mutlurecp kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Instagramdan atma problemi

Merhabalar. Instagram dan atma problemi ile ilgili Google Play ile ilgili çözümler paylaşılmış. Onları denedim fakat yine olmadı. Telefonu miflash ile sıfırladım. Yine olmadı. Başına gelen var mı acaba?
  2. M

Soru Ekranın hafiften sarı olması

Merhabalar. Cihazım çin versiyonu. 3 adet telefonla karşılaştırmam sonucunda cihazımın ekranı diğer ekranlara göre beyaz olan yerler sarı gözüküyor. Bunun nedeni veya çözümü var mı? İyi forumlar
  3. M

Yardım Kullandığınız en stabil Global Rom

Merhabalar. 11.0.5 ten hiç memnun değilim. Hangi sürüme geri dönmeliyim sizce ?
  4. M

Soru Hard Reset Sonrası

Merhabalar. Hard Reset öncesi ios taki gibi bütün programları, kişisel dosyaları yedekleyip, Hard Reset Sonrası bunları tek bir tuşla iostaki gibi geri yükleme gibi bir şey var mı? Hard Reset Sonrası bütün programları kurup tekrar giriş yapmak oldukça meşakkatli oluyor. Siz bu durumda ne...
  5. M

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Bende neden olmamış olabilir hocam?
  6. M

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Türk Telekom hattı kullanıpta volte yi açabilen var mı?
  7. M

Soru Sürüm Düşürmek

Bir sorum daha olucak hocam. Android sürümü düşürmek istemiyorum. Miui 10.3.5 ten 10.2.2 ye çekmek istiyorum bu bl kilidi açmadan güncelleme yapılan yerden yapmak mümkün diyorsunuz değil mi?
  8. M

Soru Sürüm Düşürmek

Çok teşekkür ederim hocam
  9. M

Soru Sürüm Düşürmek

Teşekkürler hocam 1566377547 Teşekkürler hocam
  10. M

Soru Sürüm Düşürmek

Teşekkürler hocam
  11. M

Soru Sürüm Düşürmek

Teşekkürler hocam çok sağol. Peki bu garanti firmaya göre değişiyorsa bunu nasıl öğrenebilirim. Telefonum delta garantili bu arada
  12. M

Soru Sürüm Düşürmek

Merhabalar. Bir kaç sorum olacak. Bootloader kilidini açmadan global sürüm düşürmek mümkün mü? Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakıyor mu?
  13. M

Yardım Mesajların Önizlemesi

Öncelikle merhabalar. Mesajlar bildirim çubuğunda yarım gözüküyor. Tam görmek için illa mesajlar uygulamasından açmak gerekiyor. Olduğumuz uygulamadan çıkmadan okumak mümkün değil mi?
Üst Alt