mzo69 kullanıcısının son içeriği

1. mzo69

Tema Saat widgeti

Merhaba arkadaşlar, Daha önce paylaştığım ve beğendim bir widget'i ufak tefek dokunuşlarla yeniden paylaşmak istedim.
  2. mzo69

Yardım Konuşurken ses az gelmesi

Ahize tozlanması durumu söz konusu, forumda "ahize sesi sorunu" diye artın çözüm yollarını denersiniz.
  3. mzo69

Yardım Mi 9 Ahize'den az ses geliyor

"Ahizeden az ses geliyor" diye konularda aratın. Tozlanma problemi ile ilgili çok başlık var. Muhtemel sizin sorununuz da kirlenme.
  4. mzo69

Yardım Xioami Mi 6 Ahizeden Ses Az Geliyor

Çeşitli spreyle ile deneyen arkadaşlar sonucun çok iyi olmadığını söylediler
  5. mzo69

Tema Bu temayı beğendim..

Doğrudur, benim telefon miu 11 almıyor maalesef, tema markette nasıl güncellenir onu da bilmiyorum. Bir iki kez denedim, Red geldi.
  6. mzo69

Farklı romlarda sıkıntı olabilir. Gred.mtz 3.parti tema hatası ile ilgili sorununuz yoksa, Linkten indirebilirsiniz.
  7. mzo69

Teşekkür ederim, güle güle kullanın.
  8. mzo69

Bir de "mzo69" diye arat
  9. mzo69

Hareketli Hava Durumu Widget

Elinize sağlık, çok güzel olmuş, benim gibi yaşlılar için fontları biraz daha büyük olsaymış tadından yenmezmiş.
  10. mzo69

Yardım Ahize sesiyle ilgili yardım lütfen

Tozlanmıştır, forumda bunun ile çok konu var çözümleri bir okuyun.
  11. mzo69

Tema Saat widgeti

Beğendiğiniz sevindim. Teşekkür ederim arkadaşlar.
  12. mzo69

Tema Saat widgeti

Merhaba arkadaşlar, Beğendim bir widget'i daha modifiye ederek paylaşmak istedim. Kurulum: -İndirdiğiniz mtz dosyasını, hafıza/sd karta atın -Tema/yerel/temayı hafıza biriminde yükleyi seçin ve mtz dosyasını içe aktarın. -4x2 saat widgetlerden temayı seçin.
  13. mzo69

Yardım Whatsapp doğrulama smsi gelmiyor

Sms gelmediği zaman telefon ile kod isteme seçeneğini kullanın. Telefondan sesli olarak kodu iletiyorlardı.
  14. mzo69

Tema Temalarım Markette

Benimde yayınladı ama değişen bir şey olmadı. Hata almaya devam ediyorum. Silme işlemi ile ilgili bir şey menülerde yok.
  15. mzo69

Yardım Mi Band 4 güncelleme sorunu

Notifiy mi band kurup, notifiy programında beta kurulum çıkıyor ama menüde. Onu günceleyip, program içinden band güncellemesi seçeneğinden güncelleme yapın. Bandın sürümü değişecektir diye tahmin ediyorum. Sonra eşleşmeyi mi fştten kaldırıp tüm programları kaldırıp, modlu mifiti kurun, sonra...
Üst Alt