myigitoguz kullanıcısının son içeriği

1. myigitoguz

Yardım Hyperos durum çubuğu simgeleri hatası

Arkadaşlar merhaba, poco x6 pro kullanmaktayım. Bu zamana kadar bir sorun yoktu ama bugün sabah farkettim. Sağ üstteki simgeler kontrol panelini açtığımızda saliselik olarak orjinal simgeye dönüyor ve sonrasında uyguladığımız temadaki simgeye dönüyor. Bluetooth, sessiz simgesi ve hat...
  2. myigitoguz

Çözüldü Bilgi Çubuğunda Değişiklik

Arkadaşlar merhaba, Kendimce güzel bir tema buldum ama burda durum çubuğunda 4er simge yerine 5er simge yapılabilir mi? Yada hangi dizine bakmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Temanın linkini ekledim.
  3. myigitoguz

Tema Kilit ekranı güzel bir tema tavsiye ederim..

Benlik birşey yok hocam nette dolaşırken buldum :-) ama şu kilit ekranda bildirimleri büyütebilecek bir arkadaş olsa benim için tadından yenmez :-)
  4. myigitoguz

Şimdi ekledim hocam galiba yüklerken sorun oldu 1573422045 Şimdi ekledim görüntü hocam
  5. myigitoguz

Ben sadece kilit ekranını kullanıyorum hocam evet dediğim gibi bildirim geldiğinde çok küçük gözüküyor. Bayağı uğraştım ama büyütemedim.
  6. myigitoguz

Arkadaşlar merhaba, Nette dolanırken buldum, kilit ekranı gayet hoş hatta şarj animasyonu huawei ye benziyor. Elimden geldiğince kilit ekranı Türkçeleştirme ye çalıştım. Ama bildirimler baba küçük geldi ve sol ekranda bir uygulama gösteriyor içinde resim var onu kaldıramadım. Bu 2 konuda...
  7. myigitoguz

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Arkadaşlar burayada bakın. Bende güncellemeden sonra açılmadı vowifi. Buradan şeçili kısmı seçince açıldı. Mi 6 eu stabil miui11 deyim.
  8. myigitoguz

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Merhaba bende eu rom stabil miui11 e geçtim. Telefon Mi6 hat vodafone. Vowifi için şöyle bir durum oluştu. Telefon uçak modunda değil iken volte de uçak moduna alındığında ise vowifi ye geçiyor. Ama önceleri her iki durumda da wifi ye bağlı iken vowifi yi kullanabiliyordum. Başına böyle durum...
  9. myigitoguz

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Hocam teşekkür ederim ama çok uğraştırıcı olur nove diye bir tema kullanıyorum. Arama yapınca ekran bulanıklığı çok şeffaf olduğu için arkada da siyah duvar kağıdı olduğu için yazılar karışıyor. Aynı zamanda eskiden vowifi yada volte yazısı çıkardı ararken ismin yanında onlar çıkmaz oldu...
  10. myigitoguz

Ben direk 2 wipe ile kurdum şuan için sorun yok sadece hoşlandığım bir temam vardı onu Sekko hocamın dediği gibi uyarlamaya çalıştım ama bazı kısımlar tam oturmadı. Onun haricinde dediğiniz gibi bir sorun görmedim. Biraz kullanıp gözlemlemem lazım okadar.
  11. myigitoguz

Mi 6 için ne diyorsunuz arkadaşlar stabil romda görüşler nedir? Format data ya gerek var mı yada 2 wipe yeterli mi?
  12. myigitoguz

Tema Wide Cold Tema

Üstadım mükemmelsin. Bende geçen böyle bir tema bulmuştum. Hatta Sekko hocamın konusunda yazmıştım. Bu kilit ekranda sağ ve soldaki sayfaları kapatma imkanımız var mı diye? Hatta bayağı mt Manager ile kurcaladım ama bir türlü bulamadım.
  13. myigitoguz

Rehber [MT Manager] Mtz Düzenleme Aracı

Arkadaşlar merhaba, Fakat bazı kilit ekranlarında sağında solunda özelleştirme sayfaları var. Lockscreen klasöründen bakıyorum ama anlayamadım nasıl kaldırılacağını. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.? Örneğin buradaki temanın kilit ekranı öyle. Türkçeleştirme yapabildim ama sayfaları...
  14. myigitoguz

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam. Ben stabil eu kullanıyorum. Temalar benim için önemli. Stabile miui11 gelsede tema olayı oturmadan geçmeyi düşünmüyordum ama sizin bu yöntemle beklemeden geçerim artık.
  15. myigitoguz

Soru Ekran yansıtma da tivibu sorunu

Anladım hocam bende şimdi netten biraz araştırma yaptım. Geçen aylarda tv nin smart bölümünde tivibu vardı ama artık baktım kaldırmışlar. Biraz araştırınca vestel le anlaşmasını sonlandırmış. Belki dediğiniz gibi uygulama görüntüyü vermeyi engelliyor galiba.
Üst Alt