Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi flash ile rom kurmayı denedim sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diye hata verdi. Daha önceden ben twrp ile sistem dosyalarını silmiştim. O yüzden twrp ilede rom kuramadım nasıl yapcam binek atsanız
the system has been destroyed hatası verdi telefon rom kurarken of ya fasfoot moduna giriyor twrp ekranında iken format data yapıp vşipe yaptıktan sonra rom kurmadan kapatıp açınca böyle oldu twrp ekranı gelmşyor artık lütfen bi yardım edin mi flaşla mı rom atıcaz ustalar ya
Arkadaşlar benim cihaz note 8 kodunu falan bilmiyorum imeil kayıtlı oto güncelleme yapınca twrp ekranında kaldı bu verdiğiniz linkteki miui12 eu romu kurbilirmiyim ilk defa rom kuracam bide global rom var hangisini kurmam lazım cihazda Android'in hangi sürümü var bilmiyorum önceden miui11 vardı
Tamam hocam twrp ile yapcam ama size zahmet bide hangi rom kurayım bi link atarsanız mıu 12 istiyorum şu an 11 var bundan sonrada oto güncelleme alsın istiyorum öyle note 8 cihaz
bende note 8 cihaz var imeil rapairli oto güncelleme yaptım ancak telefon twrp ekranında kaldı naptıysam normal açılmadı hangi rom yüklü bilmiyorum cihazında birick olmasından korkuyorum nasıl yapabilirim bi detaylı anlatabilen olursa sevinirim yaşadıgım yerde yapan biyerde yok