Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
babama aldigim telefinda da ayni sorun var. Eski surumleri bir sekilde yukledim ama boot ekrani dahil dokunmatik ekranda hala problem var. Sanirim telefona custom rom yukleyip deneyecegim. Ancak telefonun stok romunda problem olmasi ve bunun duzeltilmemesi ilginc.
Telefondan cok memnundu babam...
Cevap icin tesekkurler. Bayram sebebiyle babamin, dolayisi ile telefonun yanindayim. Telefona rom yukleme sansim yok cunku bilgisayara baglayinca gormuyor. Ben de hard reset ve cihazin icini silme islemi yaptim. ancak bu sefer de `cihaz kilitli ve aktive edin` ekrani geldi. Dokunmatik...
Yaklasik 1 yil kadar once babama redmi 4a almistim. Son 3 aydir telefonun ekrani kendi kendine acildiktan belli bir sure sonra kitleniyor. Arama oldugunda aramayi goruyorsunuz, telefon caliyor ama ekranda islem yapamadiginiz icin telefonu acamiyorsunuz. Telefonu yandaki dugmeye uzun sure basip...
ekranda ekran koruyucu, kirilmaz cam vs yok. Etkisi olur mu bilmiyorum ama sadece silikon kilif var. O da hic bir sekilde telefonun ekrani yada on yuzune engel degil.
Yaklasik 1 yil kadar once babama redmi 4a almistim. Son 3 aydir telefonun ekrani kendi kendine acildiktan belli bir sure sonra kitleniyor. Arama oldugunda aramayi goruyorsunuz, telefon caliyor ama ekranda islem yapamadiginiz icin telefonu acamiyorsunuz. Telefonu yandaki dugmeye uzun sure basip...