myth_237 kullanıcısının son içeriği

1. myth_237

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Ben stock rom yüklerken yanlışlıkla kilitledim. Şimdi açamıyorum. Mi kilit açma durumuna hesap ve cihaz ekle diyorum hesap eklenemedi hatası alıyorum.
  2. myth_237

Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

Merhabalar bende de aynı sorun var. M2007J3SY modelim. Sarsıntıdan mı oluyor yazılımsal mı inanın çözemedim. miui 14 var. Oğlum 2 3 kere şiddetli şekilde telefonumu parkenin üzerine yere attı ondan mı bilmiyorum. Gidip gelmeler başladı. Bazen gittiğinde arkada anakart ile alttaki kartı...
  3. myth_237

Soru M365 Pro 2 Bluetooth bağlantı sorunu

Once uygulamayi sonra scooteri acin bazen benim de oyle olunce ben hep boyle yaparim. Bolgeyle alakasi yoktur sanirim.
  4. myth_237

Yardım Adımsayar çalışmıyor

Ben o sorunu gölge ayarlarından ülkeyi Endonezya seçerek çözmüştüm. Bi denene bilir.
  5. myth_237

Yardım Xiaomi Scooter Pro 2 amortisör hakkında.

Bu soruyu ben de merak etmekteyim. Çok araştırma yaptım fakat sağlıklı geri dönüşler yok. Kimisi bir zaman sonra direksiyonun yamulduğunu kimisi de pek verimli olmadığını yazmış. Kaliteli ve güzel olanlar ise Türkiye'de yok malesef
  6. myth_237

Haber Youtube Vanced Devri Kapanıyor! (Tekrar Aktif)

Youtube manager vardi bende indirilmeden kaldirildiktan sonra bile. Web sitesinden olmasada halen daha vanced manager uzerinden guncelleme verilmekte. Eger telefonunuzda uygulamasi varsa kontrol edebilirsiniz.
Üst Alt