MXKM kullanıcısının son içeriği

1. MXKM

İpucu Gizli Olan Kamera Özelliklerinin Açılması

Kameranın ayarlarına baktığımızda etkinleştirilmemiş olan 13 adet özellik bulunmaktadır. Bu özelliklere erişim için DCIM>Camera Klasörüne girerek bu Klasör içinde lab_options_visible isminde boş bir dosya oluşturmamız yeterli olacaktır. Özellikler içinde yukarıda ki resimde de göreceğiniz...
  2. MXKM

Çözüldü Mi 9 Miui 11 Igo Navigation Problemi

Daha önce sorunsuz kullandığım igo navigasyon programı miui 11'de (Kilit açık,Avrupa Romu) uyumsuzluk göstermekte ve igo'nun hiç bir sürümü çalışmamakta. Aynı sorunla karşılaşan var mı, varsa çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?
  3. MXKM

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.clap~~
  4. MXKM

Uygulama [Android 10] MI 9 Google Kamera v7.3.018 Urnyx05-v2.1

Kamera Ayarlarından aşağıda ki ayarları yaparsanız, geniş açıyı kullanabilirsiniz:
  5. MXKM

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

1 günlük kulanım sonucunda en çok telefonla görüşürken sesin karşıya gitmesi ve karşıda ki kişinin sesinin bize gelmesi eski sürüme göre çok çok net artış göstermiş; görüşme sesleri adeta kristal berraklığında desem abartmış olmam! Bende tek sıkıntılı olay çekilen resimleri kameradan galeriye...
  6. MXKM

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Bu sürümde nihayet bildirim simgeleri görünür hale gelmiş!
  7. MXKM

Soru Kameradaki modlar?

Benim Rom'da V10.2.30.0.PFAEUXM EU Rom ama; bende de çalışmıyor kameranın bu özellikleri. Çok ilginç!
  8. MXKM

Mod Kullandığınız Magisk modülleri neler?

bir üstteki isteğe yazdığım ve verdiğim link neden silindi?!
  9. MXKM

Çözüldü Xiaomi Mi 9 için Otg kablo

Ben de şunu aldım. Çok fonksiyonlu bir kart okuyucu: https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-3s-icin-mobil-kart-okuyucu-otg-470858898
  10. MXKM

Rom [OFFICIAL][9.0.0_r47] Syberia Project 2.8

Paylaşım için teşekkürler. Yes~~clap~~clap~~clap~~
  11. MXKM

Soru Aliexpress Mi9 sipariş

Azerbaycan için değil ama; bizim ülkemizden sipariş verecekler için önemli olacağını değerlendirdiğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim: Aliexpress'in Gümrük Tezgahı
  12. MXKM

Mod [MAGISK] MI 9 Mi AI Butonu Fonksiyon Değiştirme

Teşekkür ederim. Bunu bilmiyordum. Böyle çok kullanışlı oldu. Yes~~
Üst Alt