mverdil kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

O zaman şu başlığı açan arkadaşın bunu sadece beta testerlar indirebilir diye bir ibare koyması lazım. Yanlış mı düşünüyorum? Bu indirdiğim yaklaşık 2GB lık dosya çöp o zaman benim için...
  2. M

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Yani sonuç olarak şu an indirdiğim ROM kararlı falan değil BETA...
  3. M

Roadronners kardeş verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Mevcutta kullandığım ROM 10.3.10.0 Kararlı. Ancak şöyle bir uyarı veriyor : ROM is in beta testing, make sure you have signed vs vs... Hani bu ROM hani kararlıydı? Beta ROM mu indirtti bize bu konuyu açan arkadaş???
  4. M

2. seçenekte söylediğinizi yapmak istedim. Recovery dosyasını indirdim, ancak cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı nasıl gösterebiliyoruz? Bende çıkmıyor öyle bir seçenek? Şimdiden teşekkürler.
  5. M

Yardım GPS sorunu

Arkadaşlar merhaba benim problemim çözüldü. Yaptıklarımın hangisi net çözüm oldu bilmiyorum. Google Play'de GPS test diye aratıp birkaç program yükledim. Bir tanesinde ayarlarda a-gps cache delete diye seçenek vardı. Onu yaptım, sonra gps denedim olmadı diye düşündüm. Artık pee etmiştim...
  6. M

Yardım GPS sorunu

Redmi Note 7 kullanıcısıyım. Benim gps çok geç bağlanıyor. Rahat bir 5dk onu bekliyorum bu süreçte rastgele gidiyorum. Herkeste böyle mi?
  7. M

İnceleme MIUI 10 - 9.4.25/26 Global Beta Güncellemesi Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Merhaba, Bu betayı yüklediğim zaman telefon garanti dışı kalır mı?
Üst Alt