Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım mi9t global Mi band 4 te bu özelliği kullanarak şifre girmeden telefonumun ekran kilidini açıyordum Huawei gt2 aldım bu özelliği açmak istediğimde bulmuyor cihazı acaba böyle bi özelliği yok mu saatin?
teşekkür ederim servisin şikayetlerini incelediğimde çoğu müşteriye aynı bahane üretilerek fahiş fiyarlar istenmiş Evofone servisi beni mağdur etmiştir.Tüketici hakem heyetine başvurucam
1606895511
service.global@xiaomi.com a şikayetimi belirtir ingilizce mail attım şöyle bi dönüş aldım ne demek...
cihazı Evefone servisine gönderdim sıvı teması diyip 938 tl para istiyorlar böyle rezalet bi iş olabilir mi nereye şikayet edebilirim bu haydut yetkili servisi
1 yıllık mi türkiye garanti cihazım kendiliğinden operatör gidiyor çarpı işareti geliyor sanki sim kartı görmüyor gibi kapat aç yaptığımda sorun düzeliyor sizce ne yapmalıyım ben farkedene kadar arayan ulaşamıyor.
Aynı sorun bendede var whatsapp bildirimi ekrana düşüyor fakat telefon titremiyor sırası ile otomatik başlatma,uygulama arka planda kilitleme,uygulama ek bildirimler titreşim açma gibi ince ayarları yaptığım halde hale bildirim ekrana düşüyor fakat tel titremiyor
Telefon titremedeği için...