muuuse ti kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Güncelleme hakkında

Sıkıntı olmaz gelen güncelleme sürümüne bak android 11 güncellemesi ise şuan yüklemeni tavsiye etmem çok sıkıntılı.
  2. M

Anket Android 11 güncellemesinden sonra sorun yaşayanlar; telefon modelini ve yaşadığı sorunları paylaşabilir mi?

Arka planda uygulama kilitleme kaldırılmış. Ekran bölme seçeneği son kullanılan uygulamalar bölümünden kaldırılmış. Farklı Launcher kullanımında tam ekran hareketleri devre dışı. 1625499432 Aga o güncelleme ile alakalı değil vanced ayarlarından yapman lazım
  3. M

MIUI 12 Redmi Note 9S - Türkiye Kararlı Rom V12.0.2.0.RJWTRXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Çift uygulama kullanınca iş modu aktif oluyo. 1625497971 Bana kötü geldi. Sert format atınca düzeldi
  4. M

Yardım Redmi note 9 android 11 güncellemesi yaptığımdan beri internete bağlanamıyorum!

Önce telefonu kapat aç olmazsa hard reset at İnternette Redmi 9s Hard Reset yaz çıkar.
  5. M

Çözüldü Redmi 9s Android 11 güncelleme sorunu

Teşekkürler hard reset atınca çoğu sıkıntıdan kurtuldum konu kilitlenbilir.
  6. M

MIUI 12 Redmi Note 9S - Türkiye Kararlı Rom V12.0.2.0.RJWTRXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Gelen bu güncelleme ile tam ekran hareketleri farklı bir launcher ile çalışmıyor. Ekran bölme son kullanılanlardan kaldırılmış. Uygulama kilitleme komple kaldırılmış. Anlayacağınız telefonu görsellik olarak iyileştiren işlevsellik olarak kötüleştiren bir güncelleme olmuş. Bunları bilseydim...
  7. M

Yardım Redmi 9s Android 11 Tam ekran hareketleri

RJVTRXM güncellemesi farklı launcherlerin tam ekran hareketlerini kaldırdı yardımcı olabilecek varmı miui arayüzünü sevmiyorum
  8. M

Yardım Redmi Note 9 PRO Açılma Sorunu.

Geçmiş olsun aga hatalı yükleme olmuş telefon brick olmuş baya zor düzeliyor yetkili servis v.s
  9. M

Son paketi indir seçeneği ile tekrar yükleme yapmamı tavsiye eder misiniz ?
  10. M

uyulama yedekleri önemli değil ama fotoğraflar falan var sadece fotoları yedekleme nasıl yapabilirim ?
  11. M

Telefonumu RJWTRXM sürümüne güncelledim güncellemez olaydım arka plan uygulama kilitleme kalkmış kayan pencereye uygulama götürdüğüm zaman telefon donuyor güç tuşuna uzun süre basıp yeniden başlatarak ancak kendine geliyor. Bazen indirme yapılamıyor ( whatsap foto ses / chromdan herhangi bir...
Üst Alt