Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yeni Android 13 romlarda sirius kod adlı cihazımızın adı xmsirius olarak değiştirilmiş bu yüzden modem dosyasını yüklerken recovery hata veriyor bu cihaz sirius değildir diye. Ben zip dosyasını modifiye etmeye çalıştım ama maalesef beceremedim yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar bu gün Evulation x rom atmaya çalıştım shrp recovery ile ancak bir türlü rom çalışmadı. Bende Pitchblack recovery'i yükledim ancak recovery ismi geliyor ama açılmıyor reiwa tool çalışmıyor trabzonlu hocamın twrp aracı ise twrp kurmaya çalıştığımda hata verdi bende mi flash ile...
Merhaba forum sakinleri bu gün sıkıntısız bir biçimde Miui 12 ye geçiş yaptım YouTube vanced kurmak için sai isminde bir uygulama var onun yardımı ile kurula biliyor ve uygulamanı çalışması için Miui optimizasyonunu kapatmam lağzım ancak ayarlarda Miui optimizasyonunu bulamıyorum acaba herkeste...
Merhaba arkadaşlar bana office işlerinde gerekli aynı anda opera,office ve pdf açabilecek bilgisayar lagzım.
Max bütce 1700tl ben bu bilgisayarı buldum acaba işimi görürmü ?
Link bu
Eski telefonumdan geçtigimde banada çok hızlı ama sonra insan alışıyor. Ayrıca ben oyunda oynamıyorum benim için önemli olan gerçek hayat performansı.
1574143583
Eğer amoled ekran ile kullanırsan olur. Sonuçta siyah yerler için enerji harcanmıyor.
Artık çok bi değişim beklemiyorum şarj iyi olsun ve yeni stabil gelsin.
Mi 8 se
1568307574
Şu anda evulation x rom kullanıyorum pixel experince tabanlı mıymış gerçek ten çok seviyorum pil kullanımı iyi ama bildirim çubuğunu kaydirirken animasyondan dolayı kasıyor gibi görünüyor. Onun dışında...