Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Instagram dan atma problemi ile ilgili Google Play ile ilgili çözümler paylaşılmış. Onları denedim fakat yine olmadı. Telefonu miflash ile sıfırladım. Yine olmadı. Başına gelen var mı acaba?
Merhabalar. Cihazım çin versiyonu. 3 adet telefonla karşılaştırmam sonucunda cihazımın ekranı diğer ekranlara göre beyaz olan yerler sarı gözüküyor. Bunun nedeni veya çözümü var mı? İyi forumlar
Merhabalar. Hard Reset öncesi ios taki gibi bütün programları, kişisel dosyaları yedekleyip, Hard Reset Sonrası bunları tek bir tuşla iostaki gibi geri yükleme gibi bir şey var mı? Hard Reset Sonrası bütün programları kurup tekrar giriş yapmak oldukça meşakkatli oluyor. Siz bu durumda ne...
Bir sorum daha olucak hocam. Android sürümü düşürmek istemiyorum. Miui 10.3.5 ten 10.2.2 ye çekmek istiyorum bu bl kilidi açmadan güncelleme yapılan yerden yapmak mümkün diyorsunuz değil mi?
Merhabalar. Bir kaç sorum olacak. Bootloader kilidini açmadan global sürüm düşürmek mümkün mü? Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakıyor mu?
Öncelikle merhabalar. Mesajlar bildirim çubuğunda yarım gözüküyor. Tam görmek için illa mesajlar uygulamasından açmak gerekiyor. Olduğumuz uygulamadan çıkmadan okumak mümkün değil mi?