Muto37 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi note 8 kamera camı kırıldı

Merhaba , herkese iyi akşamlar Xiaomi redmi note8 telefonum var ama arka kameranın camı kırıldı bunu nerede yaptırabilirim ve ücreti ne kadar olabilir fikri olan varmı şimdiden teşekkürler
  2. M

Yardım Telefonum şarj olmuyor

Kendi orijinal şarj aleti ile şarj etmeyi denedin mi ?
  3. M

Yardım Redmi 5 plus şarj olmuyor acilmiyor

Evet başka bir şarj aletine taktigim için oldu daha sonra kendi şarj aleti ile şarj ettim düzeldi teşekkürler
  4. M

Yardım Mi 5 bir anda kapandı açılmıyor

Sorunu cozebildinmi ?
  5. M

Yardım Telefonum şarj olmuyor

Arkadaşlar telefonumu evde olmadığım için baska marka bir sarj aletine sarjs taktim yaklaşık yarim saat sarj oldu ve sarj olmamaya basladi daha sonra şarjı bitti ve telefon kapandi bende sarja taktim ancak telefon sarj olmuyor beyaz isik yanip sonuyor sizce neden kaynKlidir veya kendi sarj aleti...
  6. M

Güç+ses tuşuna basili tutuyorum ama tepki yok bu arada telefon ithalatçı firma garantili garantiye gondersem sıkıntı cikarmi acaba ?
  7. M

Merhaba arkadaslar redmi 5 plus telefonumu dün kendi sarj aleti ile dwgil de baska bir sarj aleti ile sarj ettim yaklaşık yarim saat boyunca sarj oldu sonra sarj olmamaya basladi daha sonra şarjı bitti sarja taktigimda beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor ama telefon acilmiyor lutfen yardim edin
Üst Alt