Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muzzik - Shazam uygulaması üzerinden şarkı nasıl indirilir?
Lütfen Muzzik uygulamanızı son sürüme güncellemeyi unutmayın!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buhane.muzzik
Arkadaşlar selam hepinize,
Muzzik 'in bir sonraki versiyonuna Shazam entegrasyonu yapmayı planlıyorum, yani Shazam uygulaması üzerinden şarkıyı dinletip sonucu Muzzik ile paylaşınca, çaaaat diye şarkıların download edilebilecek sonuçları karşınıza çıkacak. Ne düşünüyorsunuz? Böyle bir özellik...
Bir sonraki versiyonda halledicez Trissandom, şimdilik telefon hafızası ile idare etmen lazım :D
Şarkıyı SD karta yazamıyor mu? Tam olarak sorun nedir senin telefonda abi?
Selamlar Trissandom,
SD kart okumaması ile ilgili bi sorun var, başka kullanıcıalar da ilettiler aynı sorunu. Android alt versiyonlarında olan bir durum, bir sonraki versiyonda çözeceğiz sorunu, şimdilik telefon hafızasına kayıt edebilirsiniz şarkıları üstad. Bu arada hangi telefon modeli ve...
Muzzik uygulaması güncellendi ve bomba özellikler eklendi arkadaşlar. YouTube uygulaması üzerinden direkt indirme, opsiyonel indirme klasörü ve bir çok özellik. Uygulamayı kullanıyorsanız en güncel versiyona yükseltmenizi öneririm.
Uygulamayı henüz kullanmayanlar için de indirme linki aşağıda...
Merhaba Çirkin kral,
Böyle bir talep daha önce de geldi, bir sonraki versiyonda dizin seçimini opsiyonel yapacağız. Takipte ol lütfen..
1560752680
APK olarak da dağıtıyoruz zaten uygulamayı. Ayrıca Amazon Store 'da da var Muzzik :)
Artı, Google Play 'i incelediğimde, direkt YouTube 'dan...
Ben teşekkür ederim, ne demek.
1559511068
Yorumlarını bekliyoruz :)
1559511100
Şu an için video download özelliğimiz yok ancak ilerleyen versiyonlarda eklemeyi planlıyoruz.
1559511134
Çok teşekkür ederim, uygulamayı beğenmenize çok sevindim.