muzzik kullanıcısının son içeriği

1. muzzik

Uygulama [APP] [4.1+] [Material Design] Muzzik: Milyonlarca şarkıya anında ulaşın ve indirin!

Muzzik - Shazam uygulaması üzerinden şarkı nasıl indirilir? Lütfen Muzzik uygulamanızı son sürüme güncellemeyi unutmayın! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buhane.muzzik
  2. muzzik

Uygulama [APP] [4.1+] [Material Design] Muzzik: Milyonlarca şarkıya anında ulaşın ve indirin!

Teşekkürler efkavasi :) Uygulamayı tavsiye etmeyi unutma lütfen :D
  3. muzzik

Uygulama Müzik kategorisinde 3. sıradan trending oldu arkadaşlar :D
  4. muzzik

Arkadaşlar selam hepinize, Muzzik 'in bir sonraki versiyonuna Shazam entegrasyonu yapmayı planlıyorum, yani Shazam uygulaması üzerinden şarkıyı dinletip sonucu Muzzik ile paylaşınca, çaaaat diye şarkıların download edilebilecek sonuçları karşınıza çıkacak. Ne düşünüyorsunuz? Böyle bir özellik...
  5. muzzik

çok sevindim düzelmesine :D yok bende böyle bir durum olmuyor, uygulamayı tamamen kapatınca bildirimden de gitmesi lazım.
  6. muzzik

Anladım dostum, kartı çıkartıp tekrar takıp denemen mümkün mü? Aynı sorunu yaşayan bi kaç kişi böyle yapınca düzeldiğini söylemişlerdi.
  7. muzzik

Bir sonraki versiyonda halledicez Trissandom, şimdilik telefon hafızası ile idare etmen lazım :D Şarkıyı SD karta yazamıyor mu? Tam olarak sorun nedir senin telefonda abi?
  8. muzzik

Selamlar Trissandom, SD kart okumaması ile ilgili bi sorun var, başka kullanıcıalar da ilettiler aynı sorunu. Android alt versiyonlarında olan bir durum, bir sonraki versiyonda çözeceğiz sorunu, şimdilik telefon hafızasına kayıt edebilirsiniz şarkıları üstad. Bu arada hangi telefon modeli ve...
  9. muzzik

Muzzik uygulaması güncellendi ve bomba özellikler eklendi arkadaşlar. YouTube uygulaması üzerinden direkt indirme, opsiyonel indirme klasörü ve bir çok özellik. Uygulamayı kullanıyorsanız en güncel versiyona yükseltmenizi öneririm. Uygulamayı henüz kullanmayanlar için de indirme linki aşağıda...
  10. muzzik

Teşekkürler losmagandos, deneyip paylaşırsan deneyimlerini çok sevinirim :) 1560770809 Umarım Muzzik hiçbir yere gitmez :D
  11. muzzik

Merhaba Çirkin kral, Böyle bir talep daha önce de geldi, bir sonraki versiyonda dizin seçimini opsiyonel yapacağız. Takipte ol lütfen.. 1560752680 APK olarak da dağıtıyoruz zaten uygulamayı. Ayrıca Amazon Store 'da da var Muzzik :) Artı, Google Play 'i incelediğimde, direkt YouTube 'dan...
  12. muzzik

How to videoları eklemeye başladık YouTube kanalımızda. Bekleriz... Ana ekran search widget nasıl kullanılır? Şarkılar nasıl indirilir?
  13. muzzik

Yeni güncelleme ile Android Auto desteği de eklendi arkadaşlar, ayrıca indirilen şarkılar için dizin de seçebilirsiniz artık! Keyifli kullanımlar...
  14. muzzik

Ben teşekkür ederim, ne demek. 1559511068 Yorumlarını bekliyoruz :) 1559511100 Şu an için video download özelliğimiz yok ancak ilerleyen versiyonlarda eklemeyi planlıyoruz. 1559511134 Çok teşekkür ederim, uygulamayı beğenmenize çok sevindim.
Üst Alt