Naber0 kullanıcısının son içeriği

1. Naber0

Yardım Telefon yükleme ekranında kaldı

yok hocam 6 tane rom denedim hem burdan hem internetten olmak üzere hepsinde error verdi.
  2. Naber0

flash_all.bat bulunamadı hatası veriyor
  3. Naber0

hayır. ve nasıl yapıldığını unutmuşum
  4. Naber0

mi flash toolde cihaz görülüyor
  5. Naber0

cihaz cevap vermiyor açma kapama tuşuna cihaz şu an açık sistemi yükleme sırasında kaldı. alttaki 3 çizgi dolup duruyor ama sistem cevap vermiyor hiçbir şeye
  6. Naber0

telefonu adb minimal de görmuyor fastboot moda da sokamıyorum. romun başka yollardan atılma şansı var mı?
  7. Naber0

Telefonum Mİ A1. android 8.1 miui 10 port var üzerinde. telefon su anda miui10a ait olan yukleme ekranında kaldı acma, kapama fastboot,twrp hiç birine cevap vermiyor. bilgisayara takınca bağlandı sesi geliyor ama dosya gezgini üzerinde gözukmüyor. Mi flashda ekrana geliyor. Ne yapmam lazım?
  8. Naber0

Rehber Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

Merhabalar hocam. Şu anda miui 11 android 8.1 yüklü mia1 cihazımda ve geri andorid 9a dönmek istiyorum. Rom atmadan önce 9.0 idi ama 8.1 düşünmüştüm galiba. Stock rom yüklerken hangi dosyayı kullanmam lazım şu anda
  9. Naber0

Gcam Mi a1 gcam

Mi a1 için ( A8.1 MİUİ11 EUROM ) en uygun gcam linkini arıyorum. Atabilirsineniz sevinirim
  10. Naber0

Yardım Mi a1 gcam apk

Cihazımda (mi a1) tüm herşey açık. Root magisk hal3 aktif durumda yani. Android 8.1 tabanlı miui 11 var. Bunun için en uygun ve en iyi gcam hangisi ben bulamadım (konudaki gcam biraz eski gibime geldi)
  11. Naber0

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

bazen Dolby çalışmıyor ne yapmam lazim?
  12. Naber0

Yardım Mi a1 8.1 oreo Epic rom miui11

mi hesabına giremiyorum. baska bir hesap ile girdim ama diğer ana hesaba girmem lazım. Birde konum bul özelliğini de acmam lazım ama hata veriyor. bunları fixlemek için biseyler varmi?
  13. Naber0

Yardım Bootloop mi a1

Mi a1 dolby flashladım en sonda alttaki seçeneklerden reboot system seçtim tel su an bootloop ta. Nasıl cıkarıcam? 1574026225 Rom olaral epic rom miui 11 var.
Üst Alt