Mystogan kullanıcısının son içeriği

1. Mystogan

Yardım Ödeme sırasında şifre girilen site açılmıyor

Hocam durum aynı gerçekten sinir bozucu olmaya başladı durum. Yine rom atabilirim bununla uğraşmaktansa.
  2. Mystogan

İçeriğinde bir takım IP vardı şuan boş olmasanın sebebi içeriğini işe yaracağını düşünerek silmem :(
  3. Mystogan

Hocam biraz göz gezdirdim sistem uygulamalarına ama öyle birşey farketmedim eğer ki farklı bir adda ise görememişimdir
  4. Mystogan

Hocam wifi veya mobil veri'den farklı olacağını zannetmiyorum. EU Rom dan sonra böyle oldu.
  5. Mystogan

Üzgünüm başınızı ağrıttım ama bahsettiğiniz uygulamayı denedim uygulamayı 2.9.2 sürümünde dosyayı silerken Rw yapma başarısız hatasıyla karşılaştım. 2.9.4 e güncelleyip öyle denedim bu sefer dosyayı silmeyip sayfayı yenilemiş gibi bir durum yapıyor.
  6. Mystogan

Root mevcut. X - plore dosya yöneticisi ile silmeyi denedim "Bazı dosyalar silinemedi" uyarısı geldi hosts dosyası hala yerinde duruyor.
  7. Mystogan

Ek olarak bir reklam engelleyici uygulaması kullanmıyorum.
  8. Mystogan

Merhabalar online ödeme yaparken uygulama içinde açılan site açılmıyor. Bölgeyi TR yaptım yine olmadı. Çözüm olarak siteyi vpn ile açtım fakat her defasında vpn ile uğraşmak istemiyorum çözümü nedir.
  9. Mystogan

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.1.0.RFNEUXM İndirme Bağlantıları

Hocam bu rom'u normal sıfırdan rom gibi recovery den yükleyebiliyor muyuz
  10. Mystogan

Rom [Discontinued] [MIUI v7 ][ 5.9.1 ][4.4.2][Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Daha önce başka bir rom kullandığımda böyle bir hata olmamıştı. Başka telefonda denedim ama Miui olmayan bir telefonda denedim onda hata vermiyordu.Peki ülke kısıtlamasını kaldırabiliyoruz mu ?
  11. Mystogan

Cidden kaçırmışım he :D Tekrardan teşekkürler :D Son bir sey daha sorucam kusura bakmayın ugrastiriyorum ama Wps Wpa Tester uygulamasını kullaniyorum ve uygulamaya girdiğimde uygulama durdu hatası geliyor ve uygulama açılmıyor ne yapabilirim kusura bakmayın son sorum bu o_O
  12. Mystogan

Teşekkür Ederim :) Ek olarak birde sizin yapmış olduğunuz MiuiOTA uygulamasını V7 5.8.20 Sürümünde bulamadım ya da konunuzu okudugumda bir şey mi kacirdim acaba :p
  13. Mystogan

Merhaba hocam öncelikle rom için teşekkürler elinize sağlık romu sorunsuz kurdum ve 1-2 sorum olucak. Şimdi 16GB Discovery kullanıyorum İnternal Toplamda 6.34 GB gösteriyor Sd Kart ise toplamda 7.62 GB gösteriyor ben bunları orjinal normal değerlerine getirmek istiyorum ama anlamadığım şu hangi...
  14. Mystogan

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler :) MIUI 7 sabırsızlıkla bekliyoruz :p
Üst Alt