mvlt10line kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Android 11 ve Mİ Note 10 Lite

Telefonumu android 11e güncelledim ama o günden bu güne telefonda ki bildirimler leş gibi ekrana sığmıyor. Ek olarak paylaşacağım. Mesajlar, WhatsApp ve Snapchat bildirimleri çok kötü olmuş gerek uygulama önizleme bulaniklastirmasi da dahil. Snapchatden bildirim geldiğinde ekran önce açılmıyordu...
  2. M

Çözüldü Güneş altında ölü piksel

İyi günler elimde mi Note 10 Lite cihazı var iki gündür güneşe çıktığımda ekranda tam parmak izinin olduğu yerde dikdörtgen şeklinde bir ölü piksel tarzı mor rengi alıyor pikseller ama dikkatli baktığın zaman gorebiliyorsun sadece. Mürekkep lekesi tarzında parmak izi okuyucunun olduğu yerde...
  3. M

Yardım Ses Tuşu Sıkıntısı

İyi geceler şuan Xiaomi mi note 10 lite modelini kullanıyorum telefon durduk yere ses kısma tuşu gitti öğlen civarında tuşa basılmıyor. Düşme yada sıvı girişi olmadı. Az önce ekranı açtım biraz sosyal medya da gezdim ekranı kapatayım dedim kapatma tuşu da aynı şekilde gitti bu garantiye dahil...
  4. M

Yardım Xiaomi Kapanmayan Okuma Modu ve Eşitleme

Yıllar sonra General Mobileden kurtulup bir Xiaomi telefon aldım telefonun modeli Xiaomi mi note 10 lite ama gmaili değiştirmedim gm kullanırken ayarladığım okuma modu şuan her şeyi bu telefona da yedeklediğim için buna da gelmiş ve bunun okuma modu zamanlayıcısı her şeyi kapalıyken güneş...
Üst Alt