muzluhamsi kullanıcısının son içeriği

1. muzluhamsi

Yardım AirPods bağlanti problemi

Arkadaslar 2.nesil airpodsum var herturlu cihazda calisiyor ama benim Note 12 Pro 5G de ne hikmetse baglaniyorum 2 3 dakika dinliyorum ses kesilmeye basliyor ilkonce kesik kesik dinliyorum bir sure sonra sanki telefonla aramda 20 metre varmis gibi kesiliyor ve duzelmiyor hicbisekilde bluetoothu...
  2. muzluhamsi

Yardım Batarya

Telefonum 12Pro 5G China versiyonu. İçerisinde sahte hindi rom bulunuyor.İmei attirmadim,60hz de kullaniyorum.Sosyal medya whatsapp görüntülü ağırlıklı kullaniyorum.Tek sim takılı. Fakat 30 dakikaya yakin surede ekran kapali iken 2 şarj yiyor. Ve ekran suresi olarak 9.30 10 saat aliyorum...
  3. muzluhamsi

Yardım Pil

Telefonum 100 seviyesinde aksam takip sarjdan cikardigimda 10 12 dakika 100 seviyeisnde duruyor 1seviyesinde 2 dakikada kapaniyor nasil cozebilirim cihaz 3 aylik daha ve accubattery kullaniyorum sarj 99 taktim full sarj dedi az onceden beri takili simdi tekrar full sarj oldu diye bildirim atti...
  4. muzluhamsi

Yardım Pil

Sıfır diye telefon aldim arkadaslar fakat sarjim 7 6.30 saat arasi gidiyor sizce neden olabilir telefon arada bir kendi kendine donuyordu suanda oda yok sifirladim falan ama suanda bataryaya takildim çok bide animasyonlarda fps dusuyor gibi oluyor falan ne yapmaliyim fake rom 12 pro 5G
  5. muzluhamsi

Yardım Batarya

Beyler bayanlar simdi ben daha oncede konu actim telefonla ilgili cihazim 12 Pro 5G ve telefonda problemler vardi adam gel degiselim falan filan dedi tamam dedim sonra yazilim atalim falan dedi yok dedim ne yapmaliyim sizce? 2. Olarak telefon suan sarji 25 ve 6.5 saat ekran suresi almisim bu...
  6. muzluhamsi

Yardım Telefon donup kalıyor

Evet yazdığım gibi Yeni aldigim 12 Pro 5G cihazim 2 oldu donup kaliyor cihazda fake rom var miui 14.03 hindistan sürüm ama anlayamadigim sekilde hem cihaz arada bir kendiliginden tikliyor hem yakinlik sensoru elimi koyunca kapanmiyor bu yuzden aramalarda bazen ekran kapanmiyor sizce ne...
Üst Alt