Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kameranın ayarlarına baktığımızda etkinleştirilmemiş olan 13 adet özellik bulunmaktadır. Bu özelliklere erişim için DCIM>Camera Klasörüne girerek bu Klasör içinde lab_options_visible isminde boş bir dosya oluşturmamız yeterli olacaktır.
Özellikler içinde yukarıda ki resimde de göreceğiniz...
Daha önce sorunsuz kullandığım igo navigasyon programı miui 11'de (Kilit açık,Avrupa Romu) uyumsuzluk göstermekte ve igo'nun hiç bir sürümü çalışmamakta. Aynı sorunla karşılaşan var mı, varsa çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?
1 günlük kulanım sonucunda en çok telefonla görüşürken sesin karşıya gitmesi ve karşıda ki kişinin sesinin bize gelmesi eski sürüme göre çok çok net artış göstermiş; görüşme sesleri adeta kristal berraklığında desem abartmış olmam! Bende tek sıkıntılı olay çekilen resimleri kameradan galeriye...
Ben de şunu aldım. Çok fonksiyonlu bir kart okuyucu:
https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-3s-icin-mobil-kart-okuyucu-otg-470858898
Azerbaycan için değil ama; bizim ülkemizden sipariş verecekler için önemli olacağını değerlendirdiğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim:
Aliexpress'in Gümrük Tezgahı