Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Number Fixer programı bunun için uygundur. Aşağıdan indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer
Rehberiniz silinmemiş olabilir. Kişi görüntüleme seçeneklerine bakın. Orada sadece google/sadece telefon v.b seçeneklerden içinde kişi bilgisi olmayan kısmına geçmiş olabilir. Bu durum değilse, rehberinizi yedeklediğiniz mi hesabı/google hesabından rehberinizi geri yükleyin sorun kalmayacaktır...
Merhaba arkadaşlar.
mi5 cihazımı usb kablosuyla pc'ye bağlıyorum. Dosya Aktarımı (mtp) 'ını seçiyorum. Ardından Bilgisayarım kısmından giriş yaptığımda tüm dosyalar açılıyor. Ancak bu dosyaların içeriğinde örneğin onlarca fotoğraf olan DCIM dosyası Camera alt klasöründe sadece 6-7 tane fotoğraf...
Telefonu neden sıfırlama gereği duyalım ki? Sonuçta bu bir güncelleme. Siz de linkten indirip kurun. Sorun yaşayan arkadaşların telefon modelleri mi5 pro/prime/plus gibi modeller olduğundan kaynaklı diye düşünüyorum.
Forum kurallarına aykırı değilse şu şekilde linkini paylaşabilirim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey
Programda diller kısmında Türkçe QWERTY (Türkçe) seçeneğini seçin ve kullanmaya başlayın. Büyük harfte de, küçük harfte de Türkçe karakterler klavyede...
Arkadaşlar mi5 cihazıma dün 8.2 güncellemesini yaptığımı buradan yazmıştım. Bugün pil tüketimiyle ilgili olarak şöyle bir test yaptım. Ne kadar doğru sonuç verir bilemiyorum veya bu bir gösterge midir bilmiyorum ama wi-fi açıkken bir kaç kez saate bakmak amacıyla ekran ışığını açmak koşuluyla...
Zip dosyası içerisindeki dosyalar çıkartılmadan olduğu gibi telefonda olmalı. Bunu ister pc'den yapın, isterseniz telefonunuza direk indirip yapın yükleme yapabilirsiniz. Şu an itibariyle 24 saat oldu güncelleme yapalı. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sorun yaşayanların mi5 'in farklı modelleriyle...
Dosyayı nasıl yüklediniz telefonunuza hocam? Şu şekilde yaptıysanız sorun çıkarmaması gerekiyor. Telefon pc'ye bağlıyken yeni klasör açın ve ismine Rom deyin ve indirdiğiniz zip'li dosyayı direk içerisine atın. Ardından güncelleyiciden ilgili dosyaya gelip güncellemeyi başlatın. Bu şekilde...