Mutlubas kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım İmei Gitmeden Sıfırlama Satacağım İçin

Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için kendim temizlicem en iyisi o
  2. M

Yardım İmei Gitmeden Sıfırlama Satacağım İçin

Arkadaşlar iyi forumlar cihazı satcam ama nasıl sıfırlama yapabilirim imeisi gider dediler sıfırlama yapınca yardım ederseniz sevinirim
  3. M

Yardım Mi 11T MiFlash İmei Yardım

Tamam hocam teşekkür ederim sıfırlamada yapılamıyo haliyle değil mi hiç bi şekilde
  4. M

Hocam bu telefonu hiç bu şekilde güncelleme yapamıcaz mı ilerde imei olayının çözümü bulunabilir mi
  5. M

Cevabınız için teşekkürler telefon üzerinden gelen güncelleme ile yaparsam gider diye biliyorum ama
  6. M

Yardım Xiaomi 11T, rom dan kaynaklı mı?

Mi flash ile rom attınız mı İmei gitti mi
  7. M

Arkadaşlar iyi forumlar Mi11T cihazım var yurtdışı ve İmei atılı 12.5.4 sürümü var mi imei gitmeden mi flash ile güncelleme yapabilir miyim.
  8. M

Yardım Telefon görüşmesi ses sorunu

yarın deneyim hocam sağolun sonucunu yazarım
  9. M

Yardım Telefon görüşmesi ses sorunu

Arkadaşlar iyi forumlar. telefonla konuşurken hoparlöre alınca karşı tarafa sesim gitmiyo. telefonu ağzıma yaklaştırmam gerekiyo normal konuşuyomuş gibi biraz uzak tutsam sesim gitmiyo. Çok rom değiştirip denedim bunun nedeni nedir.
  10. M

Rom Rom yükleme tavsiye

Arayüzde takılma donma oluyor mu
  11. M

MIUI 13 MIUI 13 Deneyimi

kesinlikle bu miui yazılımı çok kötü telefona rom deneyip durmaktan telefonu kullanamaz oldum 1651725699 aslında çok basit hangi adımda takıldınız
  12. M

Çözüldü Android 11 PES 2021 Tam Ekran Sorunu

Teşekkür ederim sorunum çözüldü 👍
  13. M

Çözüldü Android 11 PES 2021 Tam Ekran Sorunu

Herkese iyi forumlar. Poco x3 telefonumu Android 11 güncelledim. Pes 2021 Android 10 da iken tam ekran açılıyordu. Ama şimdi ekrandan kırpıyor oyunu açarken. Bunun bi ayarı var mıdır düzeltilir mi. Yüklü sürüm 12.5.5 Global
  14. M

MIUI 13 MIUI 13 Deneyimi

mi kamera olan aosp rom var mı poco x3 nfc için
Üst Alt