nadir3391 kullanıcısının son içeriği

1. nadir3391

Soru Karşı Tarafa Ses Gitmiyor

volte nasıl kapatılıyor? dün açmıştım.
  2. nadir3391

Soru Karşı Tarafa Ses Gitmiyor

benimkinde de oluyor sanki. tekliyor gibi.
  3. nadir3391

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

ben ilk aldığımda Tr romuydu. globale xiaomi tool ile bl kilidi açık değilken sorunsuz geçtim. lakin tekrar tr romuna dönemedim illa bl kilidinin açılmasını istedi, global rom da kaldım.
  4. nadir3391

global de brick olmaz. twrp yüklemediğin sürece sıkıntı olmaz. ekran hareketleri bende normal.
  5. nadir3391

direk ota güncellemesi yap. en son güncellemeyi yapar zaten.
  6. nadir3391

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

benim poco x3, amazfit verge lite saat ve mi band 4 üm vardır.
  7. nadir3391

Soru Poco X3 NFC Türkiye Rom Farkları Nedir

denedim eu romu, güzel bir rom ama programların yarısı çince geri global roma döndüm.
  8. nadir3391

bir yönden haklısın ama stock romda da herşey yapılabilir. bu durumda bankaların tedbiri alması gerekiyor. tabii ki tedbirli olmak lazım. 1604738838 bu arada Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12 at SourceForge.net bu bağlantıdan eu rom indirip deniyeceğim.
  9. nadir3391

MIUI 12 POCO X3 NFC - Hindistan Kararlı Rom V12.0.2.0.QJGINXM İndirme Bağlantıları

eu rom da, hindistan romunda bir farklılık yok. hepsi global özelliklerinde. telefon ve mesaj google apk. geri globale döndüm.
  10. nadir3391

senin düşüncenle hiçbir rom yüklenmez.
  11. nadir3391

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

ben de alabilir miyim?
  12. nadir3391

Yardım Pocophone x3 ekranı sorunlu mu?

yaklaşık bir buçuk hafta kullanıyorum. global roma geçtim. bir sıkıntı olmadı bende.
Üst Alt