Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Aceba POCO F5 için olan Tayvan, Rusya rom sürümlerinde Xiaomi arama və kişiler uygulaması varmı? Şuanda telefonda EEA rom var. Bildiğim kadari ile Türkiye ve Global romlardada google aramalar olarak geliyor. Amma Tayvan ve Rusya rom sürümleri hakkında bilgisi olan varmı...
Hocam benim telefonumda şuan EU Rom son beta sürümü var. MİUİ 12 denemek istiyorum. Telefona TWRP kurulu, ilk kurduğumda Magisk yüklemiştim, ama sonra nedense silindi (zaten kullanmiyorum).
Şimdi ben TWRP üzerindən EU rom kurduğum gibi bunu kurarsam sıkıntı olur. Ve sanırım TWRP gider/
Hangi...
bu sorunlar yüzündün resmi Çin Bata rom kurmak istiyorum. Sitelerde yayimlanan resmi romlari telefona atıp TWRP ile kurmak istedim ama hata aldım. Galiba eu rom uzerine twrp ile resmi rom kurulumu olmuyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmi? Çin beta kurup üzerine gaaps paketi kurup kullanmak...
9.9.26 sürümünde sorunlar vardi aynen arkaşlar belirtdiyi gibi.
Bide ben ikili uygulama açamadım. Facebook ikili uygulama yapinca cihaz yeniden başlatılıyor.
Denim 9.9.27 sürümünün çıktığını görüp indirdim ve kurdum. İkili uygulama sorunu devam diyor. Amma daha ne sorunlar var bilmiyorum
Guncel versiyon malasef hata verdi calimadi bilgisayarda.
Telefonun pili bitdi. Şarj edib yeniden denedim ve bu sefer başarılı sonuç aldım.
Yardımlarınız için teşekkürler hocam. Allah razi olsun...
Demin Mi Flash tool ile telefona foramt atarken aniden elektrik kesildi. Format yarıda kaldı. 2 dakika sonra elektrik geldi ve bilgisyarı açtım Mi Flash tool error ibaresi vardı. Telefon fastboot modda kaldığı için yeniden romu flaslamak istedim. Bir kaç dakika geçmesine ragmen bir gelişme yok...
Gurkut hocam MIUI Global Stabil v10.2.28.0
Bu romu fastboot olarak Mi Falsh ile kurdum.
sonrasinda manuel olarak burda olan TWRP-3.3.1 v37 (ben kurduktan sonra nedense TWRP 3.3.1 v34 olarak çıkıyor) kurmayı başardım
ardından eu romu 9.8.15 telefona atıp yukledim. reboot etdim telefon açıldı ama...
ben yükleyemedim malasef. neyi doğru yapmadım maalasef. bundan önceki sürümü sorunsuz yüklemiştim oysa. Manual olarakta twrp yüklüyorum amma telefon yeniden başliyor. sonra twrp moda geçmiyor. kendi stock recoverysi ile acılıyor ve Mİ döngüsüne giriyor
Hocam geniş anlatdığınız için ayrica teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.
yazdıklarınızı denemek için malasef şimdi vakit buldum. dediklerinizi aynen yapmaya çalıştım. Amma bende malesef dosya işinde Command promt açılmıyor. resmileride atiyorum buraya. 1. yoksa 2. resimdeki gibi...
Frohell hocam ben bu sitedeki Twrp kurma araci ile twrp kurdum, sonra EU rom 9.8.8 kurdum. Türp kalıcı olsun diye Magiks kur demiştiler. Onu da kurdum. 9.8.15 sürümü gelince telefon hafızasına atdım romu, TWRP-ye girip ordan install etmek istedim amma dosya adlari okunmuyor, anlaşılmlyor...