Mutlubas kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım İmei Gitmeden Sıfırlama Satacağım İçin

Arkadaşlar iyi forumlar cihazı satcam ama nasıl sıfırlama yapabilirim imeisi gider dediler sıfırlama yapınca yardım ederseniz sevinirim
  2. M

Yardım Mi 11T MiFlash İmei Yardım

Arkadaşlar iyi forumlar Mi11T cihazım var yurtdışı ve İmei atılı 12.5.4 sürümü var mi imei gitmeden mi flash ile güncelleme yapabilir miyim.
  3. M

Yardım Telefon görüşmesi ses sorunu

Arkadaşlar iyi forumlar. telefonla konuşurken hoparlöre alınca karşı tarafa sesim gitmiyo. telefonu ağzıma yaklaştırmam gerekiyo normal konuşuyomuş gibi biraz uzak tutsam sesim gitmiyo. Çok rom değiştirip denedim bunun nedeni nedir.
  4. M

Çözüldü Android 11 PES 2021 Tam Ekran Sorunu

Herkese iyi forumlar. Poco x3 telefonumu Android 11 güncelledim. Pes 2021 Android 10 da iken tam ekran açılıyordu. Ama şimdi ekrandan kırpıyor oyunu açarken. Bunun bi ayarı var mıdır düzeltilir mi. Yüklü sürüm 12.5.5 Global
  5. M

Yardım Gps sorunu yardım

Arkadaşlar iyi forumlar. Redmi note 5 cihazım var. Cihazım da gps sorunu var. Gps test uygulaması ile uyduları bulmuyor. Arka kapağı açıp denedim. Bütün uydulara kilitlendi anında. Bu sorunu nasıl çözebilirim arka kapağı kapatınca anında gidiyor yine
  6. M

Yardım Redmi Note 5 GPS Sorunu

Arkadaşlar iyi forumlar herkese. note 5 telefonum var gps sorunundan bıktım artık. telefonun arka kapağını açıp gps test uygulaması ile denediğimde bütün uyduları çekiyor ama telefonun arka kapağını kapatınca anında kesiliyor uydular ile bağlantısı. bu sorunun çözümü nedir.
  7. M

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Bi tema bide yazı fontu koymuşlar tamam başka bi şeyi yok
  8. M

Yardım Redmi S2 sensör ve şebeke sorunu

Hocam yazılımla alakalı bi sorundur o zaman sıfırlamayı deneyin olmaması lazım çünkü
  9. M

Rom Note 5 için miui pro link

Aktif
  10. M

Yardım Redmi S2 sensör ve şebeke sorunu

Ekran renginin değişmesi kontrast ile alakalı bu bi sorun değil sizin daha iyi görmeniz için telefonun yaptığı bişey. Kapatmak isterseniz ekran kontrast bölümünden otomatikten çıkarın başka seçenekleri seçin
  11. M

Soru Video Bass cızırtısı

Redmi note 5 kullanıyorum bu sorunu yaşamadım hiç gayet iyi alıyor sesleri kamera ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi
  12. M

Rehber Şifresiz TWRP dosyası

format data yapmaktan bıkmıştım şifre yüzünden iyi oldu bu
  13. M

Rom Note 5 için miui pro link

Note 5 için link var mı arkadaşlar son sürüm
  14. M

Sohbet Xiaomi mi8 vs one plus 6t

Son zamanlarda çok cihaz çıkardı katılıyorum bunun yanında yazılımı sıkıntılı note 5 e global rom kurunca kasmalardan kullanamıyorum telefonu. Yok eu rommuş yok başka rommuş adamı baya yoruyor telefonu adam gibi kullanıp içinde Bi tane fotoğrafım yok yedeklemekte işkence geliyor. One plus gayet...
Üst Alt