muzoks1 kullanıcısının son içeriği

1. muzoks1

Yardım Huawei watch gt2 Whatsapp sesli arama bildirimi sorunu

Mi9T aynsı sorun bende de var
  2. muzoks1

Yardım Huawei gt2 Bluetooth ile kilit açma özelliği

Teşekür ederim mi band ta olup gt2 olmaması şaşırtıcı
  3. muzoks1

Yardım Huawei gt2 Bluetooth ile kilit açma özelliği

Cihazım mi9t global Mi band 4 te bu özelliği kullanarak şifre girmeden telefonumun ekran kilidini açıyordum Huawei gt2 aldım bu özelliği açmak istediğimde bulmuyor cihazı acaba böyle bi özelliği yok mu saatin?
  4. muzoks1

Yardım Whatsapp titreşim problemi

çözümü yok hocam ben öyle kullanmaya alıştım en kısa sürede telefonumu değiştireceğim artık
  5. muzoks1

Yardım Mİ9T KendiliğindenOparatör Gidiyor

telefon serviste bugün yarın geri gönderecekler gelince denicem sıvı teması bahane zaten hocam
  6. muzoks1

teşekkür ederim servisin şikayetlerini incelediğimde çoğu müşteriye aynı bahane üretilerek fahiş fiyarlar istenmiş Evofone servisi beni mağdur etmiştir.Tüketici hakem heyetine başvurucam 1606895511 service.global@xiaomi.com a şikayetimi belirtir ingilizce mail attım şöyle bi dönüş aldım ne demek...
  7. muzoks1

cihazı Evefone servisine gönderdim sıvı teması diyip 938 tl para istiyorlar böyle rezalet bi iş olabilir mi nereye şikayet edebilirim bu haydut yetkili servisi
  8. muzoks1

Teşekkürler
  9. muzoks1

Garantiye göndermeli miyim arada yapıyor
  10. muzoks1

Yok hocam yapmadım sadece güncelleme gelince onları yapıyorum
  11. muzoks1

1 yıllık mi türkiye garanti cihazım kendiliğinden operatör gidiyor çarpı işareti geliyor sanki sim kartı görmüyor gibi kapat aç yaptığımda sorun düzeliyor sizce ne yapmalıyım ben farkedene kadar arayan ulaşamıyor.
  12. muzoks1

Soru Kasma sorunu mi9t

Bilmiyorum benim telefon Türkiye garantili kayıtlı
  13. muzoks1

Yaptım umarım sorun düzelir teşekkürler
  14. muzoks1

Evet dostum
  15. muzoks1

Aynı sorun bendede var whatsapp bildirimi ekrana düşüyor fakat telefon titremiyor sırası ile otomatik başlatma,uygulama arka planda kilitleme,uygulama ek bildirimler titreşim açma gibi ince ayarları yaptığım halde hale bildirim ekrana düşüyor fakat tel titremiyor Telefon titremedeği için...
Üst Alt