n1aras kullanıcısının son içeriği

1. N

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

yeni gelen güncellemeyi yaptım ve şimdilik benimki çözüldü gibi duruyor
  2. N

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

format atmayı ve mi fiti silip tekrar kurmayı denediniz mi
  3. N

uygulama bildirimlerine whatsappı eklemen gerekiyo.istediğin her uygulamadan bildirim alabilirsin mifitte bileklik kısmında uygulama uyarıları kısmından aktifleştirebilirsin
  4. N

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

ilk sayfaya git
  5. N

beyler bişey sorucam.mi fitten bileklik ayarlarını yaparlen telefonumu bul zil sesini telefon zil sesi yapsam bile varsayılan olanı çalıyo tin tin tin olan.ben bu özelliği kendi telefon zil sesimle nasıl kullanıcam
  6. N

özelliği şimdi farkettim çok teşekkürler sen yazmasan bakmazdım valla.bu arada şu özellik bile geldi hala türkçe yok acaba bu konu hakkında bizim yapabileceğimiz bişey var mıdır
  7. N

yeni güncelleme geldi hala türkçe yok
  8. N

Diğer Mi 8 Lite Özel Ön Yükleme Logoları

teşekkür ederim hocam bir sorum olucaktı acaba bunlar gibi daha marjinal ya da kişiye özel olabilecek temalar var mı yoksa da biz kendimiz yapabilir miyiz? seçenekler baya kısıtlı geldi bana da
  9. N

hala Türkçe yok.
  10. N

bu arada bileklik ile ilgili bişey keşfettim belki bilmiyosunuzdur.ekranı uyandırdığınızda(tuşa dokunarak veya bileğinizi kaldırarak fark etmez)ekran normalde 5 saniye kadar açık olur eğer bileğinizi kaldırarak açtıysanız bileğinizi eski haline getirdiğinizde bu süre 2 saniye kadar...
  11. N

şuan yok bildiğim kadarıyla yok.ama eğer bilgi görmek için kaydır açıp sonra kolunu kaldırınca bi süre öyle durursan 5 ama hemen kolunu indirirsen 2 saniye kalıyo. 1563996757 hocam saatin ing olması problem değil ama şu bildirimlerde türkçe karakter problemi çok can sıkıcı.acaba bu konunun ne...
Üst Alt