Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üzgünüm başınızı ağrıttım ama bahsettiğiniz uygulamayı denedim uygulamayı 2.9.2 sürümünde dosyayı silerken Rw yapma başarısız hatasıyla karşılaştım. 2.9.4 e güncelleyip öyle denedim bu sefer dosyayı silmeyip sayfayı yenilemiş gibi bir durum yapıyor.
Merhabalar
online ödeme yaparken uygulama içinde açılan site açılmıyor. Bölgeyi TR yaptım yine olmadı.
Çözüm olarak siteyi vpn ile açtım fakat her defasında vpn ile uğraşmak istemiyorum çözümü nedir.
Daha önce başka bir rom kullandığımda böyle bir hata olmamıştı. Başka telefonda denedim ama Miui olmayan bir telefonda denedim onda hata vermiyordu.Peki ülke kısıtlamasını kaldırabiliyoruz mu ?
Cidden kaçırmışım he :D Tekrardan teşekkürler :D Son bir sey daha sorucam kusura bakmayın ugrastiriyorum ama Wps Wpa Tester uygulamasını kullaniyorum ve uygulamaya girdiğimde uygulama durdu hatası geliyor ve uygulama açılmıyor ne yapabilirim kusura bakmayın son sorum bu o_O
Teşekkür Ederim :) Ek olarak birde sizin yapmış olduğunuz MiuiOTA uygulamasını V7 5.8.20 Sürümünde bulamadım ya da konunuzu okudugumda bir şey mi kacirdim acaba :p
Merhaba hocam öncelikle rom için teşekkürler elinize sağlık romu sorunsuz kurdum ve 1-2 sorum olucak. Şimdi 16GB Discovery kullanıyorum İnternal Toplamda 6.34 GB gösteriyor Sd Kart ise toplamda 7.62 GB gösteriyor ben bunları orjinal normal değerlerine getirmek istiyorum ama anlamadığım şu hangi...