myigitoguz kullanıcısının son içeriği

1. myigitoguz

Yardım Bu Sürüm Gerçek mi?

Ben Fas, Kanada, abd, Almanya gibi bölgeleri denedim ama güncelleme yok deniyor. Çoğu kişi Fas A geçince aldı yeni sürümü.
  2. myigitoguz

Çözüldü Hassas bildirim Hk.

Merhaba, bende Android 15 e geçtikten sonra aynı durumu yaşıyorum. ADB ile düzeltilebiliniyormuş şimdilik. Kilidin açık ve rootlu olması mı gerekiyor ADB için?
  3. myigitoguz

Yardım Beta-Tester hyperos 2 nerede

Nasıl olur ama hocam bir çok kişi globalde mi pilotta testerlar için hos2 yayınlandı deyip yüklediler. Forumda da yazan oldu.
  4. myigitoguz

UNLMIXM / DUCHAMP hocam. Normalde de en son hos1 güncellemesini bölgeyi Kanada yaparak almıştım. Sizin bölgeyi değiştirden kastınız topluluktan mı yoksa ayarlardan mı? Yurt içi global bl kilitli Poco x6 pro cihaz hocam
  5. myigitoguz

Bence ortada bir sistem yok 🤣
  6. myigitoguz

Hocam bende poco x6 pro global beta testerim ve salı günü mi pilotta hos2 yayınlanmaya başlandı testerlara. Fakat bana da gelmedi.
  7. myigitoguz

Soru X7 Pro Hk.

Hocam illa xiaomi alacaksanız bütçe var ise mi serisinden şaşmayın derim. Bende x6pro var ve en son güncellemeleri poco serisi alıyor. Düşünün daha hos2 yi bile almadı ki bu x6pro için amiral gemisi killer diyorlardı. 3 4 sene güncelleme sözleri var 1 yıldır 3 4 kere güvenlik güncellemesi...
  8. myigitoguz

Yardım Poco X6 Pro HyperOS 2.0 Kursam Sıkıntı Çıkarır mı?

Eu rom bildiğim kadarıyla paralı hocam. Geliştirici 10 dolardı yanlışhatırlamıyorsam karşılığı mevcut sürümü veriyor
  9. myigitoguz

Soru Poco X6 Pro Beta Tester Programı

Anladım hocam, ozaman bugün yarın resmi olarak verirler büyük ihtimal. Benim bölge Kanada, çünkü 17 beta sını Türkiye seçiliyken alamamıştım.
  10. myigitoguz

Evet hocam sonradan farkettim. Siz yüklediniz mi?
  11. myigitoguz

Bende de kanadaydı bölge 17 güncellemesini öyle aldım, şimdi Türkiye olarak seçtim ama daha gelmedi güncelleme kademeli veriyorlar herhalde sonunda 1736260315 Yalnız hocam sizin cihaz x6pro mu? Unl diye başlıyor güncelleme kodu sizin resimde vnl gözükmekte. Acaba hos2 olduğu için mi öyle oldu?
  12. myigitoguz

Soru Poco X6 Pro'da Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması için en uygun rom önerisi

Aslında en iyisi çin romuda onda da Türkçe dil desteği yok bildiğim kadarıyla. Ben şu ocak ayını bir geçireyim diyorum hocam sonrasında eea ya geçerim bl kilidi açıp büyük ihtimal.
  13. myigitoguz

Soru Poco X6 Pro'da Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması için en uygun rom önerisi

Hocam eskiden çin den sonra globale güncelleme verilirdi şimdi eea yı globalden önde tutuyor xiaomi anladığım kadarıyla. Bende bl kilidi açıp eea ya geçmeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyeyim globalde diye düşünmekteyim.
  14. myigitoguz

Evet bölge İspanya, Kanada yapınca beta sürümler otadan geliyor.
  15. myigitoguz

Yardım Poco X6 Pro HyperOS 2.0 Kursam Sıkıntı Çıkarır mı?

Evet erişim konusunda haklısınız. Bu ayda gelmezse bl açmak için başvuruda bulunup olmadı eea ya geçerim diye planlıyorum yada çin sürümü için modül olayı kolaysa türkçe desteği için en mantıklısı sizin dediğiniz gibi çin romuna geçmek hocam
Üst Alt