Mutevazi025 kullanıcısının son içeriği

1. M

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

bilg,sayar b,raz eski 20 dk fazla oldu yükleniyor diyor hata da vermedi normalmi acaba
  2. M

Rehber Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ?

Arkadaşlar mi flash ile rom kurmayı denedim sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diye hata verdi. Daha önceden ben twrp ile sistem dosyalarını silmiştim. O yüzden twrp ilede rom kuramadım nasıl yapcam binek atsanız
  3. M

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Video yabancı hocam bilgisayara hangi programı indirmiş göremedim tekrar twrp yüklemeyi denşycem inşallah olur
  4. M

Rehber Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ?

Mi flaşla rom atsak imeil uçarmı arkadaşlar
  5. M

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

the system has been destroyed hatası verdi telefon rom kurarken of ya fasfoot moduna giriyor twrp ekranında iken format data yapıp vşipe yaptıktan sonra rom kurmadan kapatıp açınca böyle oldu twrp ekranı gelmşyor artık lütfen bi yardım edin mi flaşla mı rom atıcaz ustalar ya
  6. M

Yokmu bi cvp bekliyorum 1604680447 Hocam bu sayfadaki rom indiremedim indirme linki yok dediklerini araştırdım zaten
  7. M

Sagol kardeş ya ama bu dosyayı indiremedim baglantı linki geldi epostama ama indirme linki yok bi yardım edin ustalar yas
  8. M

Bi Allah'ın kulu cvp vermemiş TLF halledemedik daha
  9. M

Arkadaşlar benim cihaz note 8 kodunu falan bilmiyorum imeil kayıtlı oto güncelleme yapınca twrp ekranında kaldı bu verdiğiniz linkteki miui12 eu romu kurbilirmiyim ilk defa rom kuracam bide global rom var hangisini kurmam lazım cihazda Android'in hangi sürümü var bilmiyorum önceden miui11 vardı
  10. M

Yardım Twrp ekranı

Tamam hocam twrp ile yapcam ama size zahmet bide hangi rom kurayım bi link atarsanız mıu 12 istiyorum şu an 11 var bundan sonrada oto güncelleme alsın istiyorum öyle note 8 cihaz
  11. M

Yardım Twrp ekranı

Tamam hocam sagolun deneycem dediğinizi Kobal mıuı 12 recoveri yüklesem sıkıntı olmaz demi note 8 için
  12. M

Yardım Twrp ekranı

Yaptım olmadı hocam
  13. M

MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Twrpden kuramam mı global rom kurulum linki atabilşrsenşz sevinirim
  14. M

MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Nasıl yapıldığını bilmiyorum hangi rom kuracaz nasıl kuracaz
  15. M

Yardım Twrp ekranı

bende note 8 cihaz var imeil rapairli oto güncelleme yaptım ancak telefon twrp ekranında kaldı naptıysam normal açılmadı hangi rom yüklü bilmiyorum cihazında birick olmasından korkuyorum nasıl yapabilirim bi detaylı anlatabilen olursa sevinirim yaşadıgım yerde yapan biyerde yok
Üst Alt