Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihaz cevap vermiyor açma kapama tuşuna
cihaz şu an açık sistemi yükleme sırasında kaldı. alttaki 3 çizgi dolup duruyor ama sistem cevap vermiyor hiçbir şeye
Telefonum Mİ A1. android 8.1 miui 10 port var üzerinde. telefon su anda miui10a ait olan yukleme ekranında kaldı acma, kapama fastboot,twrp hiç birine cevap vermiyor. bilgisayara takınca bağlandı sesi geliyor ama dosya gezgini üzerinde gözukmüyor. Mi flashda ekrana geliyor. Ne yapmam lazım?
Merhabalar hocam. Şu anda miui 11 android 8.1 yüklü mia1 cihazımda ve geri andorid 9a dönmek istiyorum. Rom atmadan önce 9.0 idi ama 8.1 düşünmüştüm galiba.
Stock rom yüklerken hangi dosyayı kullanmam lazım şu anda
Cihazımda (mi a1) tüm herşey açık. Root magisk hal3 aktif durumda yani. Android 8.1 tabanlı miui 11 var. Bunun için en uygun ve en iyi gcam hangisi ben bulamadım (konudaki gcam biraz eski gibime geldi)
mi hesabına giremiyorum. baska bir hesap ile girdim ama diğer ana hesaba girmem lazım. Birde konum bul özelliğini de acmam lazım ama hata veriyor. bunları fixlemek için biseyler varmi?
Mi a1 dolby flashladım en sonda alttaki seçeneklerden reboot system seçtim tel su an bootloop ta. Nasıl cıkarıcam?
1574026225
Rom olaral epic rom miui 11 var.