceremedim yardımcı olabilirmisiniz ?
  2. NAGİSA

Çözüldü MİFlash rom atamıyor

Merhaba arkadaşlar bu gün Evulation x rom atmaya çalıştım shrp recovery ile ancak bir türlü rom çalışmadı. Bende Pitchblack recovery'i yükledim ancak recovery ismi geliyor ama açılmıyor reiwa tool çalışmıyor trabzonlu hocamın twrp aracı ise twrp kurmaya çalıştığımda hata verdi bende mi flash ile...
  3. NAGİSA

Yardım Miui 12 Miui optimizasyonu Yok.

Merhaba forum sakinleri bu gün sıkıntısız bir biçimde Miui 12 ye geçiş yaptım YouTube vanced kurmak için sai isminde bir uygulama var onun yardımı ile kurula biliyor ve uygulamanı çalışması için Miui optimizasyonunu kapatmam lağzım ancak ayarlarda Miui optimizasyonunu bulamıyorum acaba herkeste...
  4. NAGİSA

Soru Bu fiyata daha iyi laptop varmıdır ?

Merhaba arkadaşlar bana office işlerinde gerekli aynı anda opera,office ve pdf açabilecek bilgisayar lagzım. Max bütce 1700tl ben bu bilgisayarı buldum acaba işimi görürmü ? Link bu
  5. NAGİSA

Yardım Mi 9 Antutu performans sorunu

Eski telefonumdan geçtigimde banada çok hızlı ama sonra insan alışıyor. Ayrıca ben oyunda oynamıyorum benim için önemli olan gerçek hayat performansı. 1574143583 Eğer amoled ekran ile kullanırsan olur. Sonuçta siyah yerler için enerji harcanmıyor.
  6. NAGİSA

Yardım Mi 9 Antutu performans sorunu

Önemli olan gerçek hayat performansı benim mi8 se 204k almış ama oyunlarda dekan oldukça iyi Miui 11 android 9 9.10.10 miroom
  7. NAGİSA

Diğer TouchWiz Türkçe v65

İlk telefonlarım samsung'du ve ben ağır touchwiz den kurtulmaya çalışırdım aosp rom kurardım ancak bu sadece bir tema.
  8. NAGİSA

Diğer TouchWiz Türkçe v65

Kurtulamadık şu touchwizden her yerde önüme çıkıyor(!)
  9. NAGİSA

MIUI 11 MIUI 11 rom galeri

Google fotoğraflar kullana bilirsiniz onda çöp kutusu özelliği bulunuyor
  10. NAGİSA

Mod [Magisk]MIUI Debloater v1.2 [Pie/Q]

Mi 8 SE MIUI 11 9.10.10 denendi çalışıyor. Miroom
  11. NAGİSA

Diğer İphone 11 Pro Zil sesleri ve bildirim sesleri

Elinize sağlık.
  12. NAGİSA

Soru Ekran Beyazlaşması

Yüksek parlaklığ'a çıkmak için kontrast değiştiriyor. Ayarlar ekran Renk uyumundan Standart'a çekerseniz düzelir
  13. NAGİSA

Soru mi 8 SE vs redmi note 7

Mi 8se redmi note 7 nin sadece 48mp avantajı var ama onu çok kullan massınız .
  14. NAGİSA

Soru Sizce EU bugün veya yarın güncelleme verecek mi?

Artık çok bi değişim beklemiyorum şarj iyi olsun ve yeni stabil gelsin. Mi 8 se 1568307574 Şu anda evulation x rom kullanıyorum pixel experince tabanlı mıymış gerçek ten çok seviyorum pil kullanımı iyi ama bildirim çubuğunu kaydirirken animasyondan dolayı kasıyor gibi görünüyor. Onun dışında...
  15. NAGİSA

Soru Telefonu şarjda bırakmak

Vallaha okula gittiğim için akşam şarja takıyorum 8gibi, 90oluyor yarın akşam aynı saate kadar kullanıyorum.
Üst Alt