Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten selamünaleyküm. Yaklaşık 7 yıldır kullandığım laptobumun yan sanayi olan adaptörü bugün itibariyle şarj etmez oldu. Orijinal adaptörler 300 lira seviyesinden başlıyor bu yüzden yine muadil bir ürün almak istiyorum . Son kullandığım adaptörün markası retro idi. Ama çok cızırtılı...
Selâmunaleyküm cümleten. Android 11 mi 9t cihazımda magisk yükleyemiyorum. 19.1 den başlayıp 21.0 kadar tüm sürümleri denedim ancak her seferinde bootloopa düştüm . Android 11 le ilgili genel bir sorun var sanırım. Çözüm tavsiyesi olanları bekliyorum. Rootsuz kullanmak gerçekten işkence gibi...
Selamun aleyküm cümleten. Bir kaç gündür twrp ler ile başım belada. Orange fox skyhawk ve 3.3.2.1 sürümü twrplerin hiç biri ile custom rom yükleyemiyorum. Orange fox ve skyhawk ile yüklemeye çalışırken mount/system_root hatası alıyorum ve yükleme yapmıyor. 3.3.2.1 TWRP ile de hiç bir hata...
Selamün aleyküm arkadaşlar elimde 5 senelik HP Pavilion laptop var. Haliyle artık kasmaya takılmaya başladı. Bilgisayarı açtıktan sonra kendine gelmesi 10 dakika sürüyor. Bende ssd takmak istiyorum. Mevcut harddiski iptal etmeyip cd sürücü kısmına takmak istiyorum. Hangi marka ve kapasite işimi...
Cümleten selâmunaleykum. Uzunca zamandır ekran yenileme hızını artırmak için Android 10 MIUI 12 de düzgün çalışan bir mod arıyordum. XDA da aşağıda linkini belirttiğim konuda düzgün çalıştığı iddia edilen bir mod buldum fakat bir türlü düzgün bir şekilde yükleyemedim. Tam olarak ne yapmam...
Arkadaşlar Allahın selamın üzerinize olsun.Sizlere danışmam gereken bir şey var.
25 yaşındayım 15 haziranda tecilim sona erecek.
6 Eylülde KPSS sınavına giricem. Asker kaçağı olarak sınava girebilir miyim? Ya da ağustos yerine Kasım celbine aldırabilir miyim askerliği?
Bilgisi olanlar varsa...
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında...
Arkadaşlar merhabalar. Sorunumu kısa şekilde özetleyecek olursam , uzun bir süredir arayanlar bana sebekem full çektiği halde ulaşamıyor . Yani herkes değil her 10 arayandan 7-8 i bana ulaşamıyor. Sonra bir şey farkettim ki benim hattım 4g de iken şebekesi 3g de olanlar beni aradığında bu sorunu...
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bugün size tıp fakültelerinde okuyan öğrencilerin kurduğu gönüllülük esasına dayanan Leyla'dan Sonra adlı organizasyondan bahsetmek istiyorum. Bu gönlü güzel insanlar bulundukları üniversite hastanelerinde tedavi görmekte olan minik yavrularımızı ziyaret edip...
Hepsiburada da şu anda indirimde piyasa fiyatı 120-180 TL arasında. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.
https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-10000-mah-2-portlu-24w-2x-5v-2-4a-ip-intelligent-power-technology-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-f711d-000bp24947-p-HBV00000EUFZA?magaza=Hepsiburada
Arkadaşlar merhabalar resimde de görüldüğü üzere video izlerken ekrandaki bu sanal tuşlar kendiliğinden kapanmıyor. Ancak alttaki çarpı işaretine bastıktan sonra kapanıyor. Ve bunu her defasında yapmak sinir bozucu oluyor. Telefona yeni rom yükledikten sonra oldu. Bir ayarı var mıdır acaba...
15 dolara aldığım saate 52 tl vergi ödedim. Paket geldiğinde üstünde tükenmez kalem ile 40 dolar yazmışlardı. Fiyata inanmamış olacaklarki kafalarına göre fiyat yazmışlar. Devlet tarafından dolandırıldım anlayacağınız.